Dimex Black
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 174
- Πόντοι
- 26
Είναι αληθινές τι να πω τόσα χρόνια δηλαδή έκανα λάθος που δεν πίστευα στον Αγ. ΒασίληΔεν ξερω ρε φίλε, αλλα σήμερα ειδα ακριβώς αυτο που δείχνουν οι φωτογραφίες.
Είναι αληθινές τι να πω τόσα χρόνια δηλαδή έκανα λάθος που δεν πίστευα στον Αγ. ΒασίληΔεν ξερω ρε φίλε, αλλα σήμερα ειδα ακριβώς αυτο που δείχνουν οι φωτογραφίες.
Φίλε Σπυρίδωνα, δεν έκανα τίποτα για να ευχαριστείς, είπα αυτά που είδα.ενα μεγαλο ευχαριστω στον tapas και στον NICK για τη βοηθεια
Πραγματικα δεν ξερω τι παιζει με το αυτο το γραφειο αλλα μαλλον θα μαθω αυριο και θα ενημερωσω...ειναι πολες οι εκδοχεςΝαι την είδα, αυτή θα 'ρθει εδώ γνωρίζεις ?
Αμα σου ελθει Προεδρε με 130 θα πεις ΟΧΙ???Ασε μας ρε Παίκτη ( tapas )Κυριακάτικα !!!
βλεπω τον τραπεζικο μου λογαριασμο να δηλωνει εμφανη μειωση για αυτες τις 2 εβδομαδες που θα ειναι η kira εδω
εχω meeting σημερα ;) ;) ;)
Πάντως αν δεν ξανάερθουν θα είναι από το πολύ ξεμούνιασμα και όχι από αναδουλειά.
Δεν χρειάζεται να κουβαλάνε και βρακιά, αφού δεν προλαβαίνουν να τα ανεβάζουν. ;)
ωραίος...εγώ κάνω διαλειμματάκι για σήμερα...αλλά αύριο πάλι στον αγώνα με 3ωρο φυσικά