kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 5.345
Kira ...άπαιχτο αναμένουμε nick trive
Στείλτε μνμ στον Anti να ανεβάσει profile.
Καλα,καθηστε περιμενετε..
Από βδομαδα βλεπω να τσιμπανε οι τιμες ένα 20αρικο προς τα πανω....
Kira ...άπαιχτο αναμένουμε nick trive
Και αυτές που θα έρθουν κόλαση είναι στις φωτό. Και αν κρίνω από τα λόγια του busterd για Leri και αυτό που είδα με Κίρα που ήταν ότι ακριβώς στις φωτογραφίες χωρίς ίχνος φότοσοπ θα είναι αληθινές.
Μην παρασύρεσαι παίκτη μου. Έχει τα φόντα να κλείσει σπίτια. Όσο για την χημεία, συμφωνώ με τον Nick TriveΜολις γυρισα απο 3ωρο με Λερι περασα θαυμασια θα ανεβασω και κριτικη και τη κλεινω καπακι την Δευτερα περισσοτερες ωρες ειχαμε τρομερη χημεια..
Για αυτήν Nick το "μάτι" μου, μου λέει ότι έχει αρκετή επεξεργασία. Θα δούμεΚαι αυτές που θα έρθουν κόλαση είναι στις φωτό. Και αν κρίνω από τα λόγια του busterd για Leri και αυτό που είδα με Κίρα που ήταν ότι ακριβώς στις φωτογραφίες χωρίς ίχνος φότοσοπ, θα είναι αληθινές.
To φόντο παίζει και αλλού.....Για αυτήν Nick το "μάτι" μου, μου λέει ότι έχει αρκετή επεξεργασία. Θα δούμε
Τα σέβη μου..Γνωστός φωτογράφος απο το Κιεβο .
Όλες οι Ουκρανές εκει βγάζουν το Book τους !!!
Αυτή έπαιζε να έρθει με τον Rich πριν από λίγο καιρό αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ
Απίστευτα όμορφη αν είναι στα 130 θα την τιμησω και ας είναι κρυόκωλη
Πάντως οι μάγκες με αυτές τις τιμές και αυτα τα κορίτσια θα τους κλείσουν όλους ακόμα και τα studio .
Δεν ξερω ρε φίλε, αλλα σήμερα ειδα ακριβώς αυτο που δείχνουν οι φωτογραφίες.Για αυτήν Nick το "μάτι" μου, μου λέει ότι έχει αρκετή επεξεργασία. Θα δούμε