Και λίγο ρόστερ.....
1.)Αλεξία.Ψηλή,στυλιάρι,Ρωσσίδα,καστανή,με ποδάρες και κώλο,ψηλά,στο Θεό!
Από τις αρκετά παλιές εκεί μέσα,πολύ καλή,αλλά τυπικές υπηρεσίες.
2.)Μάργκαρετ.Φίλη της προαναφερθείσας.Ψηλή κι αυτή,μελαγχρινή,όμορφο πρόσωπο με ωραίες γωνίες.Σώμα ψηλό,αδύνατο,χωρίς ιδιαίτερες καμπύλες.Και οι δύο σχετικά άβυζες!
3.)Σόνια.Καστανόξανθη Ρουμάνα,λεπτή,με ωραίο "πίσω σύστημα".Στο πρόσωπο μέτρια θα έλεγα.Όχι τίποτα φοβερό στον χορό.
4.)Εύα.Μινιόν,μελαγχρινό,πιπινάκι.Όμορφο προσωπάκι,μικρό στήθος και πετίτ κωλαράκι για
Πολύ low profile τυπάκι,εσωστρεφής,αλλά στο χορό βγάζει μια εσωτερική "φλόγα",μια έξαψη!
5.)Τζασμίν.Η Μπιγιονσέ του μαγαζιού!Μαυρούλα με κωλάρα και μπουτάρες.Βαρύ πυροβολικό για μερακλήδες.
6.)Γιάννα.Σκίννυ,μελαγχρινό,πετίτ,Ουκρανάκι.Δεν την λες όμορφη,αλλά,προσωπικά,μου έβγαλε κάτι το έκφυλο-καυλωτικό!
Ανύπαρκτο βυζάκι και "στεγνό" κωλαράκι,αλλά βίτσια είναι αυτά!
7.)Ρεβέκκα.Μελαγχρινή Ρουμάνα,με ωραίο κώλο,κατσαρομάλλα.Πιο παλιά ήταν Λίντο και Fbi.
8.)Οξάννα.Το Ουκρανικό άτι!Ψηλή,μοντελέ κορμί,με μικρό στήθος.Μιλάει σκατά Αγγλικά και δύσκολη στην συννενόηση.
9.)Τζοβανίνα.Η κοντή,λεπτή,ξανθιά πλέον,Ιταλίδα(?).Είχε ιδιαίτερη πέραση,χτες,στους θαμώνες.
10.)Ρεγγίνα.Η βασίλλισα,όπως την αποκάλεσε ο D.J.Πανύψηλο,ξανθό,μοντελάκι με κορμί λαμπάδα.
11.)Κωνσταντίνα.Η Ελληνίδα,όνομα και πράμα.Παροπλισμένο θωρηκτό ποτέμκιν που "αγκυροβόλησε" για τα καλά στον "ναύσταθμο" του Χαϊδαρίου.Υπόσχεται πολλά στα ενδότερα!
12.)Μια πολύ αδύνατη,ανορεξικιά,κινεζούλα!
13.)Σαμίλα.Μελαγχρινό μιλφ με έκφυλο πρόσωπο.Κορμί αρκετά καλό και φάνηκε αρκετά υποσχόμενο για....κίνκυ καταστάσεις!
14.)Λιούμα.Και αυτή αρκετά καλό κορμί,μελαγχρινή Ρωσσίδα,αλλά αρκετά μέτρια στο πρόσωπο.
15.)Λίλιαν.Άλλο ένα καινούργιο,μελαγχρινό,λεπτό,Ουκρανάκι.Χαρούμενη παρουσία,μιλάει μόνο Αγγλικά,αλλά δεν ετιμήθη.
16.)Τζία.Πολύ δυνατό τεμάχιο!Ξανθιά,τέλειο κορμί,Ρουμάνα με υπέροχο κωλαράκι για
17.)Σοφία.Άλλο ένα πολύ δυνατό τεμάχιο,νομίζω καινούγια και αυτή.Καστανόξαθνη,όμορφη,λεπτό σώμα,μικρό σχετικά στήθος και κώλαράκι για γλύψιμο!Είχε και αυτή ιδιαίτερη πέραση στα ρεμάλια που κρεπάλιαζαν,όπως ο γράφων,στο εν λόγω χαμαιτυπείο!
Αυτά,φίλοι μου,από εμένα!
Είχε και άλλες,ίσως 6-7 ακόμα που δεν θυμάμαι.Γενικά,αρκετά "γεμάτο" ρόστερ!