Λοιπόν ειμουν εγγεγραμμένος από πολύ παλιά άλλα δυστιχος δεν είχα ποστάρει ποτέ. Θέλω να αναφερθώ στην Παολα η οποία από πέρυσι τον Φεβρουάριο σταματάει το Σεπτέμβρη Όταν δουλεύε στο golden queen μαζι με την παρειτσα της Αντρέα μεγάλη Αντρέα μικρή γνωστή ως οορωρα ή άουρα μαζι με Μιρελα και καταλινα ένα dream team από το kinky opera. Λοιπόν οι κοπέλα είναι 100%επαγγελματίας πουλαει αγαπούλα και αυτό φτάνει είναι παμπονηρη..Όσοι κάνουν χώρο μαζι της καυλωσουν αμέσως κάνει και την κίνηση ανάποδο ψαλίδι και σου κλειδώνει το κεφάλι σου ανάμεσα στο Μ.. νι της. Όσο για το prive 60-80που ήταν παλιά στο Athens σου κάνει μια
στην οποία στον φτινει κιόλας δεν σπρώχνεις και αν τα ακουμπήσεις ζεστά μέσα στο μαγαζί και σε αφήνει να τις βάλεις δάχτυλο τη φιλάς με φλωσσοφιλα και να τις γλυψεις το Μ.. νι όλα αυτά με 60 € ΕΓΏ προσωπικά την πάτησα μαζι της άσχημα και δεν ήμουν ο μόνος. με ήθελα με γούσταρε Έτσι μου έγραφε τουλάχιστον σε εμένα και φαντάζομαι και σε άλλους συνναθλητες τουλάχιστον βγήκα δύο φορές μαζι της έξω από το μαγαζί κατάλαβα ότι έψαχνε για χορηγό ο οποίος θα της κάνει τα χατίρια και τη καβλαντα και ξεκοψα άργησα άλλα ξεκοψα γιατί ξέρω πολύ καλά τη σημαίνει χορηγία γιατί έχω ανθρώπους που μου σκανε λεφτά για να κάνω την καβλα μου ερασιτεχνικά στο χώρο του drift συγγνώμη αν σας κούρασα με το πιο πάνω θέμα άλλα έπρεπε να σημειωθεί καλή χρήση μέχρι εκεί ότι άλλο πάει για σεξ και
είναι Μ....κιες ευχαριστώ για το χρόνο αας
[/quote
Ισχύουν όσα λες ψάχνει για χορηγούς που θα τις τα ακουμπάνε..κ πουλάει παπατζα