11ismynumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 560
- Πόντοι
- 81
Το βρήκα στο Instagram
Κάνε εγγραφή και δες .Λες να παίζουν και μπακουρια τύπε![]()
Δεν ξερω ακομα για ποιον η ποια προκειται θα φανει στην πορεια...τι συνεβαινε πριν 6-7 χρονια εχεις εικονα εκ των εσω;;;Είναι αυτός που διοργάνωνε ανάλογα events 6-7 χρόνια πριν;
Ρώτα τον μύστη @kostakis27 ο οποίος έχω την εντύπωση ότι πήγαινε και έγραφε και στο σχετικό νήμα.Δεν ξερω ακομα για ποιον η ποια προκειται θα φανει στην πορεια...τι συνεβαινε πριν 6-7 χρονια εχεις εικονα εκ των εσω;;;
Απο οσο βλεπω απο την απαντηση του πιο πανω κι αυτος ψαχνεται να δει τι παιζει και απο ποιον...ενημερωτικο τον εχω κοψει θα μας διαφωτησει συντομα!!!Ρώτα τον μύστη @kostakis27 ο οποίος έχω την εντύπωση ότι πήγαινε και έγραφε και στο σχετικό νήμα.
Ήταν εδώ πάντως ένας τύπος, είχε λογαριασμό private meetings, special meetings ή κάτι τέτοιο, και οργάνωνε πριβέ συναντήσεις στις οποίες έπαιζαν τρεις-τέσσερις γκόμενες δικές του και τύποι που με κάποιο αντίτιμο συμμετείχαν σε ομαδική παρτούζα σε καποιο διαμέρισμα που είχε έδρα. Πιθανόν να μπορούσες να πας και ζευγάρι. Είχε ανοίξει και σχετικό νήμα εδώ μέσα για να ενημερώνει, αλλά έχει διαγράψει πάντως τον λογαριασμό του εδώ και πολύ καιρό.Απο οσο βλεπω απο την απαντηση του πιο πανω κι αυτος ψαχνεται να δει τι παιζει και απο ποιον...ενημερωτικο τον εχω κοψει θα μας διαφωτησει συντομα!!!
Δεν ειχα εμπλοκη με το θεμα παρτουζες-swinging κλπ τοτε ,οποτε δεν εχω και αποψη...ισως αποκτησω τωρα με ψηνει οσο το σκεφτομαι...για τι αντίτιμο μιλάμε ξέρεις????Ήταν εδώ πάντως ένας τύπος, είχε λογαριασμό private meetings, special meetings ή κάτι τέτοιο, και οργάνωνε πριβέ συναντήσεις στις οποίες έπαιζαν τρεις-τέσσερις γκόμενες δικές του και τύποι που με κάποιο αντίτιμο συμμετείχαν σε ομαδική παρτούζα σε καποιο διαμέρισμα που είχε έδρα. Πιθανόν να μπορούσες να πας και ζευγάρι. Είχε ανοίξει και σχετικό νήμα εδώ μέσα για να ενημερώνει, αλλά έχει διαγράψει πάντως τον λογαριασμό του εδώ και πολύ καιρό.
Με προσωπο η φωτό.?δλδ άνετα κάποια στιγμή μπορούν να διαρρεύσουν οι φωτοΕνδιαφερον το βλεπω...μπηκα στο προφιλ (εχει και ομαδα στο Viber) και απο οτι ειδα υπαρχουν και παρτακια που περιλαμβανουν αντρες και γυναικες single...στελνεις μηνυμα μαζι με μια φωτο σου (ντυμενος η με μαγιο) και σε κρατανε stand by για μελλοντικη ενημερωση...σοβαρο φαινεται...θα δουμε!!!!
Μια απλη προσφατη φωτο με προσωπο ζητανε απο αυτες που οσοι δεν κρυβομαστε στα σοσιαλ εχουμε ποσταρισμενες στο προφιλ μας...κι απο εκει οποιος θελει μπορει να τις παρει να μας μπλεξει οπουδηποτε...αν παμε με αυτη την λογικη!!!!Με προσωπο η φωτό.?δλδ άνετα κάποια στιγμή μπορούν να διαρρεύσουν οι φωτο
Γιατί σου είχε ρίξει πόρτα, αν επιτρέπεται; Ήταν σοβαρός ο λόγος;ιατί σο
Ενδιαφέροντα όσα διαβάζω, αλλά δεν ξέρω αν συνδέονται με γνωστό σουιγκερ κλαμπ το οποίο μου έχει ριξει πόρτα. Για να ξέρω αν μπορώ να δηλώσω συμμετοχή τουλάχιστον γιατί πλέον έχουν λιγοστέψει οι επιλογές μου
![]()
Τα γνωστά τύπε,δεν άρεσαν στον μαγαζατορα τα σχόλια μου στο θρεντΓιατί σου είχε ρίξει πόρτα, αν επιτρέπεται; Ήταν σοβαρός ο λόγος;
Δεν είναι τα 3 κλαμπ, δεν είναι ο dim, δεν είναι ο "πολυσυντροφικός - χωρίς γκόμενα, υπερήλικας από την Άνοιξη.Ενδιαφέροντα όσα διαβάζω, αλλά δεν ξέρω αν συνδέονται με γνωστό σουιγκερ κλαμπ το οποίο μου έχει ριξει πόρτα. Για να ξέρω αν μπορώ να δηλώσω συμμετοχή τουλάχιστον γιατί πλέον έχουν λιγοστέψει οι επιλογές μου
![]()
Πόσο πάει το μαλλί δηλαδή;Δεν είναι τα 3 κλαμπ, δεν είναι ο dim, δεν είναι ο "πολυσυντροφικός - χωρίς γκόμενα, υπερήλικας από την Άνοιξη.
Δήλωσε ελεύθερα εάν αντέχει η τσέπη σου....