Νέα

Athens private parties

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 11ismynumber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

11ismynumber

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
560
Πόντοι
81
Το βρήκα στο Instagram
1000015871.jpg

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.359
Πόντοι
7.885
Λες να παίζουν και μπακουρια τύπε :confused::confused:

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.025
Πόντοι
456
Ενδιαφερον το βλεπω...μπηκα στο προφιλ (εχει και ομαδα στο Viber) και απο οτι ειδα υπαρχουν και παρτακια που περιλαμβανουν αντρες και γυναικες single...στελνεις μηνυμα μαζι με μια φωτο σου (ντυμενος η με μαγιο) και σε κρατανε stand by για μελλοντικη ενημερωση...σοβαρο φαινεται...θα δουμε!!!!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.946
Πόντοι
3.506
Είναι αυτός που διοργάνωνε ανάλογα events 6-7 χρόνια πριν;

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.025
Πόντοι
456
Είναι αυτός που διοργάνωνε ανάλογα events 6-7 χρόνια πριν;
Δεν ξερω ακομα για ποιον η ποια προκειται θα φανει στην πορεια...τι συνεβαινε πριν 6-7 χρονια εχεις εικονα εκ των εσω;;;

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.946
Πόντοι
3.506
Δεν ξερω ακομα για ποιον η ποια προκειται θα φανει στην πορεια...τι συνεβαινε πριν 6-7 χρονια εχεις εικονα εκ των εσω;;;
Ρώτα τον μύστη @kostakis27 ο οποίος έχω την εντύπωση ότι πήγαινε και έγραφε και στο σχετικό νήμα.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.025
Πόντοι
456
Ρώτα τον μύστη @kostakis27 ο οποίος έχω την εντύπωση ότι πήγαινε και έγραφε και στο σχετικό νήμα.
Απο οσο βλεπω απο την απαντηση του πιο πανω κι αυτος ψαχνεται να δει τι παιζει και απο ποιον...ενημερωτικο τον εχω κοψει θα μας διαφωτησει συντομα!!!

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
12.946
Πόντοι
3.506
Απο οσο βλεπω απο την απαντηση του πιο πανω κι αυτος ψαχνεται να δει τι παιζει και απο ποιον...ενημερωτικο τον εχω κοψει θα μας διαφωτησει συντομα!!!
Ήταν εδώ πάντως ένας τύπος, είχε λογαριασμό private meetings, special meetings ή κάτι τέτοιο, και οργάνωνε πριβέ συναντήσεις στις οποίες έπαιζαν τρεις-τέσσερις γκόμενες δικές του και τύποι που με κάποιο αντίτιμο συμμετείχαν σε ομαδική παρτούζα σε καποιο διαμέρισμα που είχε έδρα. Πιθανόν να μπορούσες να πας και ζευγάρι. Είχε ανοίξει και σχετικό νήμα εδώ μέσα για να ενημερώνει, αλλά έχει διαγράψει πάντως τον λογαριασμό του εδώ και πολύ καιρό.

OP
OP
11ismynumber

11ismynumber

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
560
Πόντοι
81
Update της εκδήλωσης..

Μακριά από αδιάκριτα μάτια, μια απομονωμένη βίλα ανοίγει τις πόρτες της για μια νύχτα γεμάτη πάθος, ερωτισμό και παιχνίδι. Χαλαρό lounge για να γνωριστείτε, σκοτεινό playroom για να… εξερευνήσετε. Εκλεκτοί καλεσμένοι, διακριτικότητα και εμπειρίες που μένουν.

Τοποθεσία: Μέγαρα. Η τοποθεσία θα γίνει γνωστή 7 ώρες πριν την εκδήλωση, με στίγμα στο Google Maps. Προσοχή: η χρήση GPS θα είναι απαραίτητη.
Ημερομηνία: Σάββατο, 29 Μαρτίου 2025
⏰ Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 10:30 μ.μ. έως 00:00 π.μ.

✔ Αποκλειστικά για ζευγάρια
✔ Περιορισμένος αριθμός single γυναικών με δωρεάν είσοδο.
✔ Περιορισμένος αριθμός single ανδρών ισάριθμος των single γυναικών.

Dress Code:
Άνδρες: Smart Casual
Γυναίκες: Free sexy style
❗ Μετά τις 11:30 μ.μ., οι κοπέλες παραμένουν με τα sexy εσώρουχά τους…

✨ Δωρεάν ποτά & finger food καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς
✨ Μεγάλο σαλόνι για γνωριμίες και χαλάρωση.
✨ Δύο μπάνια με ντους.

Playroom
✨ 5 ενισχυμένα υπέρδιπλα κρεβάτια για αντοχή σε βαριά χρήση και πολλαπλά άτομα.
✨ 2 extra καναπέδες μέσα στο playroom.
✨ BDSM cage για light BDSM.
✨ Δυνατότητα χρήσης μεγάλου εξωτερικού χώρου αν ο καιρός το επιτρέπει.

Μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή… οι θέσεις εξαντλούνται γρήγορα.

Για πληροφορίες και κράτηση, στείλτε μας προσωπικό μήνυμα πατώντας το όνομα του καναλιού πάνω πάνω και έπειτα τον διαχειριστή.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.025
Πόντοι
456
Ήταν εδώ πάντως ένας τύπος, είχε λογαριασμό private meetings, special meetings ή κάτι τέτοιο, και οργάνωνε πριβέ συναντήσεις στις οποίες έπαιζαν τρεις-τέσσερις γκόμενες δικές του και τύποι που με κάποιο αντίτιμο συμμετείχαν σε ομαδική παρτούζα σε καποιο διαμέρισμα που είχε έδρα. Πιθανόν να μπορούσες να πας και ζευγάρι. Είχε ανοίξει και σχετικό νήμα εδώ μέσα για να ενημερώνει, αλλά έχει διαγράψει πάντως τον λογαριασμό του εδώ και πολύ καιρό.
Δεν ειχα εμπλοκη με το θεμα παρτουζες-swinging κλπ τοτε ,οποτε δεν εχω και αποψη...ισως αποκτησω τωρα με ψηνει οσο το σκεφτομαι...για τι αντίτιμο μιλάμε ξέρεις????

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
8
Like
3.503
Πόντοι
736
Ενδιαφερον το βλεπω...μπηκα στο προφιλ (εχει και ομαδα στο Viber) και απο οτι ειδα υπαρχουν και παρτακια που περιλαμβανουν αντρες και γυναικες single...στελνεις μηνυμα μαζι με μια φωτο σου (ντυμενος η με μαγιο) και σε κρατανε stand by για μελλοντικη ενημερωση...σοβαρο φαινεται...θα δουμε!!!!
Με προσωπο η φωτό.?δλδ άνετα κάποια στιγμή μπορούν να διαρρεύσουν οι φωτο

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
5.025
Πόντοι
456
Με προσωπο η φωτό.?δλδ άνετα κάποια στιγμή μπορούν να διαρρεύσουν οι φωτο
Μια απλη προσφατη φωτο με προσωπο ζητανε απο αυτες που οσοι δεν κρυβομαστε στα σοσιαλ εχουμε ποσταρισμενες στο προφιλ μας...κι απο εκει οποιος θελει μπορει να τις παρει να μας μπλεξει οπουδηποτε...αν παμε με αυτη την λογικη!!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.359
Πόντοι
7.885
Ενδιαφέροντα όσα διαβάζω, αλλά δεν ξέρω αν συνδέονται με γνωστό σουιγκερ κλαμπ το οποίο μου έχει ριξει πόρτα :confused::confused:. Για να ξέρω αν μπορώ να δηλώσω συμμετοχή τουλάχιστον γιατί πλέον έχουν λιγοστέψει οι επιλογές μου :confused::confused:

• Λύπη
Αντιδράσεις: vril

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.099
Πόντοι
5.827
ιατί σο
Ενδιαφέροντα όσα διαβάζω, αλλά δεν ξέρω αν συνδέονται με γνωστό σουιγκερ κλαμπ το οποίο μου έχει ριξει πόρτα :confused::confused:. Για να ξέρω αν μπορώ να δηλώσω συμμετοχή τουλάχιστον γιατί πλέον έχουν λιγοστέψει οι επιλογές μου :confused::confused:
Γιατί σου είχε ρίξει πόρτα, αν επιτρέπεται; Ήταν σοβαρός ο λόγος;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.359
Πόντοι
7.885

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
158
Πόντοι
0
Δεν είναι τα 3 κλαμπ, δεν είναι ο dim, δεν είναι ο "πολυσυντροφικός - χωρίς γκόμενα, υπερήλικας από την Άνοιξη.
Δήλωσε ελεύθερα εάν αντέχει η τσέπη σου....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.099
Πόντοι
5.827
Δεν είναι τα 3 κλαμπ, δεν είναι ο dim, δεν είναι ο "πολυσυντροφικός - χωρίς γκόμενα, υπερήλικας από την Άνοιξη.
Δήλωσε ελεύθερα εάν αντέχει η τσέπη σου....
Πόσο πάει το μαλλί δηλαδή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom