wired77
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.537
- Πόντοι
- 4.096
Συμφωνούμε απόλυτα, πως πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό.
Συμφωνούμε απόλυτα, πως πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό.
Αφού ενστερνίζεστε και εσείς την άποψή μας τότε όντως είμαστε στο σωστό δρόμοΣυμφωνούμε απόλυτα, πως πρόκειται για κάτι το ξεχωριστό.
Αφού ενστερνίζεστε και εσείς την άποψή μας τότε όντως είμαστε στο σωστό δρόμο
τσεκαρα το προφιλ.νταξει μαγγες ωραιο μουνι φαινεται και με καλυπτουν οι αναφορες αγωνα.και στις υπηρεσιες τα γλωσσοφιλα.ακριβο ρε γαμωτο ομως.να σας πω την αμαρτια μου ,ψηνομαι αν μου κανουν καλη τιμη ,να το παρω 12ωρο.αμ πως.Σοφέ γέροντα για την Αφροδίτη λέω. (Δυστυχώς δεν κάνει πρωκτικό-ξέρω οτι είσαι του αθλήματος)
τσεκαρα το προφιλ.νταξει μαγγες ωραιο μουνι φαινεται και με καλυπτουν οι αναφορες αγωνα.και στις υπηρεσιες τα γλωσσοφιλα.ακριβο ρε γαμωτο ομως.να σας πω την αμαρτια μου ,ψηνομαι αν μου κανουν καλη τιμη ,να το παρω 12ωρο.αμ πως.
πάρε τα χάπια σου πιο πριν όμως γιατί θα σε ξεζουμίσει.... μακάρι να είχα και εγω ενα 12ωρο κενο να το φυτίλιαζα μαζί τηςτσεκαρα το προφιλ.νταξει μαγγες ωραιο μουνι φαινεται και με καλυπτουν οι αναφορες αγωνα.και στις υπηρεσιες τα γλωσσοφιλα.ακριβο ρε γαμωτο ομως.να σας πω την αμαρτια μου ,ψηνομαι αν μου κανουν καλη τιμη ,να το παρω 12ωρο.αμ πως.
ευχαριστω.το πολλω,μπορει να γινει ευ,ενεκα η συνθηκη της μη πιεσης του χρονου.χρονικη ανεση ειναι ευ ,διεμε.Όντως, το αντίτιμο φαίνεται κάπως αλμυρό. Πλην όμως, είναι από τις ελάχιστες που δικαιολογούν στο ακέραιο αυτή την απαίτηση. Και αυτό μπορώ να σας το βεβαιώσω.
Κατά τα άλλα... Ουκ, εν το πολλώ τω ευ, κύριε, αλλά εν τω ευ το πολύ.
Το καλύτερο μωρό Φαίδρα με διάφορα φέρτε την στο σάιτ να γίνει πανικός με το αστέρι
μπορει να ξανα ανέβει την δευτεραΗ Adele εφυγε?