athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
σαββατο 6 η ωρα ,κυριακη εχει ρεποΗ Μελινα τα σαβ/κα απο τι ωρα ξεκιναει τα ραντεβου ???
σαββατο 6 η ωρα ,κυριακη εχει ρεποΗ Μελινα τα σαβ/κα απο τι ωρα ξεκιναει τα ραντεβου ???
Αλεξανδρα Ελληνιδα θα ανέβουν φωτογραφιες, πρωτη φορα δουλευει
Αλεξανδρα Ελληνιδα θα ανέβουν φωτογραφιες, πρωτη φορα δουλευει
εχει ξεκινησειΧμμμμ. Και πότε ξεκινάει;
Καλή φαίνεται.....Στα υπ'όψιν....!
καμια γνωμη για αφροδιτη ?
εχει δοκιμασει κανενας ?
Η Αφροδίτη είναι η ίδια κοπέλα με το όνομα Ελισάβετ στο ίδιο γραφείο, δες κριτικές, έχει μέσα.
Για την Αφροδίτη έχω γράψει κριτική που θα ανεβεί κάποια στιγμή. Ό,τι απορίες έχεις, θα σου λυθούν νομίζω.
ωραια κριτικη φιλε
θα δοκιμασω και εγω με την πρωτη ευκαιρια
παντως εχεις δικιο
οποιος μπορει να προσφερει με κριτικες καλο ειναι
το λεω και στον εαυτο μου αυτο δηλαδη που δεν γραφω κριτικες
Η Αφροδίτη απλά δεν υπάρχει. Από τότε που ξεκίνησα το άθλημα τόσο "βρώμικο", παθιασμένο και αισθησιακό sex δεν έχω ξανακάνει... Λεπτομέρειες στην κριτική που θα γράψω
φίλε δεν ξέρω για σένα εγώ σήμερα βρήκα το απόλυτο στανταράκι μου. Δε νομίζω ότι θα πάρω άλλη σύντομαΘα κάνουμε φαν κλαμπ!
Η Αφροδίτη απλά δεν υπάρχει. Από τότε που ξεκίνησα το άθλημα τόσο "βρώμικο", παθιασμένο και αισθησιακό sex δεν έχω ξανακάνει... Λεπτομέρειες στην κριτική που θα γράψω
Θα κάνουμε φαν κλαμπ!
για ποια λες και εσυ ρε?ετσι εισαι δεν μου λες τιποτα και εμενα το γεροντακι,για οτι καλο κυκλοφορει?σε εχω και για φιλαρακι.παντως να γαμας καλα ρε μαγγακο,ασεμε εμενα,ουτος η αλλως ειμαι και μακρια.φίλε δεν ξέρω για σένα εγώ σήμερα βρήκα το απόλυτο στανταράκι μου. Δε νομίζω ότι θα πάρω άλλη σύντομα
φίλε δεν ξέρω για σένα εγώ σήμερα βρήκα το απόλυτο στανταράκι μου. Δε νομίζω ότι θα πάρω άλλη σύντομα
Σοφέ γέροντα για την Αφροδίτη λέω. (Δυστυχώς δεν κάνει πρωκτικό-ξέρω οτι είσαι του αθλήματος)για ποια λες και εσυ ρε?ετσι εισαι δεν μου λες τιποτα και εμενα το γεροντακι,για οτι καλο κυκλοφορει?σε εχω και για φιλαρακι.παντως να γαμας καλα ρε μαγγακο,ασεμε εμενα,ουτος η αλλως ειμαι και μακρια.