iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Τέτοιο Κώλο,θα ειναι αμαρτια να μην τον δίνει
Αυτά είναι!!!
Τέτοιο Κώλο,θα ειναι αμαρτια να μην τον δίνει
κάποιες κοπέλες, θα δουλευουντην κυριακη ανοιχτα??
κάποιες κοπέλες, θα δουλευουν
ωραιαΤέτοιο Κώλο,θα ειναι αμαρτια να μην τον δίνει
το απογευμα πηρα την νατασσα μιας και μου κεντρισε το ενδιαφερον απ τις φωτο.Η κοπελα οσο μουναρα είναι στην εμφάνιση τοσο παγοκωλονα ειναι και στο κρεβάτι,εντελώς παθητική....οταν βρω χρονο θα ανεβασω και κριτικη
εγω παω καρφι για σασα
αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι η στεφη απο το you Angeles αν ειναι αυτή ειναι πύραυλος μονο κωλο να γαματε
φιλε τις ψιλομοιαζει λιγο αλλα δεν ειναι αυτη λογικα..εσυ λες την στεφη η καρλα την πιτσιρικα απο ρουμανια που γουσταρει να γαμιεται απο κωλο τρελα..δεν ειναι αυτη νομιζω...αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι η στεφη απο το you Angeles αν ειναι αυτή ειναι πύραυλος μονο κωλο να γαματε
Προχώρα, είναι εγγύηση!!!
ακριβώς αυτή είναι και παω στοίχημα κιόλας !!!!Έχει να γίνει της ποπηςφιλε τις ψιλομοιαζει λιγο αλλα δεν ειναι αυτη λογικα..εσυ λες την στεφη η καρλα την πιτσιρικα απο ρουμανια που γουσταρει να γαμιεται απο κωλο τρελα..δεν ειναι αυτη νομιζω...
δεν ειναι αυτη σου λεω διαβασε πιο πισω της σελιδες τ εχοθνε πει επισημα οτι δεν ειναι και υπαρχει και κριτικη που δεν ειναι καλη..διαβασε λιγο παιχτη...ακριβώς αυτή είναι και παω στοίχημα κιόλας !!!!Έχει να γίνει της ποπης
φιλε τις ψιλομοιαζει λιγο αλλα δεν ειναι αυτη λογικα..εσυ λες την στεφη η καρλα την πιτσιρικα απο ρουμανια που γουσταρει να γαμιεται απο κωλο τρελα..δεν ειναι αυτη νομιζω...
ενα θα σας πω η φωτογραφίες στο καθρέφτη ειναι δίκες της και τη ξέρω καλά..... Μόλις τη δοκιμάσω θα σας πω εγω παντός θα την ξεκολιασωΤης ψιλομοιάζει αλλά κι εγώ έχω την εντύπωση ότι τελικά δεν είναι αυτή.
Και όπως λέει και ο φίλος έχει γραφτεί νομίζω ότι δεν είναι αυτή συν αυτό περί παγοκολώνας!