athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
την πεμπτη ανεβαινει ειχε γυναικολογικα, 1.80 μπλε ματια ελληνιδα
σταματησεΡε μαγκες μια με κατι πελωρια βυζια που πηγε;?
ανεβαστε φωτο της μικρης και τιμοκαταλαγο να δουμε και μετα κρινουμε..αγαπάει το anal αυτο θα σου αρεσει![]()
Υπάρχουν 2 κατηγοριες μελών , αυτοι που τους γράφουνε στα αρχίδια τους.
Το ποιος ειναι ποιος, ενήλικες είσαστε και μπορείτε να βγάλετε τα συμπερασματα σας.
Τι μούτρο είσαι συ ρε! Ωραία τα λές!
Ξέχασες όμως πολλές κατηγορίες ακόμα...
Τα μέλη γραφεία που υπόσχονται Κάρλα τη μία, δίμετρο ξέκωλο την άλλη... και περιμένουμε και περιμένουμε με τις εβδομάδες....
Και φυσικά την κατηγορία του μυγοχέσματος που πετιέται και λέει την μικρομαλακία του γιατί δεν έχει τίποτε άλλο να κλάσει...
Μεγάλο παιδί είσαι θα καταλάβεις σε ποιά κατηγορία είσαι...
Και ότι επίσης σε εχουμε ήδη γράψει στ´ αρχίδια μας....
Τελικα εσύ έχεις μεγάλο πρόβλημα (μαζί με το μεγάλο καυλί το μεγάλο γαμιά κλπ κλπ) γιατι δεν εχεις απλα μύγα αλλά σφίγγα και σφίγγεσαι και στην ηλικία σου ειναι επικίνδυνο. Εγω δεν μίλησα για γραφεία μίλησα για ξερόλες με τεράστιο εγώ, το τι κάνουν τα γραφεία είναι άλλο θέμα. Εξαλου τι περιμένεις να δώσεις 120 η 140 η πόσο ειναι οι κοπέλες, οταν τις εχεις πάρει με 10 και δεν αξίζουν ούτε τα 10 ? Γιατι αυτο λες συνέχεια. Κάνε μου υην χάρη λοιπόν και πήγενε σε ένα καθρέπτη να θαυμάσεις το τι παιδαράςεισαι και σε εμενα να απευθύνεσε όταν σου απευθύνουν τον λόγο μόνο.
..... ειρηνη ημιν παιδεςΤελικα εσύ έχεις μεγάλο πρόβλημα (μαζί με το μεγάλο καυλί το μεγάλο γαμιά κλπ κλπ) γιατι δεν εχεις απλα μύγα αλλά σφίγγα και σφίγγεσαι και στην ηλικία σου ειναι επικίνδυνο. Εγω δεν μίλησα για γραφεία μίλησα για ξερόλες με τεράστιο εγώ, το τι κάνουν τα γραφεία είναι άλλο θέμα. Εξαλου τι περιμένεις να δώσεις 120 η 140 η πόσο ειναι οι κοπέλες, οταν τις εχεις πάρει με 10 και δεν αξίζουν ούτε τα 10 ? Γιατι αυτο λες συνέχεια. Κάνε μου υην χάρη λοιπόν και πήγενε σε ένα καθρέπτη να θαυμάσεις το τι παιδαράςεισαι και σε εμενα να απευθύνεσε όταν σου απευθύνουν τον λόγο μόνο.
Ένα trailer πριν βγει η ταινία;![]()
με 18ποντα ολες πανω απο 1.80 ειναι!!!!Ευτυχώς γιατί κάτω από 1.80 δεν τις γαμάω!!!