matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.110
- Πόντοι
- 6.635
μα καλα πριν 1 βδομαδα ειχες γραψει οτι επεστρεψε...σταματησε
μα καλα πριν 1 βδομαδα ειχες γραψει οτι επεστρεψε...σταματησε
Αναδουλειές ε ?Συνάντηση με Γωγω/Αντζυ εχτές το βράδυ στο σπίτι μου,η έκπληξη και η χαρά της καθώς είχαμε να ιδωθούμε κάνα δίμηνο ήταν μεγάλη,βάζοντας και δυο ποτήρια ροζέ κρασί να πιούμε μου είπε τα νέα για το καινούργιο ξεκίνημα της,πολύ ανεβασμένη ,φορώντας ενα σέξι δερμάτινο κοντό φουστανάκι με δυο καβλιαρικα μαύρα μποτάκια και δαντελωτό μπλουζάκι ,το αλκοόλ επέδρασε θετικά αυξάνοντας την όρεξη και τον δυο για σκληρό και αχαλίνωτο σεχ,τα γλωσοφιλα είχαν ήδη αρχίσει και μεταφερθηκαμε στο κρεββάτι ξεκινώντας εναν μαραθώνιο το οποίο περιλάμβανε όποια γνωστή στάση περιλαμβάνει το καμα-σουτρα,ενα τρελό εξηνταεννεα με έμενα να γεύομαι το μουνάκι της και η ίδια να ασχολείται με το καβλι μου που κόντευε να εκραγεί, συνεχεία τοποθέτηση προφυλακτικου και άρχισαν οι εναλλαγές στάσεων στις οποίες το μωρό πρέπει να τελείωσε πάνω απο τρεις φορές,ήταν ώρα για το αντικείμενο του πόθου την οπίσθια τρυπούλα που τόσο λατρεύω αφού την τρύγησα αρκετή ώρα ανεβαίνει από πάνω μου(με το καβλι ακόμα στην πίσω τρύπα)της χαρίζω απλόχερα έναν ακόμα οργασμό,βγάλσιμο το προφυλακτικο και ξεκινάει να με πιπωνει μην ξεχνώντας να ρουφάει και τα μπαλάκια μου, η εξπερματιση μου ήταν τόσο δυνατή που πλημμυρίσαμε τα πάντα. Στο τέλος στέλνει τα χρονια πολλά στα μέλη του Bou. με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.
** κρύψε το πρόσωπο της κοπέλας στη φώτο και ξαναανέβασε τη**
Συνάντηση με Γωγω/Αντζυ εχτές το βράδυ στο σπίτι μου,η έκπληξη και η χαρά της καθώς είχαμε να ιδωθούμε κάνα δίμηνο ήταν μεγάλη,βάζοντας και δυο ποτήρια ροζέ κρασί να πιούμε μου είπε τα νέα για το καινούργιο ξεκίνημα της,πολύ ανεβασμένη ,φορώντας ενα σέξι δερμάτινο κοντό φουστανάκι με δυο καβλιαρικα μαύρα μποτάκια και δαντελωτό μπλουζάκι ,το αλκοόλ επέδρασε θετικά αυξάνοντας την όρεξη και τον δυο για σκληρό και αχαλίνωτο σεχ,τα γλωσοφιλα είχαν ήδη αρχίσει και μεταφερθηκαμε στο κρεββάτι ξεκινώντας εναν μαραθώνιο το οποίο περιλάμβανε όποια γνωστή στάση περιλαμβάνει το καμα-σουτρα,ενα τρελό εξηνταεννεα με έμενα να γεύομαι το μουνάκι της και η ίδια να ασχολείται με το καβλι μου που κόντευε να εκραγεί, συνεχεία τοποθέτηση προφυλακτικου και άρχισαν οι εναλλαγές στάσεων στις οποίες το μωρό πρέπει να τελείωσε πάνω απο τρεις φορές,ήταν ώρα για το αντικείμενο του πόθου την οπίσθια τρυπούλα που τόσο λατρεύω αφού την τρύγησα αρκετή ώρα ανεβαίνει από πάνω μου(με το καβλι ακόμα στην πίσω τρύπα)της χαρίζω απλόχερα έναν ακόμα οργασμό,βγάλσιμο το προφυλακτικο και ξεκινάει να με πιπωνει μην ξεχνώντας να ρουφάει και τα μπαλάκια μου, η εξπερματιση μου ήταν τόσο δυνατή που πλημμυρίσαμε τα πάντα. Στο τέλος στέλνει τα χρονια πολλά στα μέλη του Bou. με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.
Τι να γράψει ρε στοκε ανεβάζει την κοπέλα με πρόσωπο και μας στελένει και χαιρετίσματα Δεν σε κόβει ότι είναι προμο η κλώνος του γραφείου;Εύγε φίλε! Ανέβασε αν θέλεις κανονική κριτική επειδή γνωρίζεις την κοπέλα και από την προηγούμενη θητεία της
και θα είχε ενδιαφέρον να μας ενημερώσεις κάπως πιο αναλυτικά για τη συνολική σου εντύπωση (ήδη μας έδωσες μια πρώτη καλή γεύση)
ώστε να μην μένουν στον αέρα κουβέντες, περί φόλας, μαθημένης ξεπέτας του εικοσάρικου και άλλα τέτοια ηχηρά παρόμοια
που ακούστηκαν από ορισμένους συναδέλφους.
Προσωπικά, έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι η κοπέλα μπορεί να υπηρετήσει ευσυνείδητα και επάξια τον καινούργιο αναβαθμισμένο
ρόλο της. Από εκεί και ύστερα, είναι θέμα επιλογών του καθενός αν επιθυμεί να δώσει ή όχι το ζητούμενο αντίτιμο.
Καλά να περνάς σου εύχομαι!
Αν ειχε σπέρμα στο στόμα και το πρόσωπο την ώρα που εστελνε τα χαιρετίσματα... τότε θα μέτραγε το προμόσιον
Τι να γράψει ρε στοκε ανεβάζει την κοπέλα με πρόσωπο και μας στελένει και χαιρετίσματα Δεν σε κόβει ότι είναι προμο η κλώνος του γραφείου;
Εύγε φίλε! Ανέβασε αν θέλεις κανονική κριτική επειδή γνωρίζεις την κοπέλα και από την προηγούμενη θητεία της
και θα είχε ενδιαφέρον να μας ενημερώσεις κάπως πιο αναλυτικά για τη συνολική σου εντύπωση (ήδη μας έδωσες μια πρώτη καλή γεύση)
ώστε να μην μένουν στον αέρα κουβέντες, περί φόλας, μαθημένης ξεπέτας του εικοσάρικου και άλλα τέτοια ηχηρά παρόμοια
που ακούστηκαν από ορισμένους συναδέλφους.
Προσωπικά, έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι η κοπέλα μπορεί να υπηρετήσει ευσυνείδητα και επάξια τον καινούργιο αναβαθμισμένο
ρόλο της. Από εκεί και ύστερα, είναι θέμα επιλογών του καθενός αν επιθυμεί να δώσει ή όχι το ζητούμενο αντίτιμο.
Καλά να περνάς σου εύχομαι!
φίλτατε επειδή έχω ανεβάσει κρητική για την κοπέλα απο προηγούμενη θητεία της το θεωρώ άσκοπο να ανεβάσω και τώρα που είναι στο Athens Diva
δεν θα απαντησω στους κακοπροερετους,η φωτο ειναι εν γνωση της οτι ανεβαινει,μεσα στο γιορτινο πλαισιο.
την πεμπτη ανεβαινει ειχε γυναικολογικα, 1.80 μπλε ματια ελληνιδα
αυριο θα ανεβουν η φωτο και θα κανει καποια αυριο,Καλησπέρα. Να υποθέσω ότι πάμε για παράταση;
Aυτη μαλιστα Αυτη μαλιστα βρε AthensDiva , αυτο το πιπινι γαλακτος θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω και να το τεσταρω .... πως ειναι το ονομα της νεαρας ??? Ξερουμε αν της αρεσει το αναλ η οχι ???αυριο θα ανεβουν η φωτο και θα κανει καποια αυριο,
τρελενετε για αναλ Νατασα και ξεκιναει αυριοAυτη μαλιστα Αυτη μαλιστα βρε AthensDiva , αυτο το πιπινι γαλακτος θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω και να το τεσταρω .... πως ειναι το ονομα της νεαρας ??? Ξερουμε αν της αρεσει το αναλ η οχι ???
Τέτοιο Κώλο,θα ειναι αμαρτια να μην τον δίνειΓια να δούμε