napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
εγω πάντως κανω με χαρά τον κακό κριτή που θέλει ανταλλάγματα σε είδος για καλους βαθμούςολες!!...
εγω πάντως κανω με χαρά τον κακό κριτή που θέλει ανταλλάγματα σε είδος για καλους βαθμούςολες!!...
εγω θελω κονε,με τον μοδιστρο.θα του προμηθευω κοσμο,και θα μου δινει βυζαρουδικα!!!...εγω πάντως κανω με χαρά τον κακό κριτή που θέλει ανταλλάγματα σε είδος για καλους βαθμούς
ο μόδιστρος θα θέλει αλλα ανταλλάγματα... Δε σε χαραμιζω εγω για τέτοια.εγω θελω κονε,με τον μοδιστρο.θα του προμηθευω κοσμο,και θα μου δινει βυζαρουδικα!!!...
βρε ασε σου λεω,θα του κανω καλα κονε...αμα μου δωσει 2-3 βυζαρουδικα,μεχρι και να βαζει κουλουρα τον βλεπω....ο μόδιστρος θα θέλει αλλα ανταλλάγματα... Δε σε χαραμιζω εγω για τέτοια.
σε τι τιμή θα παίξει το γάλακτος; ;; κάνα 200εανεβαινει αυριο πιπινι 19 χρονων, 1.84 ελληνιδα πολυ ομορφο,δεν εχει ξαναδουλεψει ;)
140 το γάλακτοςσε τι τιμή θα παίξει το γάλακτος; ;; κάνα 200ε
140 το γάλακτος
Παρασκευη να μου το τυλιξεις και να μου το στείλεις σπιτι. Ακυρώνω οτι κανω και παω βουρ για γάλακτος140 το γάλακτος
Παρασκευη να μου το τυλιξεις και να μου το στείλεις σπιτι. Ακυρώνω οτι κανω και παω βουρ για γάλακτος
άσε Βασίλη μου έτρεξαν τα σάλια...Να τα...
Απτο next top model θα ερθει καμια κοπελα ?
οτι πρέπει δηλαδή για ντουετακι με Λουνα
ανεβαινει αυριο πιπινι 19 χρονων, 1.84 ελληνιδα πολυ ομορφο,δεν εχει ξαναδουλεψει ;)
Άσε να σταυρωσουμε και μεις κανένα ντουέτο... Παππούλης και καλα αλλα δεν έχεις αφήσει συνδυασμό για συνδυασμό αδιακόρευτοΚακομαθημένε >
Άσε να σταυρωσουμε και μεις κανένα ντουέτο *... Παππούλης και καλα αλλα δεν έχεις αφήσει συνδυασμό για συνδυασμό αδιακόρευτο
έτσι θελω να γίνω οταν μεγαλώσω. Με συγκίνησες τύπε... Με το μαλακό το πιπινακι γάλακτος όμως άσε και κανένα κοκαλάκι για μας...Μην κοροιδεύετε κύριε τους ηλικιωμένους ... είμεθα όπως ο Ανδρέας με τη Μιμή μετά το Ωνάσειο... της έδειχνε τα 5 δάκτυλα του χεριού "Ανδρέαααα μα 5 φορές ??? τι θα πει ο γιατρός?" - "διάλεξε δάκτυλο μωρή"
* το θέμα είναι ότι άμα σταυρώσεις δεν αφήνεις κολυμπηθρόξυλο
το ψηλωνεις πολύ το σχήμα, ομάδα μπάσκετ θα κάνεις;ανεβαινει αυριο πιπινι 19 χρονων, 1.84 ελληνιδα πολυ ομορφο,δεν εχει ξαναδουλεψει ;)
Δυνατό!!!!
Θα ´χει γέλιο να είμαι δίπλα της με το 1,75 ύψος μου!
Σαν καυλωμενο στρουμφάκι θα είμαι!!!!
Αλλά στα οριζόντια όλοι φτάνουμε!!!!!