Blade_runner
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Αγάπη-Νταϊάνα -DUO ,μεχρι την τεταρτη 40 euro λιγότερα
Αγάπη-Νταϊάνα -DUO ,μεχρι την τεταρτη 40 euro λιγότερα
δηλαδη με λιγα λογια το σαιτ ειναι ιδιοκτησιας athensdiva η μονο το νημα?αυτο εννοεις?Γιατι φιλε μου αν ειχες καφετερια και ερχοταν μια παρεα με καφε σε πλαστικα απο τα everest να κατσουν στο μαγαζι σου, ειμαι σιγουρος οτι και εσυ θα τους εδιωχνες.
Το γραφειο το εχω κραξει για το θεμα της Λιλας αλλα σ αυτη την περιπτωση σωστα επραξε
υποδειξεις απο γραφειο που ονομαζει την κορινα ελληνιδα(ενω ολη η αθηνα ξερει απο που ειναι) και προτροπες για βοηθεια σε κοπελα που δεν την ξερω και δεν εχω καμμια σχεση δεν δεχομαι,παρατηρησεις και ποινες μονο απο τον αφεντη..που ελεγε και ο τρεζουρας.εχει νημα για ανεξαρτητες μπορειτε να βαλετε εκει την αγγελία της ,η να την στείλετε σε ΠΜ αν θελετε να την βοηθήσετε,οχι εδω
το να διαφημιζεις ανεξαρτητες στο νήμα του diva ? μην λεμε συνεχεια τα ιδια.Εκτος και αν δεν καταλαβαινεις, εκει δεν μπορω να βοηθησω...δηλαδη με λιγα λογια το σαιτ ειναι ιδιοκτησιας athensdiva η μονο το νημα?αυτο εννοεις?
εσυ μη δεις πλακομουνι απο πιπινακια γάλακτος με τη μια χώνεσαι... Θα φτιάξω ειδικό meme μονο για σενα με τίτλο είστε σιγουρα παππούλης;
εσυ μη δεις πλακομουνι απο πιπινακια γάλακτος με τη μια χώνεσαι... Θα φτιάξω ειδικό meme μονο για σενα με τίτλο είστε σιγουρα παππούλης;
μην τρολαρεις τον κόσμο σατανά. Ο μέσος νεανίας παρακαλεί το σφρίγος του να είναι αρκετό για να ανταπεξέλθει σε ντουετακι με 2 ωραία καυλακια και συ τα εχεις τα ντουετακια σαν το χαπάκι της πίεσης. Παιδιά είμαστε ζηλεύουμεΝα σέβεστε την τέταρτη (πλέον!) ηλικία κύριε
Βεβαίως και είμαι με μαγκούρα και μασέλα
Συνάντηση με την Αριάνα και ανεβαίνει κριτική.
Γενικά ήταν ένα μέτριο (πάνω από την βάση) ραντεβού, αλλά η κοπέλα έχει πολλές προοπτικές για να γίνει κάτι σπουδαίο.
σε λενε mrstudiotherapy?? γιατι η απαντηση αυτη σε ποσταρισμα του συγκεκριμενου μελους αναφεροταν...η εισαι δικηγορος του και δεν το ξερουμε?τωρα για το αν μπορεις να βοηθησεις η οχι...μαλλον θα πρεπει πρωτα να βοηθησεις τον εαυτο σου με εντατικα μαθηματα..και γρηγορα!!μην χανεις χρονο!!!το να διαφημιζεις ανεξαρτητες στο νήμα του diva ? μην λεμε συνεχεια τα ιδια.Εκτος και αν δεν καταλαβαινεις, εκει δεν μπορω να βοηθησω...
Γιατι μετριο φίλε?
Η κοπέλα ειναι μουναρα πιπίνι και πολυ φιλικη και πρόθυμη σε ολα.
Ισχύει απολύτως. Η κοπέλα από εμφάνιση και υπηρεσίες είναι άριστη.
Και για να μην παρεξηγηθώ και το γραφείο προσπαθεί για το καλύτερο στον πελάτη.
Η εκτίμηση μου για το ραντεβού (και όχι για την κοπέλα) είναι "μέτριο" επειδή εξαιτίας ενός ατυχήματος δεν υπήρχε στοματικό και ίσως αυτό επηρέασε όλη τη διάθεση μου.
Και αν ανέβασα κριτική, δεν ήταν σχετικά με αυτό που δίνει η κοπέλα, αλλά για το αναπάντεχο περιστατικό και για να επιστήσω την προσοχή των συναγωνιστών όταν τον βάζουν σε στόμα με σιδεράκια. Για εμένα ήταν η πρώτη φορά και την πάτησα.
Περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική η οποία έρχεται.
Ισχύει απολύτως. Η κοπέλα από εμφάνιση και υπηρεσίες είναι άριστη.
Και για να μην παρεξηγηθώ και το γραφείο προσπαθεί για το καλύτερο στον πελάτη.
Η εκτίμηση μου για το ραντεβού (και όχι για την κοπέλα) είναι "μέτριο" επειδή εξαιτίας ενός ατυχήματος δεν υπήρχε στοματικό και ίσως αυτό επηρέασε όλη τη διάθεση μου.
Και αν ανέβασα κριτική, δεν ήταν σχετικά με αυτό που δίνει η κοπέλα, αλλά για το αναπάντεχο περιστατικό και για να επιστήσω την προσοχή των συναγωνιστών όταν τον βάζουν σε στόμα με σιδεράκια. Για εμένα ήταν η πρώτη φορά και την πάτησα.
Περισσότερες λεπτομέρειες στην κριτική η οποία έρχεται.
μια φορά έγινε αυτό έχω μιλήσει με την κοπελα.οτι γραφουν οι αλλοι δεν ισχυειΜολις ανέβασα κριτική για πολύ προσφατη συναντηση με την κοπέλα.
Την κριτική την έγραψα έχοντας άγνοια του ατυχήματος πού έιχες εσύ
Τώρα βλέπω ότι μάλλον στάθηκα τυχερός !!
μια φορά έγινε αυτό έχω μιλήσει με την κοπελα.οτι γραφουν οι αλλοι δεν ισχυει