athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
Ναταλί ανεβηκαν η φωτογραφιες
Ναταλί ανεβηκαν η φωτογραφιες
για πολύ πουτσο η μικρή... Έτρεξε λιγο σακάκιΝαταλί ανεβηκαν η φωτογραφιες
καποιες δουλευουν απο τις 12Να ρωτησω το γραφειο αν υπαρχουν κοπελες που δουλευουν πρωινες ωρες,πχ 10πμ με 2μμ
σαλακι ήθελα να πω αλλα το autocorrect είχε αλλη γνωμηγια πολύ πουτσο η μικρή... Έτρεξε λιγο σακάκι
λες και το κανεις επίτηδες τύπε. Πετάς τα πιπίνια βραδια Αυγούστου που λείπουμε σαν κινεζικο βασανιστήριο. Και δίνει και κωλο...Νταϊάνα ξεκινάει αύριο το πιπινι πρωτη φορα δουλευει, τις πρωτες μερες θα εχει περιορισμενα ραντεβου
δε θα της χαλάσω χατίρι της κοπέλας... Με τέτοιο πάτο θα φάει καλατης αρεσει το anal
βέβαια έχασες και συ την μπάλα. Ειναι ενα απο τα νέα πιπίνια του Αθενς η ΝταιαναΑπιστευτος κώλος, ποια ειναι αυτη?
της αρεσει το anal
τρελανε ήδη εμένα! Και κάθε βραδυ ανεβάζει και ενα νέο πιπίνι που δίνει και κωλο. Τσέκαρε και το Ρωσιδακι να δεις στησιμοΚαλα αυτο το μικρο θα τρελανει κοσμο ειμαι σιγουρος..
Δυνατο ροστερ το ντιβα..
βέβαια έχασες και συ την μπάλα. Ειναι ενα απο τα νέα πιπίνια του Αθενς η Νταιανα
κατάλαβα πηγες και συ στο πλησιέστερο ΑΤΜΡε φιλε σε εμενα το λες.. και μενα με αρρωστησε το μικρο.. ειμαι και fun της κατηγορίας
Ειδα κ το Ρωσιδακι.. γαματα
τρελανε ήδη εμένα! Και κάθε βραδυ ανεβάζει και ενα νέο πιπίνι που δίνει και κωλο. Τσέκαρε και το Ρωσιδακι να δεις στησιμο
κατάλαβα πηγες και συ στο πλησιέστερο ΑΤΜ
Και στην ίδια φάση ειμαιΜπαινωβγαίνω winbank πειραιως-eurobank, κοιταω κ ξανακοιταω.. κάνω υπολογισμούς τώρα κάτσε.. :coolcondom:
αιντε και ενοια σου ρε μικρε.δεν θα αφησεις τιποτα για εμας?νταιανα και ελληνιδα,μου κανει καπως.δεν το πολυπιστευω.ασε που δεν νομιζω να ειναι ομορφο,το λεω απο ενστικτο αν και διαβαζω πισω απο τις μασκες και τα σβησιματα.παντως κορμακι καλο.επιδει οι υπηρεσιες ειναι το πρωτιστο για εμενα,δοκιμασε και πες.αν και ειμαι συγουρος οτι θα δοκιμασεις ,αν δεν δοκιμασες κιολας,και θα μας πεις.δε θα της χαλάσω χατίρι της κοπέλας... Με τέτοιο πάτο θα φάει καλα