Τηλεφώνησα πρώτη φορά στο συγκεκριμένο γραφείο και κανόνισα ραντεβού με την Αγάπη για χτες βράδυ (18/8) σε ξενοδοχείο της Αθήνας, και ρώτησα την τηλεφωνήτρια του γραφείου αν η κοπέλα δίνει φιλιά στο στόμα, καθώς και αν κάνει και CIM. Ο λόγος που ρώτησα είναι επειδή:
1. Το site έγραφε πιο πριν ότι κάνει CIM με + 20 ή 30 Ευρώ έξτρα, και τώρα δεν το αναγράφει πλέον.
2. Είχα ξαναπάρει κοπέλα παλιότερα και ενώ το site έγραφε πως φιλάει η συγκεκριμένη που ζήτησα, όταν τη συνάντησα, μου είπε πως δε φιλάει καθόλου!
Συνεχίζοντας λοιπόν, αφού ρώτησα αυτά τα απλά πράγματα στην τηλεφωνήτρια, μου είπε πως θα πάρει τηλέφωνο την κοπέλα να τη ρωτήσει, και να ξανακαλέσω σε λίγα λεπτά να μου πει. Μέχρι εδώ καλά.
Με το που ξανακάλεσα το γραφείο μετά απο λίγα λεπτά, (η ίδια τηλεφωνήτρια που μίλησα) άρχισε να μου λέει άλλα πράγματα, εντελώς διαφορετικά απ’αυτά που μου είπε μόλις λίγα λεπτά πιο πριν, όπως ότι τελικά δε δουλεύει η Αγάπη χτες (18/8), ότι δε σηκώνει το τηλέφωνό της, κάτι πως οι κοπέλες ενημερώνουν πρώτα αν θα δουλεύουν την ημέρα αυτή και ότι αυτή δεν ενημέρωσε, κλπ., και πάνω απ'όλα, άρχισε να μου προωθεί άλλες κοπέλες επίμονα και μεταξύ αυτών, τη Φαίδρα (πολύ καλή, αλλά κοστίζει 180 Ευρώ + 20 Έξτρα για το CIM), και γενικώς προσπαθώντας με πείσει να μην πάρω αυτήν που ζήτησα εξαρχής!
Εγώ κάλεσα το γραφείο για να πάρω τη συγκεκριμένη κοπέλα και όχι άλλη και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί δεν ήθελαν να πάρω τη συγκεκριμένη κοπέλα (την Αγάπη) και φυσικά, δεν έγινε ραντεβού!
Εγώ ήμουν πάρα πολύ εντάξει στον τρόπο που μίλησα, άλλα και στα λεγόμενά μου προς την τηλεφωνήτρια και ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί εξελίχθηκε έτσι! Δεν καταλαβαίνω τι πήγε λάθος!
Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά απέναντι μου (ως νέος πελάτης του γραφείου) καθώς δεν έκανα τίποτα παραπάνω από 2 πάρα πολύ απλές ερωτήσεις διευκρινήσεως (που έχουν κάνει σχεδόν όλοι σε γραφείο/κοπέλα που παίρνουν πρώτη φορά)!