Νέα

Αστυνομικός της Βουλής βίαζε τα παιδιά του και ανάγκαζε και τη σύζυγό του να ασελγεί σε αυτά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.696
Πόντοι
201

Έχει φάτσα κλασικής νεοελληνικής μοσχαροκεφαλής.
Ας περιμένουμε πάντως να βγάλει η γαμημένη η δικαιοσύνη πόρισμα και όχι ο κάθε καμμένος στο διαδίκτυο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.478
Πόντοι
456
Έχει φάτσα κλασικής νεοελληνικής μοσχαροκεφαλής.
Ας περιμένουμε πάντως να βγάλει η γαμημένη η δικαιοσύνη πόρισμα και όχι ο κάθε καμμένος στο διαδίκτυο.
Συμφωνώ.
Αλλά πιστεύω ότι έχει δρόμο ακόμη η υπόθεση...Εννοώ ότι θα ακούσουμε πολλά ανήκουστα.
Τώρα ψάχνουν για μία πτώση του γιού πριν χρόνια, από το μπαλκόνι, που είχε δηλωθεί ως ατύχημα, μήπως ήταν απόπειρα αυτοκτονίας.
Τραγικό...

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
19.103
Πόντοι
25.036
Θεωρώ πως κακώς χρησιμοποιούνται οι όροι παιδεραστής ή παιδόφιλος. Οι άνθρωποι αυτοί είναι παιδοβιαστές γιατί αφενός ο όρος εραστής περιλαμβάνει συναίνεση και όπως ο και όρος φίλος έχούν και οι δύο θετική χροιά. Δεν υπάρχει όμως ούτε συναίνεση ούτε κάτι θετικό που να συνοδεύει τις πράξεις αυτών των ανθρώπων.
Οι βιαστές και οι παιδοβιαστές πάσχουν από ψυχική διαταραχή και για αυτό δεν αλλάζουν ούτε σωφρονίζονται. Άρα η φυλακή δεν είναι λύση, όσα χρόνια και αν φάνε. Η μόνη λύση είναι η αφαίρεση με ιατρική επέμβαση των αδένων που ευθύνονται για τη σεξουαλική διέγερση, κοινώς ευνουχισμός. Πρέπει λοιπόν να τους δίνεται η επιλογή, είτε ισόβια χωρίς αναστολή ή μείωση ποινής κτλ, είτε ευνουχισμος και κάποιες ώρες την εβδομάδα παροχή κοινωνικής εργασίας (αμισθή) μέχρι την συνταξιοδότηση.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.984
Πόντοι
3.656
Κάπου διάβασα ότι η μάνα είναι έγκυος και εικάζεται ότι είναι από το γιο;
Τι στον πούτσο θα διαβάσω ακόμα;

BlandAngelicCurlew-size_restricted.gif

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.794
Πόντοι
1.756
Για γυναικα που την κακοποιουσε δεν μου μοιαζει παντως....
Σαν πολλες φωτο με αγκαλιτσες μεταξυ τους βλεπω...

Mouxtikosss

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2024
Like
186
Πόντοι
1
Όσοι γράφετε ευχουλες κτλπ, έχετε βγάλει πόρισμα ήδη;
Η υπόθεση που μια έκανε καταγγελία σε έναν οδηγό λεωφορείου και τελικά αποδείχτηκε μουφα σας θυμίζει τίποτα; Περιμένετε να δούμε τι θα βγεί τεκμηριωμένα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.998
Πόντοι
6.946
Ρε παιδιά έχω μια μεγάλη απορία..... Πώς είμαι δυνατόν η μάνα που υπηρετούσε και στη ΓΑΔΑ, δηλαδή είχε και δουλειά, με την πρώτη μαλακια αυτού του αρχείου, να μην φύγει καταευθειαν με τα παιδιά και να τον καταγγείλει????? Ειλικρινά το έχω απορία γιατί έκατσε τόσα χρόνια??????
Όχι μόνο ΔΕΝ έγινε αυτή η ερώτηση από ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ, αλλά αναφέρεται κιόλας ότι βίαζε η μάνα τον γιο και μεταξύ τους ΟΛΟΙ.
Και εμείς ΑΚΟΜΗ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ για τον πατέρα;

Κάπου έλεος!

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.481
Πόντοι
2.306
Όχι μόνο ΔΕΝ έγινε αυτή η ερώτηση από ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ, αλλά αναφέρεται κιόλας ότι βίαζε η μάνα τον γιο και μεταξύ τους ΟΛΟΙ.
Και εμείς ΑΚΟΜΗ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ για τον πατέρα;

Κάπου έλεος!
Πιστεύω θα τα μάθουμε όλα κάποια στιγμη αν και δεν έχει και τόση σημασία αυτό. Δεν ξέρω αν γινόντουσαν όλα αυτά εν γνώσει της μάνας, αλλά και να ήταν υπό απειλή και να μην μιλούσε, μου φαίνεται αδιανόητο να μην τρέχεις να ζητήσεις βοήθεια για τα παιδιά σου!
Επίσης άλλη μια απορία: δεν είδε κανείς κάποιο σημάδι στα παιδιά στο σχολείο??????? Δεν μπορεί αυτά τα παιδιά να ήταν τελείως νορμάλ με όλα αυτά που περνούσαν

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1
Άλλο ένα ακροδεξιό ανθελληνικό σκουπίδι που υπηρετεί το δόγμα Πατρίς θρησκεία οικογένεια...η κατάρα της Ελλάδας...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.998
Πόντοι
6.946
Πιστεύω θα τα μάθουμε όλα κάποια στιγμη αν και δεν έχει και τόση σημασία αυτό. Δεν ξέρω αν γινόντουσαν όλα αυτά εν γνώσει της μάνας, αλλά και να ήταν υπό απειλή και να μην μιλούσε, μου φαίνεται αδιανόητο να μην τρέχεις να ζητήσεις βοήθεια για τα παιδιά σου!
Επίσης άλλη μια απορία: δεν είδε κανείς κάποιο σημάδι στα παιδιά στο σχολείο??????? Δεν μπορεί αυτά τα παιδιά να ήταν τελείως νορμάλ με όλα αυτά που περνούσαν
Αφού το άρθρο αναφέρει πως η μάνα είχε ερωτική επαφή με τον υιό της. Τώρα ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ; Ακόμα και υπό απειλή όπλου, ΔΕΝ κάνει κάτι τέτοιο ένας γονιός, πόσο μάλιστα μακροχρόνια. Για την χρόνια κακοποίηση, που ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ, μεταξύ όλων, κοριτσιών, άντρα και αυτηνής;

Ιστορίες για αγρίους. Είναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΟΧΗ και η ίδια, αν ισχύουν όλα αυτά, δικαιολογίες της κωλοτρυπίδας αλλού.

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.859
Πόντοι
3.091
Τελευταία τροποποίηση:

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
376
Πόντοι
21
Σαν κλασική ελλεηνιδα, μόλις είδε ότι παίρνει δημοσιότητα το θέμα, έβγαλε την ουρά της απέξω

pipinoskistis

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
3.859
Πόντοι
3.091
Σαν κλασική ελλεηνιδα, μόλις είδε ότι παίρνει δημοσιότητα το θέμα, έβγαλε την ουρά της απέξω
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά εμένα μου φαίνεται ταιριαστό ζευγάρι. Στη φωτογραφία εννοώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom