Αυτός είναι ο αστυνομικός της Βουλής που κακοποιούσε σεξουαλικά την οικογένειά του (φωτο)
Μετά την σύλληψη του είπε ότι θέλει να αυτοκτονήσει
www.pronews.gr
Αυτός είναι ο αστυνομικός της Βουλής που κακοποιούσε σεξουαλικά την οικογένειά του (φωτο)
Μετά την σύλληψη του είπε ότι θέλει να αυτοκτονήσειwww.pronews.gr
Συμφωνώ.Έχει φάτσα κλασικής νεοελληνικής μοσχαροκεφαλής.
Ας περιμένουμε πάντως να βγάλει η γαμημένη η δικαιοσύνη πόρισμα και όχι ο κάθε καμμένος στο διαδίκτυο.
Κάπου διάβασα ότι η μάνα είναι έγκυος και εικάζεται ότι είναι από το γιο;
Τι στον πούτσο θα διαβάσω ακόμα;
Όχι μόνο ΔΕΝ έγινε αυτή η ερώτηση από ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ, αλλά αναφέρεται κιόλας ότι βίαζε η μάνα τον γιο και μεταξύ τους ΟΛΟΙ.Ρε παιδιά έχω μια μεγάλη απορία..... Πώς είμαι δυνατόν η μάνα που υπηρετούσε και στη ΓΑΔΑ, δηλαδή είχε και δουλειά, με την πρώτη μαλακια αυτού του αρχείου, να μην φύγει καταευθειαν με τα παιδιά και να τον καταγγείλει????? Ειλικρινά το έχω απορία γιατί έκατσε τόσα χρόνια??????
Πιστεύω θα τα μάθουμε όλα κάποια στιγμη αν και δεν έχει και τόση σημασία αυτό. Δεν ξέρω αν γινόντουσαν όλα αυτά εν γνώσει της μάνας, αλλά και να ήταν υπό απειλή και να μην μιλούσε, μου φαίνεται αδιανόητο να μην τρέχεις να ζητήσεις βοήθεια για τα παιδιά σου!Όχι μόνο ΔΕΝ έγινε αυτή η ερώτηση από ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ, αλλά αναφέρεται κιόλας ότι βίαζε η μάνα τον γιο και μεταξύ τους ΟΛΟΙ.
Και εμείς ΑΚΟΜΗ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΜΟΝΟ για τον πατέρα;
Κάπου έλεος!
Αφού το άρθρο αναφέρει πως η μάνα είχε ερωτική επαφή με τον υιό της. Τώρα ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ; Ακόμα και υπό απειλή όπλου, ΔΕΝ κάνει κάτι τέτοιο ένας γονιός, πόσο μάλιστα μακροχρόνια. Για την χρόνια κακοποίηση, που ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ, μεταξύ όλων, κοριτσιών, άντρα και αυτηνής;Πιστεύω θα τα μάθουμε όλα κάποια στιγμη αν και δεν έχει και τόση σημασία αυτό. Δεν ξέρω αν γινόντουσαν όλα αυτά εν γνώσει της μάνας, αλλά και να ήταν υπό απειλή και να μην μιλούσε, μου φαίνεται αδιανόητο να μην τρέχεις να ζητήσεις βοήθεια για τα παιδιά σου!
Επίσης άλλη μια απορία: δεν είδε κανείς κάποιο σημάδι στα παιδιά στο σχολείο??????? Δεν μπορεί αυτά τα παιδιά να ήταν τελείως νορμάλ με όλα αυτά που περνούσαν
Μετά την σύλληψη του είπε ότι θέλει να αυτοκτονήσειwww.pronews.gr
Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά εμένα μου φαίνεται ταιριαστό ζευγάρι. Στη φωτογραφία εννοώ.Σαν κλασική ελλεηνιδα, μόλις είδε ότι παίρνει δημοσιότητα το θέμα, έβγαλε την ουρά της απέξω