You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αστυνομικός της Βουλής βίαζε τα παιδιά του και ανάγκαζε και τη σύζυγό του να ασελγεί σε αυτά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 75
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.434
- Πόντοι
- 3.656
Που το είπε αυτό ο Πάνουσης?? ΛινκΟ καθηγητής εγκληματολογίας Πανούσης, με αφορμή την έρευνα της περίπτωσης Δουρή, είχε πει ότι στην επαρχία είναι συνηθισμένη περίπτωση οι πατεράδες να γαμάνε τις κόρες τους σαν συνηθισμένη πρακτική, είναι κοινό μυστικό... Η σεμνοτυφία και ο πουριτανισμός της Ελληνικής οικογένειας με όλες τις παθογένειες και μαζοχιστικές και άρρωστες καταστάσεις που έχουν αποδοθεί ανάγλυφα σε ταινίες νέου του Ελληνικού κινηματογράφου...
Όχι περιγραφές και α και ου
Μην γράφουμε μλκιες συνέχεια εδώ μέσα
Σιγά μην είναι κ το γκανγκ μπανγκ συνηθισμένο στα.. Τρίκαλα
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.194
- Πόντοι
- 456
To πρόβλημα είναι ότι υπάρχει τόσο πολύ διαφορά στην Ελλάδα που είτε τα έκανε είτε όχι απλά δε το μάθουμε ποτέ !!!
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.832
- Πόντοι
- 1.446
Ρε φίλε το άκουσα στο ραδιόφωνο σε ανύποπτο χρόνο...Που το είπε αυτό ο Πάνουσης?? Λινκ
Όχι περιγραφές και α και ου
Μην γράφουμε μλκιες συνέχεια εδώ μέσα
Σιγά μην είναι κ το γκανγκ μπανγκ συνηθισμένο στα.. Τρίκαλα
Δεν είμαι από αυτούς που γράφουν μαλακίες για να γράψουν απλώς...
Θα προσπαθήσω να το βρω πάντως...
Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.136
- Πόντοι
- 10.446
Σε πρωτη φαση αφαιρεση επιμελειας των παιδιων του, διαζυγιο σε βαρος του, απαγορευση να πλησιαζει την πρωην οικογενεια του δια βιου, κ προφυλακιση σε κελι με αιθιοπες και σομαλους σωματεμπορους μεχρι νεωτερας...... Μετα βλεπουμε....
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.137
- Πόντοι
- 10.411
Ψόφα,αυτοκτόνα, γλύτωσε τον κόσμο από την ύπαρξή σου
Λυπάμαι για τα παιδιά γιατί πλέον έχουν καταστραφεί
Δεν ξέρω αν η μάνα θα καταφέρει να το ξεπεράσει όλο αυτό
Αυτός είναι ο αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίαζε τα παιδιά του - Η πτώση του γιου του από μπαλκόνι | in.gr
Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην ασφάλεια της Βουλής από το 2019. Τα όσα καταγγέλλονται προκαλούν ανατριχίλα. Ο αστυνομικός συνελήφθη με τη διαδικασία του Αυτοφώρου και εκδιώχθηκε από τη Βουλή
www.in.gr
Λυπάμαι για τα παιδιά γιατί πλέον έχουν καταστραφεί
Δεν ξέρω αν η μάνα θα καταφέρει να το ξεπεράσει όλο αυτό
123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.611
- Πόντοι
- 206
Ξήλωμα απ'το Σώμα και μπουζού. Εκεί θα τον περιποιηθούν οι φυλακόβιοι. Ότι κι αν έχουν κάνει στη ζωή τους σε κάτι τέτοια θέματα ευαισθητοποιούνται και δε χαρίζουν κάστανα σε κανέναν ξεφτιλισμένο μπινέ
diamantino
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 456
η δικαιοσυνη δεν μπορει να κανει τη δουλεια ουτως αλως.Ο νομος στην Ελλαδα λεει πως και 100 φορες ισοβια να φας συγχωνευονται σε 25 χρονια ,αν εργαστεις η μια ημερα για 2 αρα 12,5 χρονια και στα 3/5 της ποινης κανεις αιτησης αποφυλακισης λογω καλης συμπεριφορας στη φυλακη .ε σε 8 χρονια θα ειναι και παλι εξω ,στο μετυαξυ στη Ταιλανδη που λενε οι ασχετοι πως υπαρχει ακομη παιδεραστια απο το 2005 ο νομος τιμωρει τους παιδεραστες με ισοβια που εκει ειναι 40 χρονια ,.επισης επειδη εκει δεν ειναι και τοσο δημοκρατια , τους στελνουν συστημενους στη διασημη για τη σκληροτητα φυλακη με το ομοα the hilton OPOY BRISKONTAI ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ εηληματιες της χωρας ωστε να τους καθαρισουν αν τελειωνουν με τειους .Εσας ποιας χωρας σας αρεασει ο νομος για τετοιους ,?εαν η δικαιοσύνη παλι δεν κανει την δουλεια της εύχομαι στη βουλη να μην μείνει κολυμπηθροξυλο ....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.324
- Πόντοι
- 5.006
εδω τους στελνουμε σε ειδικες φυλακες (πχ τριπολη) που ειναι μονο παιδεραστες και ανωμαλοι....η δικαιοσυνη δεν μπορει να κανει τη δουλεια ουτως αλως.Ο νομος στην Ελλαδα λεει πως και 100 φορες ισοβια να φας συγχωνευονται σε 25 χρονια ,αν εργαστεις η μια ημερα για 2 αρα 12,5 χρονια και στα 3/5 της ποινης κανεις αιτησης αποφυλακισης λογω καλης συμπεριφορας στη φυλακη .ε σε 8 χρονια θα ειναι και παλι εξω ,στο μετυαξυ στη Ταιλανδη που λενε οι ασχετοι πως υπαρχει ακομη παιδεραστια απο το 2005 ο νομος τιμωρει τους παιδεραστες με ισοβια που εκει ειναι 40 χρονια ,.επισης επειδη εκει δεν ειναι και τοσο δημοκρατια , τους στελνουν συστημενους στη διασημη για τη σκληροτητα φυλακη με το ομοα the hilton OPOY BRISKONTAI ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ εηληματιες της χωρας ωστε να τους καθαρισουν αν τελειωνουν με τειους .Εσας ποιας χωρας σας αρεασει ο νομος για τετοιους ,?
γιατι αν σκοτωσεις καποιον, πας φυλακή μαζί με όλα τα κατακαθια...αν βιάσεις κανά παιδάκι όμως έχεις το πλεονεκτημα να πας σε φυλακη μονο με δικούς σου....
Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.800
- Πόντοι
- 7.636
Τι άλλο θα δούμε πλέον έτσι...
Από το κακο στο χειρότερο...
Από το κακο στο χειρότερο...
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.137
- Πόντοι
- 10.411
Δεν ξέρεις τι εστί Lucille?Τι ειν αυτο; κοκορέτσι;
flyman29
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2009
- Like
- 3.507
- Πόντοι
- 456
Ρε παιδιά έχω μια μεγάλη απορία..... Πώς είμαι δυνατόν η μάνα που υπηρετούσε και στη ΓΑΔΑ, δηλαδή είχε και δουλειά, με την πρώτη μαλακια αυτού του αρχείου, να μην φύγει καταευθειαν με τα παιδιά και να τον καταγγείλει????? Ειλικρινά το έχω απορία γιατί έκατσε τόσα χρόνια??????
ΤΙΜΩΡΟΣ(1)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.043
- Πόντοι
- 456
Γιατί είναι το αδύναμο φύλο τύπε και τεκμαίρεται ότι έχει πάντα δίκιο.Ρε παιδιά έχω μια μεγάλη απορία..... Πώς είμαι δυνατόν η μάνα που υπηρετούσε και στη ΓΑΔΑ, δηλαδή είχε και δουλειά, με την πρώτη μαλακια αυτού του αρχείου, να μην φύγει καταευθειαν με τα παιδιά και να τον καταγγείλει????? Ειλικρινά το έχω απορία γιατί έκατσε τόσα χρόνια??????
Τώρα αφού είναι το αδύναμο φύλο, γιατί επιτρέπεται να υπηρετεί στην αστυνομία;
kostasgg87
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2023
- Like
- 84
- Πόντοι
- 1
θανατικη ποινη τυπετι φυλακες και αηδιεςεδω τους στελνουμε σε ειδικες φυλακες (πχ τριπολη) που ειναι μονο παιδεραστες και ανωμαλοι....
γιατι αν σκοτωσεις καποιον, πας φυλακή μαζί με όλα τα κατακαθια...αν βιάσεις κανά παιδάκι όμως έχεις το πλεονεκτημα να πας σε φυλακη μονο με δικούς σου....