Νέα

Αστυνομικός της Βουλής βίαζε τα παιδιά του και ανάγκαζε και τη σύζυγό του να ασελγεί σε αυτά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

lemourios

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Νοε 2016
Κριτικές
19
Like
1.001
Πόντοι
1.011
Τι βρωμιά κυκλοφορεί εκεί έξω ρε πούστη μου,μετά λένε πως όλοι μας έχουμε τα ίδια δικαιώματα.
Όχι,κλωτσιές μέχρι να μη μπορεί να ανασάνει ο γελοίος.μου θελε να αναπαραχθεί κιόλας

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.111
Πόντοι
6.515
μεχρι τωρα δεν ξεραμε οτι εκτος απο τα καθηκια που ειναι αναμεσα στους 300 υπαρχουν κι αλλα στον ευρυτερο χωρο της βουλης :confused:

• Like
Αντιδράσεις: Eros82

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Ο καθηγητής εγκληματολογίας Πανούσης, με αφορμή την έρευνα της περίπτωσης Δουρή, είχε πει ότι στην επαρχία είναι συνηθισμένη περίπτωση οι πατεράδες να γαμάνε τις κόρες τους σαν συνηθισμένη πρακτική, είναι κοινό μυστικό... Η σεμνοτυφία και ο πουριτανισμός της Ελληνικής οικογένειας με όλες τις παθογένειες και μαζοχιστικές και άρρωστες καταστάσεις που έχουν αποδοθεί ανάγλυφα σε ταινίες νέου του Ελληνικού κινηματογράφου...
Που το είπε αυτό ο Πάνουσης?? Λινκ
Όχι περιγραφές και α και ου
Μην γράφουμε μλκιες συνέχεια εδώ μέσα
Σιγά μην είναι κ το γκανγκ μπανγκ συνηθισμένο στα.. Τρίκαλα

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.194
Πόντοι
456
To πρόβλημα είναι ότι υπάρχει τόσο πολύ διαφορά στην Ελλάδα που είτε τα έκανε είτε όχι απλά δε το μάθουμε ποτέ !!!

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.832
Πόντοι
1.446
Που το είπε αυτό ο Πάνουσης?? Λινκ
Όχι περιγραφές και α και ου
Μην γράφουμε μλκιες συνέχεια εδώ μέσα
Σιγά μην είναι κ το γκανγκ μπανγκ συνηθισμένο στα.. Τρίκαλα
Ρε φίλε το άκουσα στο ραδιόφωνο σε ανύποπτο χρόνο...
Δεν είμαι από αυτούς που γράφουν μαλακίες για να γράψουν απλώς...
Θα προσπαθήσω να το βρω πάντως...

Eros82

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Κριτικές
47
Like
10.403
Πόντοι
6.236
Τι άλλο θα ακούσουμε

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
13.136
Πόντοι
10.446
Σε πρωτη φαση αφαιρεση επιμελειας των παιδιων του, διαζυγιο σε βαρος του, απαγορευση να πλησιαζει την πρωην οικογενεια του δια βιου, κ προφυλακιση σε κελι με αιθιοπες και σομαλους σωματεμπορους μεχρι νεωτερας...... Μετα βλεπουμε....

OP
OP
Manimal

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.137
Πόντοι
10.411
Ψόφα,αυτοκτόνα, γλύτωσε τον κόσμο από την ύπαρξή σου

Λυπάμαι για τα παιδιά γιατί πλέον έχουν καταστραφεί :cry:
Δεν ξέρω αν η μάνα θα καταφέρει να το ξεπεράσει όλο αυτό

123BigGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
1.611
Πόντοι
206
Ξήλωμα απ'το Σώμα και μπουζού. Εκεί θα τον περιποιηθούν οι φυλακόβιοι. Ότι κι αν έχουν κάνει στη ζωή τους σε κάτι τέτοια θέματα ευαισθητοποιούνται και δε χαρίζουν κάστανα σε κανέναν ξεφτιλισμένο μπινέ

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.682
Πόντοι
456
εαν η δικαιοσύνη παλι δεν κανει την δουλεια της εύχομαι στη βουλη να μην μείνει κολυμπηθροξυλο ....
η δικαιοσυνη δεν μπορει να κανει τη δουλεια ουτως αλως.Ο νομος στην Ελλαδα λεει πως και 100 φορες ισοβια να φας συγχωνευονται σε 25 χρονια ,αν εργαστεις η μια ημερα για 2 αρα 12,5 χρονια και στα 3/5 της ποινης κανεις αιτησης αποφυλακισης λογω καλης συμπεριφορας στη φυλακη .ε σε 8 χρονια θα ειναι και παλι εξω ,στο μετυαξυ στη Ταιλανδη που λενε οι ασχετοι πως υπαρχει ακομη παιδεραστια απο το 2005 ο νομος τιμωρει τους παιδεραστες με ισοβια που εκει ειναι 40 χρονια ,.επισης επειδη εκει δεν ειναι και τοσο δημοκρατια , τους στελνουν συστημενους στη διασημη για τη σκληροτητα φυλακη με το ομοα the hilton OPOY BRISKONTAI ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ εηληματιες της χωρας ωστε να τους καθαρισουν αν τελειωνουν με τειους .Εσας ποιας χωρας σας αρεασει ο νομος για τετοιους ,?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.324
Πόντοι
5.006
η δικαιοσυνη δεν μπορει να κανει τη δουλεια ουτως αλως.Ο νομος στην Ελλαδα λεει πως και 100 φορες ισοβια να φας συγχωνευονται σε 25 χρονια ,αν εργαστεις η μια ημερα για 2 αρα 12,5 χρονια και στα 3/5 της ποινης κανεις αιτησης αποφυλακισης λογω καλης συμπεριφορας στη φυλακη .ε σε 8 χρονια θα ειναι και παλι εξω ,στο μετυαξυ στη Ταιλανδη που λενε οι ασχετοι πως υπαρχει ακομη παιδεραστια απο το 2005 ο νομος τιμωρει τους παιδεραστες με ισοβια που εκει ειναι 40 χρονια ,.επισης επειδη εκει δεν ειναι και τοσο δημοκρατια , τους στελνουν συστημενους στη διασημη για τη σκληροτητα φυλακη με το ομοα the hilton OPOY BRISKONTAI ΟΙ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΙ εηληματιες της χωρας ωστε να τους καθαρισουν αν τελειωνουν με τειους .Εσας ποιας χωρας σας αρεασει ο νομος για τετοιους ,?
εδω τους στελνουμε σε ειδικες φυλακες (πχ τριπολη) που ειναι μονο παιδεραστες και ανωμαλοι....
γιατι αν σκοτωσεις καποιον, πας φυλακή μαζί με όλα τα κατακαθια...αν βιάσεις κανά παιδάκι όμως έχεις το πλεονεκτημα να πας σε φυλακη μονο με δικούς σου....
:confused::confused::confused::confused:

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.800
Πόντοι
7.636
Τι άλλο θα δούμε πλέον έτσι...
Από το κακο στο χειρότερο...

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.507
Πόντοι
456
Δεν ξέρεις τι εστί Lucille?
hnm.JPG

Άπαιχτος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.434
Πόντοι
3.656
Ελπίζω, βάσιμα πιστεύω στους Έλληνες ποινικούς συγκρατουμενους του

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.481
Πόντοι
2.306
Ρε παιδιά έχω μια μεγάλη απορία..... Πώς είμαι δυνατόν η μάνα που υπηρετούσε και στη ΓΑΔΑ, δηλαδή είχε και δουλειά, με την πρώτη μαλακια αυτού του αρχείου, να μην φύγει καταευθειαν με τα παιδιά και να τον καταγγείλει????? Ειλικρινά το έχω απορία γιατί έκατσε τόσα χρόνια??????

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.043
Πόντοι
456
Ρε παιδιά έχω μια μεγάλη απορία..... Πώς είμαι δυνατόν η μάνα που υπηρετούσε και στη ΓΑΔΑ, δηλαδή είχε και δουλειά, με την πρώτη μαλακια αυτού του αρχείου, να μην φύγει καταευθειαν με τα παιδιά και να τον καταγγείλει????? Ειλικρινά το έχω απορία γιατί έκατσε τόσα χρόνια??????
Γιατί είναι το αδύναμο φύλο τύπε και τεκμαίρεται ότι έχει πάντα δίκιο.
Τώρα αφού είναι το αδύναμο φύλο, γιατί επιτρέπεται να υπηρετεί στην αστυνομία;

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.464
Πόντοι
3.936
Hλεκτρικη καρέκλα και οι 2 μήπως ξανασκεφτουν την μ@λακια που έκαναν πριν γίνει ο βόθρος που έχουν για μυαλό -πανέ.

Συνημμένα

• tweaking-mad.gif
    tweaking-mad.gif
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 6

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
84
Πόντοι
1
εδω τους στελνουμε σε ειδικες φυλακες (πχ τριπολη) που ειναι μονο παιδεραστες και ανωμαλοι....
γιατι αν σκοτωσεις καποιον, πας φυλακή μαζί με όλα τα κατακαθια...αν βιάσεις κανά παιδάκι όμως έχεις το πλεονεκτημα να πας σε φυλακη μονο με δικούς σου....
:confused::confused::confused::confused:
θανατικη ποινη τυπετι φυλακες και αηδιες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom