Νέα

Αστυνομικοί δολοφονούν εν ψυχρώ 19χρονο γιατι δεν πληρωσε εισητηριο στο τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Δολοφόνησε έγγυο, βίασε 14 χρονη και εκείνη την μέρα που τον σκότωσαν πυροβολησε αδιάκριτα με όπλο σε πλήθος κόσμου και τους αστυνομικούς. Δηλαδή πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ είστε γενικά ένα πράμα? Κάποιος να διαγράψει αυτόν τον τίτλο του θρεντ!
εγω το ειπα απτην αρχη τυπε
για να τον πιστολιασουν θα ειχε τραβηξει κουμπουρι
αν δεν ηταν οι καμερες ειμαι σιγουρος οτι θα τον εκαναν σουρωτηρι

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι,έτσι απλά!στη τελική αν δεν ήταν άχρηστοι θα έκαναν κάτι άλλο στη ζωή τους,και μη μου πει κανείς τα γνωστά για την ανεργία κλπ.Υπάρχει και η αξιοπρέπεια!
υπαρχουν και οι ψυχιατροι.

VaggelisWestSide

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Κριτικές
8
Like
7
Πόντοι
1
Ρε ψηλέ που άνοιξες το θεματάκι,οκ,οι μπάτσοι είναι αρχιγαμιόλες αλλά όχι και τέτοιες μούφες! Πιστεύω ότι και σε άλλα σκηνικά που έχουν γίνει με μπάτσους μπαίνουν ψεύτικοι τίτλοι για μεγαλύτερη παραπλάνηση και δημιουργία μίσους της κοινής γνώμης προς αυτούς.Δεν παίζει με καμία χριστοπαναγία να τον καθαρίσαν επειδή δεν πλήρωσε ένα κωλοεισητήριο (αυτό που μπορούν να κάνουν σε τέτοιες περιπτώσεις είναι σύλληψη,πρόστιμο,φρέσκο,όχι όμως και χρήση όπλου).Αν ισχύουν αυτά που διάβασα σε άλλα σχόλια ότι βίασε 14χρονη,σκότωσε έγκυο,κουβαλούσε σιδερικό κτλ. τότε πολύ λογικό ήταν να τον καθαρίσουν,κι εδώ το ίδιο θα κάνανε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom