apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε μονο προσεχε μην γυρισουν σαν ζομπιΠαντα μπορει να βρεθει χωρος για τα φασιστοεθνικια...
και μετα ειναι που δεν θα πεθαινουν με τιποτα
τυπε μονο προσεχε μην γυρισουν σαν ζομπιΠαντα μπορει να βρεθει χωρος για τα φασιστοεθνικια...
Ποιανωνε κεφαλακια θα ειναι μεσα και ποιανωνε θα ψιλοκοπει η μαγκια θα το δουμε απο Δευτερα.
Να σε ρωτήσω όμως κάτι γιατί πολύ κόμπλεξ σου έχει αφήσει ο εμφύλιος: έκαναν οι συγγενείς σου αχθοφόροι ή πόρνες στο "κομμουνιστικο παράδεισο" ;;;
τυπε μονο προσεχε μην γυρισουν σαν ζομπι
και μετα ειναι που δεν θα πεθαινουν με τιποτα
http://[URL unfurl="true"]www.wikinoticia.com/images/espectadoresnet/espectadores.net.wp-content.zombis-nazis-foto.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τωρα δεν ειναι ζομπι ρε δικε μου????? ;D
Υπονοείς ότι υπήρξε καλύτερο μέρος για να ζει κανείς επί της Γής,
από την ΤΑΣΚΕΝΔΗ ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ εποχής ΕΣΣΔ ;;;;;;;;;;
αφου δεν εχουν πεθανει ακομα ρε τυπετωρα δεν ειναι ζομπι ρε δικε μου?????
δεν χρειαζετε να εχεις πεθανει η τουλαχιστον να ξερεις οτι εχεις πεθανει για να γινεις ζομπι....ΑΡΚΕΙ να περπατας και να ενεργεις με το μυαλο στο οφ....αφου δεν εχουν πεθανει ακομα ρε τυπε
Kαραγκιοζακο,οταν εσυ πηγαινες εγω και μερικοι αλλοι απο 'δω μερια,ερχομασταν...Απλά βάλε στο μυαλουδάκι σου ότι ο Σύριζα έχει μια άλφα δυναμική μελλοντικά αν βγει τώρα η ΝΔ. Αντίθετα, αν βγει τώρα ο Σύριζα θα ξεφουσκώσει αγρίως, όχι μόνο κομματικά αλλά και γενικότερα ο χώρος της "κεντροαριστεράς" και για πρώτη φορά μετά το 81 θα ανατραπούν οι συσχετισμοί..
Και φυσικά δεν θα μπορούσες να μην επανέλθεις...
Kαραγκιοζακο,οταν εσυ πηγαινες εγω και μερικοι αλλοι απο 'δω μερια,ερχομασταν...
Το παραπανω σεναριο λεει οτι,ο ΣΥΡΙΖΑ ξεφουσκωνει και ο κοσμος που ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ πηγαινει ΟΛΟΣ,η σχεδον ολος σε μια ΕΝΩΜΕΝΗ δεκσα που επικρατει περιπου ανετως...Προσοχη στα κεφαλαια γραμματα...
Το ξεφουσκωμα ειναι πιθανο,εως και πολυ πιθανο,το υπολοιπο κομματι ισως πιθανο(ειδικα το"ενωμενη δεκσα)...
ΙΜΟ για την ωρα πρεπει να κοπει η μαγκια στα καραφλα ανιψακια του Αντωνακη,παρα τους οποιους κινδυνους συνεπαγεται το πιθανο εως πολυ πιθανο ξεφουσκωμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα υπολοιπα δεν τα συζηταω,αντε και γαμησου τωρα.
Και φυσικά δεν θα μπορούσες να μην επανέλθεις...
Ουρτ ρε κακομοιρη λεμε.ΣΑΛΤΑ ΤΡΙΨΕ ΤΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΙΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ...
ΥΓ Πνευματικά είσαι σε επίπεδο 10χρονου..Άλλα έγραψα, άλλα κατάλαβες...ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ
Τζωνάκο δεν σε γλέντησε( ) σήμερα ο Μπενύ κ είσαι νευρικό;;;βαλτο στο ποπουδακο σου αν μπορει ο λιλας για σενα ειναι παιχνιδακι
Τι θα γινει τωρα ρε παιδια ?
Θα φαγωθουμε αναμεταξυ μας ?
Για κουλαρετε λιγακι.
Τζωνάκο δεν σε γλέντησε( ) σήμερα ο Μπενύ κ είσαι νευρικό;;;