Επιτελους..ειπες και ενα αστειο της προκοπης..Την μαζεψε τελικα ο τυπος που εψαχνε γυναικα να τον περιμενει σπιτι και να την πληρωνει. :S :S :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άστεγη τραβεστί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pecados
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 12K
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Potistiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.138
- Πόντοι
- 496
ειναι μεχρι να κατεβει αθηνα..αν και δεν τα γουσταρω τα τραβελια, για γαμισι, ειναι περιθωριακα ατομα και καθοτι γειτονας εχω αραξει αρκετες φορες με διαφορα τραβελια για κανα "τσιγαρο" χωρις να χω δωσει ουτε πιπα.Γενικα πολλα βελια που ειναι απο επαρχια τραβανε μεγαλο καναλι μεχρι να βρεθουν να πιαστωνουν σε καλο ποστο καιεχουν φαει πολλυ φερμα απο τη στιγμη που απο αντρες γιναν στρακια και σταδιακα τρανς η κρος...Τωρα μεγαλε ελπιζω να κινητρα σου να ειναι ανθρωπιστικα γιατι αν το παιζεις αγαπουλης σε αστεγο τραβελι δεν ξερω τι ειναι το επομενο βημα...
Θα το βρει το δρομο του το τραβελι μην ανχωνεσε βοηθα κανα παπουλη αυτο θα δωσει κανα κωλο κανα μπουκι θα τη βρει την ακρη....
Θα το βρει το δρομο του το τραβελι μην ανχωνεσε βοηθα κανα παπουλη αυτο θα δωσει κανα κωλο κανα μπουκι θα τη βρει την ακρη....
acapoeira
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2017
- Like
- 233
- Πόντοι
- 86
Φαινεται απο την φωτο οτι η κοπελα δεν ειναι στα καλα της.
ξερεις καναν πουστη να ειναι στα καλα του?
Salonikios_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι μόνιμο μισθό και μαλακίες καμία σχέση δεν έχω με αυτή την αγγελία εγώ εδώ δεν έχω πληρώσει ποτέ πουτανα σιγά μη δίνω κ μόνιμο μισθό για να μένει σπίτι έλεος τυφλός είσαι δε βλέπεις τι ζητάωΑυτός δεν ζήταγε κοπέλα με μόνιμο μισθό να μένει σπίτι του ή είναι άλλος;
Salonikios_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αυτος ο μαλακας ητανε...
Τυφλός είσαι και εσύ δε βλέπεις την αγγελία μου τι μισθό μόνιμο κ μαλακίες
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε μην εισαι αρνητικος.απο τη φωτο φαινεται νοικοκυρης ο τραβελος.θα σου χει το σπιτι και την τσαπου λαμπικο :S :S :Sτι μόνιμο μισθό και μαλακίες καμία σχέση δεν έχω με αυτή την αγγελία εγώ εδώ δεν έχω πληρώσει ποτέ πουτανα σιγά μη δίνω κ μόνιμο μισθό για να μένει σπίτι έλεος τυφλός είσαι δε βλέπεις τι ζητάω
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε για ενα καλο ριπαπα πληρωνε οσο οσο ο τυπος :S :S :SΤην ηθελε με πουλακι τη γυναικα αυτος τυπε?
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
Την μαζεψε τελικα ο τυπος που εψαχνε γυναικα να τον περιμενει σπιτι και να την πληρωνει. :S :S :S
Την ηθελε με πουλακι τη γυναικα αυτος τυπε?
Salonikios_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Την ηθελε με πουλακι τη γυναικα αυτος τυπε?
Παιδιά πέραν της πλάκας, επειδή κι εγώ την έχω δει στη γειτονιά, χρειάζεται βοήθεια το παιδί.
@Salonikios_35, τα παιδιά στον ΑΒ τα ρώτησες μήπως την ξέρουν ή αν έχουν ιδέα τπτ;
Δεν τη βλέπω για γιατρειά την είπα για φιλοξενία σε άλλη τρανς και μου έλεγε όχι έπειτα την είπα για ρουχισμό πάλι όχι με μια αγριηλα ε τι να κάνω εδώ και 5 μήνες έχει έρθει στη γειτονιά μας.
Papanotas007
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Εσεις μονο γυναικα βοηθατε κανενα άστεγο ουτε κανκαι παπαριδες
Slaveboy1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2018
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σε ποια περιοχή βρίσκεται;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
στο σαρκ κοντα, μπαινοντας στον δημο καλαμαριας παραλιακα ερχόμενος από ποσειδωνιο και εξπρεςς σερβις
Όχι ρε c απλά να βοηθήσουμε !
Μπράβο φίλε, πάνω απ´όλα είμαστε άνθρωποι.
Nikol
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
Εδω δεν ειστε οι στρειτ βρεξερεις καναν πουστη να ειναι στα καλα του?
Θαναι οι γκεοι κ οι τραβεστι! Ολοι προβληματα εχουν λιγο πολυ!
Ετσι θα λενε κ αυτοι γ σενα! Ετσι παει αυτο
Αλυσιδα
Salonikios_35
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Από πού να πιάσεις και που να τελειώσεις εγω γνωρίσω και πολύ μεγάλες που είναι σε άθλια κατάσταση μιλάω για 75αρες 80αρες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 166
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις