Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Από αδιάφορος για το τι κάνει η οικογένεια του μέχρι μουνοδουλος που η Ασημίνα τον έχει του χεριού της και τον ελέγχει πλήρως χωρίς αυτός να αντιδρά.
Μεγάλη πιθανότητα να είναι χωρισμένη και απλός να μένουν μαζί και ο καθένας να κάνει την ζωή του.
Όλα παίζουν.
Ε μα είπαμε, με τέτοιο στήσιμο το 14χρονο ήδη θα έχει φάει καμιά 20ρια πουτσες χαλαρά...
Ποιος από όλους γιατί καμιά δεκαριά είναι ολημερίς εδώ μέσα.. Τελευταίες τρεις μέρες και εγώ λόγω άδειαςΠώς δεν έχει μπει και εδώ ο τύπος με το 8ωρο;
θα περάσει σημερα , ανα 8ωρο καθεται στο κάθε νημαΠώς δεν έχει μπει και εδώ ο τύπος με το 8ωρο;
Όλοι μας! Για αυτή τη ξεκωλιαρα!Πόσους τονους έχω χαλάσει για πάρτη της...
Πόσους τονους έχω χαλάσει για πάρτη της...
Μe too...!!!εχει πεσει πολυ σπερμα για αυτη την γυναικαρα
Πώς πήγε έτσι ντυμένη η παλιοκαριόλα. Για πόσο σκισιμο είναι... Για αλύπητο κάρφωμα μέχρι να μην μπορεί να πάρει ανάσα.
Είναι μια παντρεμένη μανουλα...λίγο σεβας!Βγάλε επιτέλους καμιά τσόντα μωρή ανώμαλη
Μην με τρομάζεις, μη μου πεις ότι έχει παπάριΕίναι τέρμα παλαβή η τύπισα, αλλά επειδή της έχω μιλήσει είναι αυθεντική. Δεν έχει agenda. Ακόμα και την κουταμάρα που έχει στο μυαλό της θα την πετάξει.
Για τους μερακλήδες του club όμως, έχει μια μεγάλη ατέλεια... την έχει παρατηρήσει κανείς; Για να δω ποιός είναι εξίσου παρατηρητικός....