jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Θα γαμησω μάνα και κόρη ταυτόχρονα σε ένα χρόνο!!!
Αφου ανεβάζει φωτο την 14χρονη κορη της που μονο 14 δεν φαίνεται με το brazil μαγιο τι περιμένεις ρε τυπε.Ωραία σχόλια στις φωτογραφίες με την 14 χρονη κόρη
Δίκιο έχεις αλλά κ ο γονέας πρέπει να προστατεύει το ανήλικο παιδί του και να μην το εκθέτει όπως η Κυρία. (Άποψη μου)Ρε μαλάκες κάποιοι είστε χαζοί ή κάνετε τους χαζούς?Ξέρετε τι είναι 13??Μαλάκες ε μαλάκες ...Με κάτι τέτοιους σαν εσάς θα παίρνει η μπάλα και άλλους εδώ στο σάιτ!Δεν είναι όλα καυλάντα!!!!!
Πάλι καλά....για την μαμά μην ξερογλειφεστε έχει μάτια και τρύπες μόνο για τον σύζυγό.εχει και μια ενηλικη κορη 22 ετων για την οποια μπορουμε να τον παιξουμε χωρις φοβο και παθος...
Πρέπει να κλείσουν οι λογαριασμοί όλων των ανηλίκων και μετά ας πάνε για απεξάρτηση σε ειδικά κέντρα.Δίκιο έχεις αλλά κ ο γονέας πρέπει να προστατεύει το ανήλικο παιδί του και να μην το εκθέτει όπως η Κυρία. (Άποψη μου)
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει αλλά τέτοιες φώτο δεν...εγκρίνωΠρέπει να κλείσουν οι λογαριασμοί όλων των ανηλίκων και μετά ας πάνε για απεξάρτηση σε ειδικά κέντρα.
Ναι η κόρη δείχνει μεγαλύτερη, τι φταίνε μετά οι άλλοι που γράφουν τέτοια σχόλια ή τραβάνε μαλάκια (όσοι δεν γνωρίζουν την ηλικία της τουλάχιστον)Αφου ανεβάζει φωτο την 14χρονη κορη της που μονο 14 δεν φαίνεται με το brazil μαγιο τι περιμένεις ρε τυπε.
Τυπε σε λίγο θα βγει η μανα στα σοσιαλ μιδια και στα κανάλια και θα βγαζει χολη για τα σχόλια που γραφτηκαν στην φωτο της ανήλικης κορης της.Η μητερα ανεβαζει φωτο μιας κοπέλας με στριγκο…ενας τον παιζει και ενας αλλος λεει οτι βαση «μπλα μπλα» απαγορευεται το παίγνιο του πεουλου…διοτι «μπλα μπλα»
Ομως η μανα εχει ανεβασει τις φωτογραφιες,δεν τις βρηκε καποιος παπαράτσι!Και μαλιστα φορα παρτίδα!
Από κατι τέτοια βγήκε τυπε το «Στα τέσσερα και ας ειναι δεκατέσσερα»!Αυτή για 14 δεν φαίνεται πάντως...
Αυτή για 14 δεν φαίνεται πάντως...
Να την γαμησουμε θέλουμε (εγώ όχι) και βαλτην εσύ φυλακαΒάλτε την στην φυλακή!!!
Από αδιάφορος για το τι κάνει η οικογένεια του μέχρι μουνοδουλος που η Ασημίνα τον έχει του χεριού της και τον ελέγχει πλήρως χωρίς αυτός να αντιδρά.Πάντως η μεγάλη κόρη που ανέβασε ο παλικάρος
ποιο πολύ στη Νάταλι Θάνου μοιάζει πάρα στην Ασημίνα.
Κάποιοι άνθρωποι δε κάνουν για γονείς.
Εσείς λέτε για την Ασημίνα κ συμφωνώ.
Ο σύζυγος τι ρόλο βαράει που τραβάει φωτογραφίες τον πάτο της γυναίκας του κ τώρα της ανήλικης κόρης του;;;;;