pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.321
- Πόντοι
- 3.556
Μπαγάσα είσαι ύπουλος ! την προκαλείς να ποστάρει δική της φωτόFemalecoach μπορείς να μας αναρτήσεις φωτό απο καμιά γνωστή που να θεωρείς πρότυπο ομορφιάς και αισθητικής;
Μπαγάσα είσαι ύπουλος ! την προκαλείς να ποστάρει δική της φωτόFemalecoach μπορείς να μας αναρτήσεις φωτό απο καμιά γνωστή που να θεωρείς πρότυπο ομορφιάς και αισθητικής;
γιατί τέτοιο κακό?Μπαγάσα είσαι ύπουλος ! την προκαλείς να ποστάρει δική της φωτό
πολυ δυνατή...!
Γιατί ξέρει ότι δεν πρόκειται να του κάτσει ποτέ τέτοιου επιπέδου γυναίκα και σκάει ο τύπος...Προς τι η επιθεσή σου σχετικά με το γούστο μερικών εδω μέσα;Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι δεν νομίζω ότι έχει νοήμα αυτό που κάνεις και που συνεχίζεις να κάνεις μετά από τόση συζήτηση πιο πίσω.
Ξεκάθαρα μιλάω.Πραγματικα να ανεβάσει φωτό από γυναίκα που θεωρεί ωραία σύμφωνα με τα δικά της πρότυπα για να δούμε τις διαφορές μας.Δεν με ενδιαφέρει φωτό της και βασικά δεν με αφορά αυτό.Παραμενω στην ανταλλαγή απόψεων και μέχρι εκεί.Μπαγάσα είσαι ύπουλος ! την προκαλείς να ποστάρει δική της φωτό
Ε και Μόνικα Μπελούτσι να ανεβάσει θα την πει σκατόγρια και θα γκρεμίσει άλλο ένα μύθο γυναικείας ομορφιάςΞεκάθαρα μιλάω.Πραγματικα να ανεβάσει φωτό από γυναίκα που θεωρεί ωραία σύμφωνα με τα δικά της πρότυπα για να δούμε τις διαφορές μας.Δεν με ενδιαφέρει φωτό της και βασικά δεν με αφορά αυτό.Παραμενω στην ανταλλαγή απόψεων και μέχρι εκεί.
καυλα το ατιμο το θηλυκο.Ρε παιδιά, και ύστερα λέτε ότι εγώ έχω γαμήσει το ποστ και είμαι κομπλεξικιά. Και άλλο υλικό για τους μπαζογκαμόσαυρους του φόρουμ:
Εδώ με τον σύζυξ--καυλώστε ελέυθερα:
ειναι δυνατος η μονη ελπιδα που εχω ειναι η γκομενα να ειναι κατω απο 80 κιλα για να την φτυσει ο αλεξανδρος.γαμα εδω, κάτι μου λεει οτι θα σου ερθει πολυ πιο φθηνά
τον Αλεξ ανταγωνίζεσαι...
μην ειρωνευεσαι συνεχειαΡε παιδιά, και ύστερα λέτε ότι εγώ έχω γαμήσει το ποστ και είμαι κομπλεξικιά. Και άλλο υλικό για τους μπαζογκαμόσαυρους του φόρουμ:
Εδώ με τον σύζυξ--καυλώστε ελέυθερα:
pussy σταματα το!μην ειρωνευεσαι συνεχεια
στο εχω ξαναπει εισαι γυναικα
μην γραφεις ποστ σαν λιμενεργατης
μπορεις να δειχνεις τη θηλυκοτητα σ και την μαγκα σ με διαφορετικο τροπο
δεν χρειαζεται να γραφεις σαν καφρος εφηβος
στο εχω ξαναπει και κατ ιδιαν
γραφεις σαν αντρας
Πιο βιζιτοφόρεμα από αυτό που φοράει δεν υπάρχει ... Είχα πάρει μια φορά σε μια γκόμενα ένα τέτοιο και κρεμαστήκαμε μέχρι και από φωτιστικό ... και χωρίς να πληρωνόμαστεεχει δικιο η κοουτς.χαλια ειναι
ρε εμας βρηκες?
δεν σου ειπε κανενας τιποτα για εμας?
περιεργο..
Ποσο σε παω...γιατι δινεις πονο και την πετσοκοβειςόταν θα πάρεις την απόφαση να βγεις απο την τρύπα σου και να μας πεις πόσα παίρνεις θα γράψουμε και για εσένα κριτική,μην μου στεναχωρίεσαι!
Μέχρι τότε κάτσε εκεί στην ασφάλεια της καρέκλας σου!
Σαν σκηνή από το ***** είναιεχει δικιο η κοουτς.χαλια ειναι
ρε εμας βρηκες?
δεν σου ειπε κανενας τιποτα για εμας?
περιεργο..
ζουμε να το δουμε και αυτο..Σαν σκηνή από το ***** είναι
Πηρα την πρωτη της Αλεξανδρατου και θα χαρω να την ζευγαρωσω με την πρωτη της Ασημινας.ζουμε να το δουμε και αυτο..
που θα παει θα λυγισει το κοριτσι..
young δεν ειναι ειναι ομως willing..
Είναι εύκολο σενάριο με δύο πιτσιρικάδες 20χρονους να ξεμουνιαζουν μια 40αρα μιλφ ξανθιά ενώ λείπει ο άντρας της.ζουμε να το δουμε και αυτο..
που θα παει θα λυγισει το κοριτσι..
young δεν ειναι ειναι ομως willing..