LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.280
- Πόντοι
- 8.645
ψαχνω συνέχεια αυτον τον Παντο αλλα δεν γαμιεται
ψαχνω συνέχεια αυτον τον Παντο αλλα δεν γαμιεται
Τι της είπες δηλαδή, "Συμφωνείς να σε γαμήσω;"Απάντησα. Μακαρι να γινοταν και μακαρι να συμφωνουσε σε κατι τετοιο. Της το εχω πει απο χρονια..
ξερετε απο συνασπισμους εσειςτι εγινε αγορινα ??
χασαμε το χρωμα μας??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
συνασπιζομαι με αλεξ
θα φατε καλα
ελα ντε εσυ μαλακας εισαιγιατι με λεει βλαχο
Παρτουζίτσα;Μπα?
Τι ακριβως προσδοκάς απο αυτον τον "συνασπισμο"?
Ρε τύποι τι γράφετε τόσες σελίδες; Και ούτε μία φωτογραφία της Ασημίνας;
Άντε βάζω εγώ για να με εντός θέματος.
Μη σπαμάρεις τύπε.
Τι τα θέλεις αυτά τώρα;τι λεει η διαισθηση σου ?θα γαμησεις η θα κανεις αλλη μία "φίλη" διαδικτυακη ?
Μην πιάνεις την πούτσα του Νίπλη στο στόμα σου.λογικό, πως να σου τον δώ κιόλας αμάν δεν υπάρχει;
όταν θα πάρεις την απόφαση να βγεις απο την τρύπα σου και να μας πεις πόσα παίρνεις θα γράψουμε και για εσένα κριτική,μην μου στεναχωρίεσαι!Ρε παιδιά, και ύστερα λέτε ότι εγώ έχω γαμήσει το ποστ και είμαι κομπλεξικιά. Και άλλο υλικό για τους μπαζογκαμόσαυρους του φόρουμ:
Εδώ με τον σύζυξ--καυλώστε ελέυθερα:
Προς τι η επιθεσή σου σχετικά με το γούστο μερικών εδω μέσα;Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι δεν νομίζω ότι έχει νοήμα αυτό που κάνεις και που συνεχίζεις να κάνεις μετά από τόση συζήτηση πιο πίσω.Ρε παιδιά, και ύστερα λέτε ότι εγώ έχω γαμήσει το ποστ και είμαι κομπλεξικιά. Και άλλο υλικό για τους μπαζογκαμόσαυρους του φόρουμ:
Εδώ με τον σύζυξ--καυλώστε ελέυθερα:
κόμπλεξ ρε τύπε τι περιμένεις?Προς τι η επιθεσή σου σχετικά με το γούστο μερικών εδω μέσα;Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι δεν νομίζω ότι έχει νοήμα αυτό που κάνεις και που συνεχίζεις να κάνεις μετά από τόση συζήτηση πιο πίσω.
Ψιλοκόλωσα μη χαρακτηριστώ ... τελικά είπα δε γαμιέται και πήρα ... κλάιν ένα μπάζο πάνω ένα κάτωμπαζογκαμόσαυρους του φόρουμ
Ελλεϊνίδα τύπε!Εκεί που ήμουν έτοιμος να πάρω να κλείσω Ασημούνα διαβάζω αυτό:
Ψιλοκόλωσα μη χαρακτηριστώ ... τελικά είπα δε γαμιέται και πήρα ... κλάιν ένα μπάζο πάνω ένα κάτω
Στο νήμα της Σάσα Μπάστα έγραψε θετικά σχόλια.Λες να είναι για ξεκάρφωμα;Να πάρω το αφελές σενάριο να μην της αρέσει η Ιγγλέζου.Ας το αναφέρει,ας το τεκμηριώσει και μέχρι εκεί.Στη ζωή μου ζήτημα να έχω ακούσει 2-3 φορές θετικά σχόλια από γυναίκα για γυναίκα.Και μιλάμε από γυναίκες εντελώς ακομπλεξάριστες όχι απλά άνετες.κόμπλεξ ρε τύπε τι περιμένεις?
Τσέκαρε μια το ιστορικό της να δεις τι γράφει για σχεδόν όλες τις γνωστές!
Κακία βγάζει και τίποτα άλλο,η δημοσιογράφος της κακιάς ώρας!
Ουά ουά ... γιατί δεν τον βγάζει στην αγορά ? θα νομίζω ότι γαμάω ΚαρντάσιανΕλλεϊνίδα τύπε!
έχει έναν χαρακτηρισμό για όλους και για όλες αλλά τον κώλο της που ειναι σαν ελικοδρόμιο δεν τον βλέπει!
ρε συ, είναι μια τύπισσα(λέμε τώρα) που σχολιάζει γυναίκες και άντρες(εμας) με την ίδια να δηλώνει δημοσιογράφος(του κώλου).Στο νήμα της Σάσα Μπάστα έγραψε θετικά σχόλια.Λες να είναι για ξεκάρφωμα;Να πάρω το αφελές σενάριο να μην της αρέσει η Ιγγλέζου.Ας το αναφέρει,ας το τεκμηριώσει και μέχρι εκεί.Στη ζωή μου ζήτημα να έχω ακούσει 2-3 φορές θετικά σχόλια από γυναίκα για γυναίκα.Και μιλάμε από γυναίκες εντελώς ακομπλεξάριστες όχι απλά άνετες.
ε ας στειλουμε πολλα πμ να ισιωσει αν ειναιρε συ, είναι μια τύπισσα(λέμε τώρα) που σχολιάζει γυναίκες και άντρες(εμας) με την ίδια να δηλώνει δημοσιογράφος(του κώλου).
Μπαίνει εδώ μέσα απο περιέργεια? εσυ τι λες?
Να δει αν μετράει θέλει και πόσα pm θα λάβει!
Προαφανώς είτε είναι μπάζο, είτε έχει ψυχολογικά!
Λες με αυτό να σκάσει επική ατάκαε ας στειλουμε πολλα πμ να ισιωσει αν ειναι