Kompotis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 10.449
- Πόντοι
- 2.256
Ότι βάζει κόρες να βγάζουν τέτοιες φώτο........
Αυτα που εγραφα ποιο πανω, η τσοντα ξεκινησε!
Ότι βάζει κόρες να βγάζουν τέτοιες φώτο........
Κορμάρα
Απίστευτο μουνί. Έδινα πολλά για πάρτη της.
Μόνο σε εμένα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το στριγκάκι έχει αφαιρεθεί με ψηφιακή επεξεργασία;
ΝαιΕύγε Anemodoura …… Άξιος , όλοι εμείς που αρρωσταίνουμε με την κυρία σε ευχαριστούμε για το υλικό
Ωραίος...Όντως, λείπουν σταγόνες νερού εκεί και υπάρχει «θολούρα» από το linear interpolation...Μόνο σε εμένα έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι το στριγκάκι έχει αφαιρεθεί με ψηφιακή επεξεργασία;
...δεν νομιζω μαγκα μου, η Ασημινα εχει κανει γυμνες φωτογραφισεις (3 ή 4 προτζεκτ αν δν κανω λαθος). Γενικα αλλο το καλλιτεχνικο γυμνα και αλλο το πορνοΓι' αυτό κι εγώ έγραψα πιο πάνω ότι η φωτο ίσως να έχει υποστεί ψηφιακή επεγργασία. Μία "φυσιολογική" φώτο, με το στριγκάκι δηλαδή, και στη συνέχεια επεξεργασία για να γίνει τζέρτζελο στα σόσιαλ μίντια..
Ηλικία; ...αν είναι < 18 υπάρχει θέμα και καλώςαν ανεβασω τωρα την φωτο που βρηκα με την κορη της,θα φαω μπαν...
Δεν βλέπω καμιά φώτο μαζίαν ανεβασω τωρα την φωτο που βρηκα με την κορη της,θα φαω μπαν...
Μην περνεις και ορκο, υποτίθεται οτι αυτη ειναι παντρεμένη, οπότε παίζει να υπάρχει και κάποιος ανδρας εκει και απλα να μην φαίνεται πουθενά.Τουλάχιστον τωρα Σαντορίνη ολες τις φωτογραφίες της βγάζει η μικρη
Καλά δεν την λες και παρθένα την μικρή με τέτοιο ινσταΜην περνεις και ορκο, υποτίθεται οτι αυτη ειναι παντρεμένη, οπότε παίζει να υπάρχει και κάποιος ανδρας εκει και απλα να μην φαίνεται πουθενά.
Παίζει να έχει χωρίσει, (δε ξέρω κάτι υπόθεση κάνω).Μην περνεις και ορκο, υποτίθεται οτι αυτη ειναι παντρεμένη, οπότε παίζει να υπάρχει και κάποιος ανδρας εκει και απλα να μην φαίνεται πουθενά.