grthebig
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2023
- Like
- 18.678
- Πόντοι
- 2.256
βρεθηκε η αγγελικουλα του νηματος.. λολ ειπα κι εγω......λες ε??? Και εσυ μαγκα μου που το ξερεις, της κανεις το booking?!?!
βρεθηκε η αγγελικουλα του νηματος.. λολ ειπα κι εγω......λες ε??? Και εσυ μαγκα μου που το ξερεις, της κανεις το booking?!?!
....για καντο μου λιγο πιο λιανα αυτο μαγκα μου γτ δεν το καταλαβαβρεθηκε η αγγελικουλα του νηματος.. λολ ειπα κι εγω...
Σειρηνάκη αν βλέπεις το νήμα βγάλε μία τσόντα ρε φίλε....... έχεις βγάλει με ότι κινείται!!!!
Το λέει σε όλους, όταν δεν έχει τι άλλο να πει.. μη δίνεις σημασία.. μείνε στο ότι ανεβάζει καλές φωτός......για καντο μου λιγο πιο λιανα αυτο μαγκα μου γτ δεν το καταλαβα
Μπράβο ρε φίλε ….. Συνέχισε δυνατά με την αρρώστιαΗ κωλαρα!
Μάλλον ναι τίποτα δεν θα δείχνειΝαι καντε εγγραφή μουνοδουλοι μαλακες να σας παρω τα λεφτα και να μην σας δείξω τιποτα που να άξιζε να πληρώσεις για να το δεις.
Καλά δεν είναι και onlyfans.. Συνδρομητικό στο Instagram είναι με 6 ευρώ.. Τι περίμενες να δείξει??? Κερνάει τπτ που και που..Μάλλον ναι τίποτα δεν θα δείχνει
Απο τις πολλες ωρες πεζοπορία στα κατσάβραχα που σκαρφαλώνει ειναι τυπε.Tι στο διάολο να έπαθε και γέμισε μύκητες στα νύχια, ούτε οι φυλακόβιες με τις πρεζούδες στο Μεταξουργείο δεν είναι έτσι...
Μπας κι δίκιο ο Δημητράκης περί ανοσίας;
Καλά ναι ξέρουμε...Αλλά τι να κεράσει αφού ότι είναι να δείξει αυτή το δείχνειΚαλά δεν είναι και onlyfans.. Συνδρομητικό στο Instagram είναι με 6 ευρώ.. Τι περίμενες να δείξει??? Κερνάει τπτ που και που..
Δεν άφησε σχεδόν τπτ στη φαντασία!
Μιλάμε για μεγάλη καριολοπουτανα.