Νέα

Ασιάτισες στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πω ρε φιλε, λες κι ακουσα τον Νικο Ξανθοπουλο και τη Μαρθα Βουρτση σε ταινια του '60.

Ναι, αμα την φερω εδω και δεν την 'αποκαταστησω', θα θιξω την τιμη και την υποληψη της στην κινεζικη κοινωνια. Are you kidding me?

Κατ'εμε, δεν ειναι κακο που θελω μια πιο 'σοβαρη' συνεχεια, οπως ειπε πιο πανω ο ananias.
Για εμενα που θελω σχεση, αυτο ειναι καλο. Φαινεται οτι υπαρχει μια σοβαροτητα κι ενα επιπεδο, σε πιθανη σχεση.
Για καποιον βεβαια που θελει να πηδηξει και να φυγει, ειναι ασχημο, το καταλαβαινω.
Ακομη κι ετσι ομως, η ολη κατασταση ειναι πολυ πιο ειλικρινης.
Αυτη η μυξοπαρθενίαση των ελληνιδων, το 'παιζω δυσκολη', 'δεν ειμαι τυχαια', και οπως ειπωθηκε δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι απειρες γυναικειες φυλες της γης ειναι πολυ καλυτερες απο τις ελλεεινιδες, ολα δειχνουν οτι ακομη και δυσκολη να ναι μια ασιατισα, καλυτερη απο την στριμενη ελληνιδα θα ειναι.

apolyto_arseniko, στοχος μου ειναι μονιμη σχεση, κι οταν λεω μονιμη εννοω οσο πάει, χρονια μπροστά, διχως όμως δεσμεύσεις στυλ γάμου.
Δεν νομιζω οτι σε μια τετοια σχεση, και μαλιστα μακροχρονια, τιθεται θεμα εκμεταλλευσης.
Ισα ισα, που επειδη ακριβως, θελω κατι σταθερο και μονιμο, γι'αυτο ρωτω και για μονιμη αδεια παραμονης, εκτος κι αν δεν το προσεξες.
Αλλιως δεν θα ασχολουμουνα καν. Για πηδημα, και με τουριστικη βιζα την κανεις τη δουλεια σου.
Μην λετε λοιπον οτι να ναι.
τυπε δεν με καταλαβες πως το εννοουσα
να την βγαλεις σε καμια πιατσα που υπαρχει ελλειψη κινεζων εννοουσα :grin:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.742
Πόντοι
216
Μια χαρα τα λες, συμφωνω κι εγω!
Γουσταρεις να βρεις γυναικακι της προκοπης για αραγμα και καλοπεραση, χωρις την μιζερια της ελληναρους, σε νιωθω!
Εν τω μεταξυ, στην Κινα οι γυναικες που ειναι ανυπαντρες απο μια ηλικια και μετα, ειναι 'ανεπιθυμητες' απο το ευρυ κοινο....και συνηθως εμειναν ανυπαντρες λογω σπουδων-καρριερας κτλπ!
Οποτε λογικα θα χει πολυ πραγμα στα ραφια των κινεζων...και καποιες απ αυτες θα ναι γυναικαρες, αν το παμε αναλογικα!
Κι εγω που δεν σχεσαρω πολυ τυπε μου, δεν μπορω ν την βρω με την κλασσικη ελληναρου, που κρεμεται απτο μουνοχειλο της μανουλας της, και που μου το παιζει γκομενα, ενω της την επεσα μεθυσμενος, ξερω γω...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Αν και οι 'ασιατισες στην ελλαδα' δεν εχουν τετοια προβληματα φανταζομαι, εχουν εξασφαλισει τετοια θεματα μονιμης διαμονης,
θα θελα να ξερω τι παιζει και γενικοτερα με τις κινεζες που ερθουν ελλαδα.
Γιατι ειδικα για κινεζες-λογω Κινας και διμερων συμφωνιων με Ελλαδα/ΕΕ, παιρνουν ευκολα, αλλα θελω πιο πολλες πληροφοριες σχετικα.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.742
Πόντοι
216
Ειναι πολυ αστειο παντως οταν ταξιδευεις σε τετοιες χωρες, το ποσες γυναικαρες θα δεις ναναι χαμηλοβλεπουσες (οχι οτι το γουσταρω αυτο, με ξενερωνει πληρως) σε αντιθεση με εδω που βλεπεις κατι μορταδελλες να προσπαθουν να πουλησουν υφακια!

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Μια χαρα τα λες, συμφωνω κι εγω!
Γουσταρεις να βρεις γυναικακι της προκοπης για αραγμα και καλοπεραση, χωρις την μιζερια της ελληναρους, σε νιωθω!
Εν τω μεταξυ, στην Κινα οι γυναικες που ειναι ανυπαντρες απο μια ηλικια και μετα, ειναι 'ανεπιθυμητες' απο το ευρυ κοινο....και συνηθως εμειναν ανυπαντρες λογω σπουδων-καρριερας κτλπ!
Οποτε λογικα θα χει πολυ πραγμα στα ραφια των κινεζων...και καποιες απ αυτες θα ναι γυναικαρες, αν το παμε αναλογικα!
Κι εγω που δεν σχεσαρω πολυ τυπε μου, δεν μπορω ν την βρω με την κλασσικη ελληναρου, που κρεμεται απτο μουνοχειλο της μανουλας της, και που μου το παιζει γκομενα, ενω της την επεσα μεθυσμενος, ξερω γω...

Ναι, ελλεινιδα, να της πας το Ε9 σου, να περασεις την 'εγκριση' της μαμας της, να το παιζει γκομενα, να σου θυμιζει οτι 'εμενα με ηθελαν πολλοι', εχω την 'καριερα' μου, να σου σπαει τα νευρα καθε μερα με τις απαιτησεις της, κλπ κλπ κλπ
Ζωή κόλαση.

Ενω τα κινεζάκια δεν τα προσέχει κανείς σοβαρά, κι όμως πιστεύω ότι μπορεί να είναι τελικά (με λίγη προσοχή στην επιλογή), πολύ φίνα γυναικάκια!
Φταίμε κι εμεις οι αντρες, ας ανοιξουμε τα ματια μας που δινουμε την προσοχη μας και τι επιλεγουμε. Δίνουμε αξια στην καθε καργιολα ελληνιδα.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.482
Πόντοι
216
Ειναι πολυ αστειο παντως οταν ταξιδευεις σε τετοιες χωρες, το ποσες γυναικαρες θα δεις ναναι χαμηλοβλεπουσες (οχι οτι το γουσταρω αυτο, με ξενερωνει πληρως) σε αντιθεση με εδω που βλεπεις κατι μορταδελλες να προσπαθουν να πουλησουν υφακια!

Ξινιλες ελληνιδες, τους μιλας και νομιζουν οτι τους της πεφτεις. Καραψωναρες του κερατα.
Χιλιες φορες χαμηλοβλεπουσες.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αν και οι 'ασιατισες στην ελλαδα' δεν εχουν τετοια προβληματα φανταζομαι, εχουν εξασφαλισει τετοια θεματα μονιμης διαμονης,
θα θελα να ξερω τι παιζει και γενικοτερα με τις κινεζες που ερθουν ελλαδα.
Γιατι ειδικα για κινεζες-λογω Κινας και διμερων συμφωνιων με Ελλαδα/ΕΕ, παιρνουν ευκολα, αλλα θελω πιο πολλες πληροφοριες σχετικα.
ελα ρε κουλ μη το κουραζεις (φιλικα στο λεω  ;))
αφου μενεις και στη αθηνα, ενας ειναι ο δρομος για σενα
φιλιππινεζες
οχι οι γριες που δουλεουν εδω οικιακες βοηθοι αλλα φρεσκο πραγμα απο εκει
η νεα γεννια εχει καραμουνακια
υπαρχει και το ιντερνετ τυπε μου αλλα
πρεπει να κανεις και κανενα ταξιδι εκει
η να προσκαλεσεις καποια εδω
και φυσικα θα πληρωσεις τα εισητηρια
αφου με 100-150 ευρω μισθο που παιρνουν εκει ειναι αυτονοητο οτι δεν
εχουν 700 για τα αεροπορικα
η φιλιππινεζα στην αθηνα δεν εχει προβλημα προσαρμοστικοτητας
αφου υπαρχει τεραστια παροικια (αμπελοκηποι κυριως)
μιλαν καλα αγγλικα  ειναι πιο δυτικοποιημενες κτλ
οι κινεζες ειναι αρκετα δυσκολες περιπτωσεις
σε νοοτροπια
και φυσικα θα βαλεις κουλουρα
ποιο το προβλημα σου να παντρευτεις?
μια υπογραφη ειναι (πολιτικος)
αμα δε σου κανει χωριζεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ελα ρε κουλ μη το κουραζεις (φιλικα στο λεω  ;))
αφου μενεις και στη αθηνα, ενας ειναι ο δρομος για σενα
φιλιππινεζες
οχι οι γριες που δουλεουν εδω οικιακες βοηθοι αλλα φρεσκο πραγμα απο εκει
η νεα γεννια εχει καραμουνακια
υπαρχει και το ιντερνετ τυπε μου αλλα
πρεπει να κανεις και κανενα ταξιδι εκει
η να προσκαλεσεις καποια εδω
και φυσικα θα πληρωσεις τα εισητηρια
αφου με 100-150 ευρω μισθο που παιρνουν εκει ειναι αυτονοητο οτι δεν
εχουν 700 για τα αεροπορικα
η φιλιππινεζα στην αθηνα δεν εχει προβλημα προσαρμοστικοτητας
αφου υπαρχει τεραστια παροικια (αμπελοκηποι κυριως)
μιλαν καλα αγγλικα  ειναι πιο δυτικοποιημενες κτλ
οι κινεζες ειναι αρκετα δυσκολες περιπτωσεις
σε νοοτροπια
και φυσικα θα βαλεις κουλουρα
ποιο το προβλημα σου να παντρευτεις?
μια υπογραφη ειναι (πολιτικος)
αμα δε σου κανει χωριζεις
τυπε νομιζω την καλυτερη νοοτροπια την εχουν οι κινεζες
επισης μπορεις να κανεις και συνδιασμο
δηλαδη να χασεις λιγο σε νοοτροπια αλλα να κερδισεις σε δυτικοποιηση
οποτε πας σε τζαπανια

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
848
Πόντοι
96
Πολλά θέματα θίχθηκαν στα προηγούμενα μηνύματα για το θέμα της Ασιάτισσας.
1.Που θα βρεις;
Στους Αμπελόκηπους κυρίως.Από το απόγευμα και μετά , αλλά πρέπει να είσαι καλός στο καμάκι στο δρόμο!
Στο κέντρο , στην Κινεζούπολη της Πειραιώς και στους δρόμους κάτω από το Δημαρχείο, αλλά και εκεί θέλει κάποια ικανότητα και διακριτικότητα.Πάντως το καράτιασμα δεν ισχύει , μην φοβάστε.
Στο Καρφούρ Αλεξάνδρας και Κηφισίας.Εκέι έχουμε πολύ πράμα από Φιλιππινέζες μέχρι και Γιαπωνέζες.Το μειονέκτημα έιναι ότι πάνε με τις οικογένειες τους αρκετές , αλλά και ότι μπορεί να σταμπαριστείς ότι την πέφτεις σε όλες και μετά να μην "τσιμπάνε".Κατά τη γνώνη μου πάντως είναι το καλύτερο μέρος για να κάνεις κάτι.  
Ο Πειραιάς παλιά ήταν ασιατομάνα αλλά πιο κοντά στα θέματα της ιστοσελίδας μας.Κωλόμπαρα , στριπτιζάδικα(όπως το Μανίλα κ.α.).Τώρα υπάρχει παρακμή.Υπάρχουν όμως δύο κλαμπάκια ,που δεν είναι επίσημα πονηρά, το Μανίλα Γκάρντεν και το Μππέμποτ που μπορεί να γίνει παιχνίδι, αλλά όχι πάντα.
2.Φυσικά και θέλουν σοβαρή σχέση.Σκέψου να τις πλησίαζες και να τις έλεγες θέλω να γαμήσω και να φύγω, γίνεται;
3.Οι νέες γενιές (που είναι πιο όμορφες)και που μεγάλωσαν στην Ελλάδα κοιτάνε το χρήμα όπως οι Ελλεϊνίδες και πρέπει να τα σκάσεις.
Αν θέλεις κλασική Ασιάτισσα πάς στις χώρες τους και την "αγοράζεις" από τους δικούς της και μετά την κάνεις ότι θέλεις (με κάποια όρια).Εξαίρεση οι πιο ανεπτυγμένες , όπως οι Γιαπωνέζες , Κορεάτισσες και Κινέζες όπου έχουν εκδυτικοποιηθεί και πρέπει να καμακώσεις όπως τις δικές μας.
4.Με την κρίση σταμάτησε η ροή των Κινέζων στη χώρα μας και έτσι δεν υπάρχουν πολλές στα κυκλώματα μας (μασζάδικα , Ομόνοια κ.α.)όσες είναι ακόμη , ή είναι ξεπέτες , ή άσχημες ή τις μοσχοπουλάνε τα γραφεία συνοδών και δεν συμφέρει.
5.Για το σεξ , διαφωνώ , είναι πολυ καλές και τα κάνουν όλα μέχρι ανωμαλίας , για να μην πω ότι είναι αχόρταγες.  
Επειδή cool 11 βαρέθηκα να γράφω στείλε προσωπικό μήνυμα για τη συνέχεια ! ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
1.Που θα βρεις;
Στους Αμπελόκηπους κυρίως.Από το απόγευμα και μετά , αλλά πρέπει να είσαι καλός στο καμάκι στο δρόμο!
Στο κέντρο , στην Κινεζούπολη της Πειραιώς και στους δρόμους κάτω από το Δημαρχείο, αλλά και εκεί θέλει κάποια ικανότητα και διακριτικότητα.Πάντως το καράτιασμα δεν ισχύει , μην φοβάστε.
Στο Καρφούρ Αλεξάνδρας και Κηφισίας.Εκέι έχουμε πολύ πράμα από Φιλιππινέζες μέχρι και Γιαπωνέζες.Το μειονέκτημα έιναι ότι πάνε με τις οικογένειες τους αρκετές , αλλά και ότι μπορεί να σταμπαριστείς ότι την πέφτεις σε όλες και μετά να μην "τσιμπάνε".Κατά τη γνώνη μου πάντως είναι το καλύτερο μέρος για να κάνεις κάτι.  
Ο Πειραιάς παλιά ήταν ασιατομάνα αλλά πιο κοντά στα θέματα της ιστοσελίδας μας.Κωλόμπαρα , στριπτιζάδικα(όπως το Μανίλα κ.α.).Τώρα υπάρχει παρακμή.Υπάρχουν όμως δύο κλαμπάκια ,που δεν είναι επίσημα πονηρά, το Μανίλα Γκάρντεν και το Μππέμποτ που μπορεί να γίνει παιχνίδι, αλλά όχι πάντα.
2.Φυσικά και θέλουν σοβαρή σχέση.Σκέψου να τις πλησίαζες και να τις έλεγες θέλω να γαμήσω και να φύγω, γίνεται;
3.Οι νέες γενιές (που είναι πιο όμορφες)και που μεγάλωσαν στην Ελλάδα κοιτάνε το χρήμα όπως οι Ελλεϊνίδες και πρέπει να τα σκάσεις.
Αν θέλεις κλασική Ασιάτισσα πάς στις χώρες τους και την "αγοράζεις" από τους δικούς της και μετά την κάνεις ότι θέλεις (με κάποια όρια).Εξαίρεση οι πιο ανεπτυγμένες , όπως οι Γιαπωνέζες , Κορεάτισσες και Κινέζες όπου έχουν εκδυτικοποιηθεί και πρέπει να καμακώσεις όπως τις δικές μας.
4.Με την κρίση σταμάτησε η ροή των Κινέζων στη χώρα μας και έτσι δεν υπάρχουν πολλές στα κυκλώματα μας (μασζάδικα , Ομόνοια κ.α.)όσες είναι ακόμη , ή είναι ξεπέτες , ή άσχημες ή τις μοσχοπουλάνε τα γραφεία συνοδών και δεν συμφέρει.
5.Για το σεξ , διαφωνώ , είναι πολυ καλές και τα κάνουν όλα μέχρι ανωμαλίας , για να μην πω ότι είναι αχόρταγες.  
ωραιος ο τυπος τσαρκας :rockon:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
1.Που θα βρεις;
φιλαρακο σε βλεπω πολυ ενημερωμενο για πειραια που λες που ειναι η κινεζουπολη δρομο?
και για τα κλαμπακια αυτα μανιλα γκαρντεν και το αλλο που ειναι?
μονο φιλιπινια πανε εκει?
για μενα απο ασιατισες κυριαρχουν οι φιλιπινεζες οι οποιες ομως
μαγκες δεν κανουν για σκληρη χρηση ειναι ντροπαλες και ειναι και δυσκολες σε καμακι φαση δλδ φοβουνται πολλες απ αυτες δε εχουν και χαρτια.
τωρα οντως αμπελοκηπους απο πανορμου μεχρι μεσογειων η περιχη τις κυριακες
ειναι μια μικρη μανιλα

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
848
Πόντοι
96
Η Κινεζούπολη (China Town) είναι στην οδό Πειραιώς κοντά στην Ομόνοια και όχι στον Πειραιά.Περίπου στο ύψος της πλατείας Κουμουνδούρου.
Τα κλαμπ στον Πειραιά είναι κοντά στον ΟΛΠ, στο λιμάνι, στις παρυφές της Τρούμπας.Εκεί είναι πιο πολύ Φιλιππινέζες. Ρώτα στα περίπτερα του λιμανιού!

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
οι φιλιπινεζες εκει στη τρουμπα που λες παιζουν ολες τις μερες η μονο κυριακες? :helpplea:εχεις πμ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε τυποι αφηστε τα πμ και δωστε ινφος στον λαο :rockon:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
848
Πόντοι
96
Ωραία ιστοσελίδα έχουμε.Δεν φάινεται να έχω πάρει τα μηνύματα! Θα κοιτάξω ξανά! :S 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
848
Πόντοι
96
Μια διευκρίνηση για τα κλαμπ του Πειραιά που ανέφερα.Δεν είναι κωλόμπαρα αλλά γίνεται παιχνίδι όπως σε κάθε κανονικό μπαρ .Δεν πας να ψωνίσεις και να φύγεις!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom