thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.408
- Πόντοι
- 456
Φίλε με ενδιαφέρουν οι Ασιάτισσες και γι αυτό της τηλεφώνησα, έρχεται σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο με 70 για μία ώρα. Μιλάει καλά ελληνικά, πρέπει μάλλον να είναι Φιλιππινέζα, δεν έκλεισα ραντεβού προς το παρόν θα περιοριστώ στην Βερόνικα στο Ζανόσπιτο και στην Κινέζα μου! ("μου" λέμε τώρα!)
Γι' αυτήν υπάρχει καμιά πληροφορία;
Δεν ξέρω..έχω κάποιες αμφιβολίες για την αγγελία, βάζω το νούμερο στο Viber βγάζει μια Ηλέκτρα , στο Google κάτι άλλο , μια Κινέζα κ μια αλοπροσαλλη αγγελία.. φοβάμαι μήπως είναι μουφα γραφείο κλπΦίλε με ενδιαφέρουν οι Ασιάτισσες και γι αυτό της τηλεφώνησα, έρχεται σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο με 70 για μία ώρα. Μιλάει καλά ελληνικά, πρέπει μάλλον να είναι Φιλιππινέζα, δεν έκλεισα ραντεβού προς το παρόν θα περιοριστώ στην Βερόνικα στο Ζανόσπιτο και στην Κινέζα μου! ("μου" λέμε τώρα!)
Φίλε με ενδιαφέρουν οι Ασιάτισσες και γι αυτό της τηλεφώνησα, έρχεται σε δικό σου χώρο ή ξενοδοχείο με 70 για μία ώρα. Μιλάει καλά ελληνικά, πρέπει μάλλον να είναι Φιλιππινέζα, δεν έκλεισα ραντεβού προς το παρόν θα περιοριστώ στην Βερόνικα στο Ζανόσπιτο και στην Κινέζα μου! ("μου" λέμε τώρα!)
είναι μούφα...μακρια...έκανα το λάθος εγώ..έρχεται ένα λιπιασμένο αλβανο που ζητάει και 20 ευρώ παραπάνω και προσφέρει sex χωρις προφύλαξη...
Γι' αυτήν υπάρχει καμιά πληροφορία;
...τι εννοεις δν σε αφηνει το συστημα?!?!!? Σε δειχνει μελος απο το 2011 και με 45 μνμ οποτε δν τιθεται θεμα "νεου". Κατι αλλο παιζει, ψαξτο με κανεναν admin, γιατι θα πεσουμε να σε φαμε για το κινεζακι σου!!Μετά το παραπάνω ποστ, μερικοί συναγωνιστές μου ζήτησαν το τηλέφωνο της Κινεζούλας. Δυστυχώς το σύστημα για κάποιο λόγο με βλέπει ως νέο μέλος (!!!) Είμαι ενεργός από το 2007 ή και νωρίτερα. Οπότε ζητώ συγγνώμη από τους συναγωνιστές αλλά δεν μπορώ να τους απαντήσω και φυσικά δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω το τηλέφωνο της κοπέλλας! Όταν ανοίξει πάλι το σύστημα για μένα θα τους απαντήσω!
Α μεγάλη μουφαείναι μούφα...μακρια...έκανα το λάθος εγώ..έρχεται ένα λιπιασμένο αλβανο που ζητάει και 20 ευρώ παραπάνω και προσφέρει sex χωρις προφύλαξη...