Νέα

Ασφάλεια πάρκινγκ στο ΕλΒενιζέλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dragonflame
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι μια χαρα και θα σου κοστισει και καλα,αν θυμαμαι καλα ειναι 50 για μια εβδομαδα.

!!!!!

φαίνεται δεν έχεις παρκάρει ποτέ ....

25 ευρω ημερησιώς στο μικρής δια΄ρκειας και 50 το 3ημερο στο μακράς

παραθέτω τον διάλογο ....

αντεύχομαι ...

Roken

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
To έχω αφήσειπάαααρα πολλές φορές καμία μα καμία φορά δεν  έπαθε κάτι.Έχει ασφάλεια που περνά τακτικά και κάνει έλεγχο κι εχεια ρκετές κάμερες ο χώρος.

petran69

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
10
πανακριβο παρκινγκ με μηδενικη ασφαλεια
βαλτο καλυτερα κοντα στα κουβουκλια των σεκουριτι

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Είναι πανάκριβο το κολοπάρκιν
δυο φορες που ταξίδεψα εξουτερικο αφησα το αγροτικό και μου πιάσανε τον κώλο...
Πάρτε ενα ταξι να πάτε
πιο φθηνά έρχεται

Nikiforos_

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
33
Like
0
Πόντοι
10
Όσες φορές το έχω αφήσει στο πάρκινγκ και είναι αρκετές οι φορέ λόγω τακτικών ταξιδίων δεν έπαθε ποτέ τίποτα.Ο χώρος καλύπτεται από κάμερες και έχει φύλακες.

petran69

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
10
Όσες φορές το έχω αφήσει στο πάρκινγκ και είναι αρκετές οι φορέ λόγω τακτικών ταξιδίων δεν έπαθε ποτέ τίποτα.Ο χώρος καλύπτεται από κάμερες και έχει φύλακες.

σε θεμα φυλαξης ειναι αφαντοι
στο λεω γιατι σε αυθημερον ταξιδι γυρισα σε λιγες ωρες πισω και βρηκα τη βαλιτσα της μηχανης παραβιασμενη και αδιαβροχο-γαντια-κρανος να εχουν κανει φτερα
καλοι οι φυλακες ειναι αμα αφησεις ταμαξι μερες σου μηνει απο μπαταρια και τους φωναξεις να στο βαλουν μπρος με καλωδια οπως μουτυχε την αλλη φορα
καταλλα γαμω τις ακριβες τιμες του παρκινγκ

Nikiforos_

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
33
Like
0
Πόντοι
10
σε θεμα φυλαξης ειναι αφαντοι
στο λεω γιατι σε αυθημερον ταξιδι γυρισα σε λιγες ωρες πισω και βρηκα τη βαλιτσα της μηχανης παραβιασμενη και αδιαβροχο-γαντια-κρανος να εχουν κανει φτερα
καλοι οι φυλακες ειναι αμα αφησεις ταμαξι μερες σου μηνει απο μπαταρια και τους φωναξεις να στο βαλουν μπρος με καλωδια οπως μουτυχε την αλλη φορα
καταλλα γαμω τις ακριβες τιμες του παρκινγκ
Ίσως τότε να εξαρτάται και από άλλες παραμέτρους.Το αυτοκίνητο μου είναι της εταιρίας οπότε δεν αποκλείω και το γεγονός να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα για άλλους λόγους €€€€€€€€€€  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Valet parking....ποτέ δεν είχα πρόβλημα.

OP
OP
D

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Απο οτι ειδα υπηρχαν δυο ηδη απαντησεων. Αυτων που εχουν παει και δεν επαθαν τιποτα( εκτος απο το παλικαρι με την μηχανη πιο πανω) και αυτων που απλα ειπαν την γνωμη τους η οποια σε ολους ηταν αρνητικη.
τελικα αποφασισα να παρω το αμαξι το οποιο μετα απο μια εβδομαδα παρελαβα αθικτο πληρωνοντας μονο 50 ευρω.
Παντως εδω που τα λεμε καποια ουσιαστικη ασφαλεια δεν ειδα. η μονη ασφαλεια εγκειται στο οτι πρεπει να βαλεις το εισητηριο για να σηκωθει η μπαρα. Οι πιθανοτητες να σου τυχει κατι ειναι πολυ λιγες αλλα υπαρχουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom