Νέα

Aσχημα νέα για την Ελλάδα: 'Ολοι αγοράζουν αυτοκίνητα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 6K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
η  λογικη του μαλακα.......εχεις λοιπον 15-20 χιλιαρικα και λες,οτι αν χρεοκοπησεις και πας στη δραχμη θα θελεις τα διπλα (σε δραχμες και με μια ισοτιμια περιπου /2 απο αυτη του 2002) για να παρεις το ιδιο αυτοκινητο.Ο μαλακας δεν σκεφτεται οτι δεν θα μπορει να του βαλει βενζινη ομως,οτι δεν θα μπορει να του κανει σερβις και φυσικα οτι δεν θα μπορει να αγορασει φαρμακα,τροφιμα,εισαγωμενα ειδη γενικα κλπ. Αλλα ο Ελληνας παντα μαλακας ηταν.....εκανε πρωθυπουργους τους Κωστακηδες,Γιωργακηδες και φυσικα τον Αλεξη του δεκαπενταμελους.

τυπε δεν εξηγειται,μαλλον με νοθεια θα βγηκαν ολοι αυτοι αφου κανενας δεν τους ψηφισε  :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.693
Πόντοι
3.656
ξοδεψατε 4 σελιδες φαια ουσια χωρις να πει καποιος το προφανες. Είναι ο μηνας που αγοραζουν αυτοκίνητα για τις ενοικιασεις στα νησια.
Το αρθρο είναι για τον μπουτσο  :S

Εν οψει χρεοκωπιας κανεις δεν αγοραζει φορολογισιμες αξιες (σπιτια - αυτοκίνητα) :S
Οσοι εχουν αποθεμα το χαλανε σε ταξίδια - πουτανες. Εκει που υπαρχει φτωχια υπαρχει περισσοτερη πορνεια (βραζιλια, μεξικο, βιετναμ κλπ)

το επενδυουν στην τραπεζα του μουνιου τυπε;  :grin:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.308
Πόντοι
2.356
Ρε κυκλοφορεί πολύ χρημα μαύρο εκεί έξω! Τώρα πως το βγάζουν δεν ξέρω,γιατί αν ήξερα θα είχα και εγώ! Τα Audi Q5 και Q7 κάνουν πάρτη στους δρόμους, επίσης και πολλά καινούρια Mercedes! Τελικά λεφτά υπάρχουν! :rockon:

Έλα ντε!!! την ίδια εικόνα έχω αδερφέ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom