enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
τυπε ουτε στην Μολδαβια δεν αγοραζεις αμαξι με 250 :S
τυπε οταν το εμαθα εγω κι εσυ,αυτα ειχαν ηδη πουληθει στις μαντρες
τυπε ουτε στην Μολδαβια δεν αγοραζεις αμαξι με 250 :S
ρε μαν αμα ηταν σαπια,τρακαρισμενα κ μοντελα 15 ετιας κ βαλε,χαιρω πολυ....εγω τα ειδα,αλλα σιγα μην τα αφηναν για πολυ τα κορακια τυπε ;) :S
ρε μαν αμα ητνα σαπια,τρακαρισμενη κ μοντελα 15 ετιας κ βαλε,χαιρω πολυ....
Σε ολες τις οικονομιες που πανε για φουντο παρατηρειται αυτο το φαινομενο τυποι. Και στην Κυπρο εγινε πριν το κουρεμα των καταθεσεων και στη Ρωσια περσι με τον τεραστιο πληθωρισμο. Οποιος θελει να αγορασει κατι στο μελλον, το επισπευδει για να μη χασει το χρημα την αξια του, ειτε λογω πληθωρισμου, ειτε λογω κουρεματος. Και συνηθως μιλαμε για βαρβατες αγορες, αυτοκινητα, ηλεκτρικες συσκευες, κοσμηματα, ηλεκτρονικα κλπ. Κι εγω σκεφτομουν να κανω μια βαρβατη αγορα μεσα στην επομενη διετια και λεω να το επισπευσω πριν το καλοκαιρι για να προλαβω τις μαλακιες του Τσιπροκαμμενου. :S
αλλο 10 ετια,αλλο 15-ετια κ παει λεγοντας....10 ετιας ψιλοτρωγεται για usedτυπε τι περιμενες να βρεις με 250 ευρω,καμια τζαγκουαρ; :S :S :S
αλλα δεν ηταν τρακαρισμενα ουτε σαπια,απλα ηταν 10ετιας-15ετιας
μια κουζινα miele εχει πανω απο χιλιαρικο τη σημερο ημερα τυπε :Sαποχυμωτες και ετσι τυπε;
αλλο 10 ετια,αλλο 15-ετια κ παει λεγοντας....10 ετιας ψιλοτρωγεται για used
οχι ρε τυπε τι Τζαγκουαρ κ να ειχα να την αγορασω,δεν θα ειχα την συντηρησω ναουμε...
σπιτικο ανοιγεις?μια κουζινα miele εχει πανω απο χιλιαρικο τη σημερο ημερα τυπε :S
για να μη σου πω για ψυγειο - ντουλαπα liehberr γιατι θα βαλουμε μαζι τα κλαμματα :S
αμα ηταν γενικως μοντελα του 07-08 με τοσα λεφτα ηταν τζαμπα...10ετιας τυπε και μπορει και λιγοτερο,τιποτα φιατ πουντο κλπ,καλα αυτοκινητα ηταν παντως,με 250-350 κλπ
μια κουζινα miele εχει πανω απο χιλιαρικο τη σημερο ημερα τυπε :S
για να μη σου πω για ψυγειο - ντουλαπα liehberr γιατι θα βαλουμε μαζι τα κλαμματα :S
αμα ηταν γενικως μοντελα του 07-08 με τοσα λεφτα ηταν τζαμπα...
οχι ακομα τυπε :Sσπιτικο ανοιγεις?
παντρευτηκες τελικα?
οχι ακομα τυπε :S
αλλα εχω υποψη μοπυ τη λιστα καταταξης των υποψηφιων νυφων για το πουλι με σειρα προτεραιοτητας ως εξης:
1) αλλοδαπη σλαβα
2) αλλοδαπη δυτικοευρωπαια
3) αλλοδαπη αμερικανα / ασιατισσα
4) πλαστικη κουκλα
5) συλλογη με τσοντες Marc Dorcel
6) κατσικα
7) ζεστο πεπονι dimitrakis29
8) χαρτονι απο ρολο υγειας
9) πετρα
10) ελλεεινιδα
για την περιπτωση που φαω χυλοπιτα απο την πετρα τυπετυπε την ελλεϊνιδα τι την εχεις στη λιστα σου; :S :S :S
οχι ακομα τυπε :S
αλλα εχω υποψη μοπυ τη λιστα καταταξης των υποψηφιων νυφων για το πουλι με σειρα προτεραιοτητας ως εξης:
1) αλλοδαπη σλαβα
2) αλλοδαπη δυτικοευρωπαια
3) αλλοδαπη αμερικανα / ασιατισσα
4) πλαστικη κουκλα
5) συλλογη με τσοντες Marc Dorcel
6) κατσικα
7) ζεστο πεπονι dimitrakis29
8) χαρτονι απο ρολο υγειας
9) πετρα
10) ελλεεινιδα
για την περιπτωση που φαω χυλοπιτα απο την πετρα τυπε
τυπε την ελλεϊνιδα τι την εχεις στη λιστα σου; :S :S :S