Γράφτηκα σε αυτό το site γνωριμιών περισσότερο από περιέργεια και αφού είδα - προφανώς πληρωμένο άρθρο - σε site. Τα πάντα με συνδρομή και πανάκριβα.
Σου λένε ότι κοστίζει 58 ευρώ αλλά όταν πάς να πληρώσεις πληρώνεις και μια extra υπηρεσία – δεν θυμαμαι τι ακριβώς νομίζω κάτι σχετικό με πρόσβαση από κινητό– οπότε το σύνολο περίπου 70. Με αυτά παίρνεις 100 μονάδες.
Το 80% των acc είναι ΑΠΑΤΗ. Kαι οι τύποι δεν προσέλαβαν έναν έλληνα τουλάχιστο άλλα έχουν στήσει τα profile από μεταφράσεις . Χαρακτηριστικά profile και σύντομες περιγραφές:
mateos8 – Προφανώς εννοεί “ματαίως… ” αλλά δεν το γράφουμε έτσι .
"Θα θέλατε να μου θεραπεύσει;» To google translate έχασε το πρόσωπο (στα αγγλικά δεν έχουν στα ελληνικά έχουμε όμως
"Θα αποκαλυφθούν περισσότερα για μένα όταν γνωριζόμαστε καλύτερα". Πάλι λάθος μετάφρασης.
efigenia-panda. Προφανώς εννοεί ifigenia. Λάθος μετατροπή του φωνητικού
"Διψασμένη για σας είναι πώς αισθάνομαι."
«καλές στιγμές μπροστά.» Να υποθέσω «good times ahead» στα φρακκολεβαντίνικα.
«Κάνε με να ταρακουνήσει με την αναμονή."
"Θέλω να συνανήσω κάποιοω παθιασμένος.»
xaroumene-xaroumene. Προφανώς εννοεί xaroumeni. Δεν ξέρει ούτε greeklish.
"Γυναίκα με σκληρή στάση εδώ."
Έχει και άλλα αλλά βαριέμαι να γράφω….
Η απάτη ολοκληρώνεται όταν στείλεις νεύμα στο λογαριασμό μούφα. (Τα νεύματα είναι δωρεάν) Σου απαντάει με μήνυμα που πρέπει να πληρώσεις 5 μονάδες = 3,5 ευρώ για να το διαβάσεις.
Και οι απαντήσεις είναι :
“Are you online tonight”?
“How is your search going?” και άλλα τραγικά.
Mία άλλη μου έστειλε πρόσβαση στις προσωπικές της φωτογραφίες, επί πληρωμή πάντα. Άμα αυτή είναι Ελληνίδα εγώ είμαι Κινέζος.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση να μην την πάθει και κανένας άλλος.
Σου λένε ότι κοστίζει 58 ευρώ αλλά όταν πάς να πληρώσεις πληρώνεις και μια extra υπηρεσία – δεν θυμαμαι τι ακριβώς νομίζω κάτι σχετικό με πρόσβαση από κινητό– οπότε το σύνολο περίπου 70. Με αυτά παίρνεις 100 μονάδες.
Το 80% των acc είναι ΑΠΑΤΗ. Kαι οι τύποι δεν προσέλαβαν έναν έλληνα τουλάχιστο άλλα έχουν στήσει τα profile από μεταφράσεις . Χαρακτηριστικά profile και σύντομες περιγραφές:
mateos8 – Προφανώς εννοεί “ματαίως… ” αλλά δεν το γράφουμε έτσι .
"Θα θέλατε να μου θεραπεύσει;» To google translate έχασε το πρόσωπο (στα αγγλικά δεν έχουν στα ελληνικά έχουμε όμως
"Θα αποκαλυφθούν περισσότερα για μένα όταν γνωριζόμαστε καλύτερα". Πάλι λάθος μετάφρασης.
efigenia-panda. Προφανώς εννοεί ifigenia. Λάθος μετατροπή του φωνητικού
"Διψασμένη για σας είναι πώς αισθάνομαι."
«καλές στιγμές μπροστά.» Να υποθέσω «good times ahead» στα φρακκολεβαντίνικα.
«Κάνε με να ταρακουνήσει με την αναμονή."
"Θέλω να συνανήσω κάποιοω παθιασμένος.»
xaroumene-xaroumene. Προφανώς εννοεί xaroumeni. Δεν ξέρει ούτε greeklish.
"Γυναίκα με σκληρή στάση εδώ."
Έχει και άλλα αλλά βαριέμαι να γράφω….
Η απάτη ολοκληρώνεται όταν στείλεις νεύμα στο λογαριασμό μούφα. (Τα νεύματα είναι δωρεάν) Σου απαντάει με μήνυμα που πρέπει να πληρώσεις 5 μονάδες = 3,5 ευρώ για να το διαβάσεις.
Και οι απαντήσεις είναι :
“Are you online tonight”?
“How is your search going?” και άλλα τραγικά.
Mία άλλη μου έστειλε πρόσβαση στις προσωπικές της φωτογραφίες, επί πληρωμή πάντα. Άμα αυτή είναι Ελληνίδα εγώ είμαι Κινέζος.
Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση να μην την πάθει και κανένας άλλος.