Δε νομιζω οτι εχουμε να χωρισουμε κατι μεταξυ μας. -----μπορουμε να αποφυγουμε οσους δεν επιθυμουμε-----. Πανω απο ολα, ας πρυτανευσει η λογικη κι ο σεβασμος!
η πληρης αδιαφορια θα τους εξαναγκασει ειτε να αποχωρησουν, ειτε να αλλαξουν τροπαριο!Η κριτικη στα σχολια των αλλων μελων ειναι επικοδομητικη μοναχα οταν χρησιμοποιει το σωστο λογο!
Τα απομόνωσα διότι ήταν αρκετά και εύστοχα ! Ευχάριστα τα ανάγνωσα και τα τηρώ εκ μέρος μου αλλά εδώ που τα λέμε είναι και λίγο ουτοπικά για μας τους Ελληνες οι έννοιες σεβασμός και λογική (και όποιος θίγεται έχω και βαλσάμικο ξύδι).
Είμαστε φιλόσοφοι αλλα ταυτόχρονα και αμπελοφιλόσοφοι !
Μου θύμισες έναν Ισραηλινό ο οποιός έλεγε ότι η χώρα μας είναι (οίκος ανοχής) του απήντησα ..ίσως ναι! αλλά μόνο εμείς μπορούμε και επιβιώνουμε εδώ, ενώ εσείς του είπα θα είχατε αφανιστεί!!
Θα επιζήσουμε και με αυτούς και χωρίς αυτούς !! Το μόνο σίγουρο!
Όσο για το εύκολο αποκλεισμό που ανάφερε κάποιος αναφορικά με τα μέλη εκ μέρους της διαχείρησης δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν ..... όσο ακολουθείς κανόνες όλα είναι καλά ! ... προς τι η ανησυχία ? σε δικά τους χωράφια είμαστε οπότε είτε συμμορφώνεσαι είτε αποχωρείς!
Απλά πράγματα .... αλλά όχι εμείς πρέπει πάντοτε να εφευρουμε την πυρίτιδα απο την αρχή .... αυτοί είμαστε! (προσωπική μου άποψη πάντα)
Ντουτάρα είμαι μαζί σου ! προχώρα !