Νέα

Ας κανουμε περα τις εριδες, σεβαστειτε αλληλους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τυπε πολυ αξια δινετε σε ιντερνετικες αντιπαραθεσεις
Ελαχιστη δινω, αλλιως θα ειχα λακησει απο μονος (autobanned). Παρολα αυτα, προσπαθω να κατανοησω τη 'λογικη' καποιων...

Οι κανόνες, εστω και στοιχειωδεις, ειναι απαραιτητοι όπου συνδιαλεγεται κοσμος. Αλλιώς σε λιγο καιρο θα γινεται χάβρα.
Και χειροτερα θα ελεγα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μας λεει ο gl οτι δινουμε αξια σε αντιπαραθεσεις απο το ιντερνετ εμεις δεν κοιταει που σφάζονται οι μπουρδελιαριδες εδω μεσα και ρουφιανευει ο ενας τον αλλον για το ποιος κανει την καλυτερη ενημερωση και ειναι ο πιο μαχιμος  :2funny: :2funny:

για αυτους τους λογους εχουν αποχωρησει ατομα απο εδω μεσα

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
αν δεν υπηρχανε οι Μπατσοι,θα μασταν Απατσι.  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μας λεει ο gl οτι δινουμε αξια σε αντιπαραθεσεις απο το ιντερνετ εμεις δεν κοιταει που σφάζονται οι μπουρδελιαριδες εδω μεσα και ρουφιανευει ο ενας τον αλλον για το ποιος κανει την καλυτερη ενημερωση και ειναι ο πιο μαχιμος  :2funny: :2funny:

για αυτους τους λογους εχουν αποχωρησει ατομα απο εδω μεσα
ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ετσι ειναι αν ετσι νομιζεις

εγω το νομιζω? οι ιδιοι τα έλεγαν γιατι θες να τα κρυψεις? πριν αποχωρησουν οι ιδιοι τα ειχαν γραψει και τα θυμαμαι επειδη μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση να τσακωνονται για αυτο το λογο αλλα μετα σκεφτηκα οτι ειναι το χομπι τους και παλευουν να φανουν καλυτεροι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ελευθερία και κανένας περιορισμός.

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Δε νομιζω οτι εχουμε να χωρισουμε κατι μεταξυ μας. -----μπορουμε να αποφυγουμε οσους δεν επιθυμουμε-----. Πανω απο ολα, ας πρυτανευσει η λογικη κι ο σεβασμος!
η πληρης αδιαφορια θα τους εξαναγκασει ειτε να αποχωρησουν, ειτε να αλλαξουν τροπαριο!Η κριτικη στα σχολια των αλλων μελων ειναι επικοδομητικη μοναχα οταν χρησιμοποιει το σωστο λογο!

Τα απομόνωσα διότι ήταν αρκετά και εύστοχα ! Ευχάριστα τα ανάγνωσα και τα τηρώ εκ μέρος μου αλλά εδώ που τα λέμε είναι και λίγο ουτοπικά για μας τους Ελληνες οι έννοιες σεβασμός και λογική (και όποιος θίγεται έχω και βαλσάμικο ξύδι).
Είμαστε φιλόσοφοι αλλα ταυτόχρονα και αμπελοφιλόσοφοι !

Μου θύμισες έναν Ισραηλινό ο οποιός έλεγε ότι η χώρα μας είναι (οίκος ανοχής) του απήντησα ..ίσως ναι! αλλά μόνο εμείς μπορούμε και επιβιώνουμε εδώ, ενώ εσείς του είπα θα είχατε αφανιστεί!!
Θα επιζήσουμε και με αυτούς και χωρίς αυτούς !! Το μόνο σίγουρο!

Όσο για το εύκολο αποκλεισμό που ανάφερε κάποιος αναφορικά με τα μέλη εκ μέρους της διαχείρησης δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν ..... όσο ακολουθείς κανόνες όλα είναι καλά ! ... προς τι η ανησυχία ? σε δικά τους χωράφια είμαστε οπότε είτε συμμορφώνεσαι είτε αποχωρείς!
Απλά πράγματα .... αλλά όχι εμείς πρέπει πάντοτε να εφευρουμε την πυρίτιδα απο την αρχή .... αυτοί είμαστε! (προσωπική μου άποψη πάντα)

Ντουτάρα είμαι μαζί σου ! προχώρα !  :dancing:

Επισκέπτης
Βρε συ Εριναλ εισαι και γυναικα, θα σε φανε!

Οριστε παραδειγμα :grin:
ερι θελω να σε σκισω απο ολες τις τρυπες....ελευθερια λογου να υπαρχει ρε !!!

Εκει στις κριτικες παιζει το φρατζαηλ μεηλ εγω Μπολντυ!
Ειναι το μεηλ εγω, οπως θα ελεγε κι ο συντροφος Μπογιοπουλος....

Ευχαριστω φιλε κονδωρα για το θετικο σου σχολιο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Αρα δεν πειραζει να αρχισουν να λενε για την μαμα σου ας πουμε. Εξαλλου ενα νικ εισαι, τα νικ δεν εχουν μαμα. Σωστα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom