enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.786
- Πόντοι
- 3.656
πες το στο μπιλυ13 αυτο...
τυπε αντι για πορνορεπορτερ να εχουμε μαραγκους
πες το στο μπιλυ13 αυτο...
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
matrakas ισως δεν ημουν σαφης: χαλαρο εννοω οτι π.χ. πηγαινε στο Ιnsomnia, ειτε το myphone και γραψε π.χ. ρε μαλακα Κωστα το γαμημενο κινητο δε δουλευει κλπ κλπ κι αν σου το αφησουν το σχολιο εγω θα χασω πασα ιδεα.
φαντάσου πόσο βλαμμένα κοντρολτζάνκια είναι που έχουν ανάγκη να ακολουθούν κανόνες κατά γράμμα ακόμα και μέσω ίντερνετ
Φύγε απο δω ρεΝτουνταρα μας τα χεις κανει τσουρεκια μαν, ασε τον κοσμο να εκτονωνεται εδω
ο λακις εφυγε για δικους του λογους καμια σχεσηΑπο οτι εχω καταλαβει εγω οι Αντμιν εχουν προτιμησεις... καβατζωνουν κολλητους, και οσοι ειναι ξενοι τρωνε ποινες με ευκολια.. Γι αυτο χασαμε τον Λακη33.. μπορει να ηταν περιεργος αλλα βγαζαμε γελιο... Τεσπα πολλοι ξενερωσαν και εφυγαν γι αυτο τον λογο...
Δηλαδη εσυ τη βρισκεις με το να διαβαζεις τις μαλακιες του καθενος εδω μεσα?φαντάσου πόσο βλαμμένα κοντρολτζάνκια είναι που έχουν ανάγκη να ακολουθούν κανόνες κατά γράμμα ακόμα και μέσω ίντερνετ
Ντουνταρα μας τα χεις κανει τσουρεκια μαν, ασε τον κοσμο να εκτονωνεται εδω
Οι κανόνες, εστω και στοιχειωδεις, ειναι απαραιτητοι όπου συνδιαλεγεται κοσμος. Αλλιώς σε λιγο καιρο θα γινεται χάβρα. Τι δεν καταλαβαινεις? Τι εξυπναδιστικη χαζομαρα εγραψες τωρα?φαντάσου πόσο βλαμμένα κοντρολτζάνκια είναι που έχουν ανάγκη να ακολουθούν κανόνες κατά γράμμα ακόμα και μέσω ίντερνετ
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=77744.msg1648798#msg1648798]Δειτε εδω[/url] τι ξετρυπωσα απο το παρελθον (σχετικα με το post tou matraka πριν).
Εγω πιστευω οτι καποιος θα βαρεθει να φτιαχνει κλωνους αν φαει σουτ. Ειδαλλως, χρηζει νοσηλειας λογω μαλακιας....
Με ποιον βριστηκανε ομως και ο Λακης εφαγε ποινη και ο αλλος οχι??? Κατι τετοιο επαιζε αν θυμαμαι καλα...ο λακις εφυγε για δικους του λογους καμια σχεση
με τον ξυδη ειχανε διαφορες εντονες.Με ποιον βριστηκανε ομως και ο Λακης εφαγε ποινη και ο αλλος οχι??? Κατι τετοιο επαιζε αν θυμαμαι καλα...
Με ποιον βριστηκανε ομως και ο Λακης εφαγε ποινη και ο αλλος οχι??? Κατι τετοιο επαιζε αν θυμαμαι καλα...
Οι κανόνες, εστω και στοιχειωδεις, ειναι απαραιτητοι όπου συνδιαλεγεται κοσμος. Αλλιώς σε λιγο καιρο θα γινεται χάβρα. Τι δεν καταλαβαινεις? Τι εξυπναδιστικη χαζομαρα εγραψες τωρα?
τυπε πολυ αξια δινετε σε ιντερνετικες αντιπαραθεσειςΒασικα το ποστ του gl τα λεει ολα ... δεν ενδιαφέρονται για αυτα που συζηταμε οποτε οκ.
ποσο παει η λαγανα το κιλο?τυπε πολυ αξια δινετε σε ιντερνετικες αντιπαραθεσεις
τυπε πολυ αξια δινετε σε ιντερνετικες αντιπαραθεσεις