Νέα

Ας κανουμε περα τις εριδες, σεβαστειτε αλληλους!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 200
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εχοντας περασει απο διαφορα διαδικτυακα στεκια (ξενα & Ελληνικα) τουτο φορουμ εχει μια ιδιαζουσα ατμοσφαιρα: βρισιδια, ραντεβου θανατου, απειλες....
Και το περιεργο ειναι οτι δε εκτοξευονται μεταξυ πιτσιρικαδων, αλλα αρκετα μεγαλυτερων ατομων. Ειδικα στην κατηγορια με τα πολιτικα γινεται πολεμος καθημερινα.

Δε νομιζω οτι εχουμε να χωρισουμε κατι μεταξυ μας. Τα φορουμς ειναι μια κοινωνια, μπορουμε να αποφυγουμε οσους δεν επιθυμουμε, αλλα και να κανουμε παρεα με αντιθετων ιδεων ατομα. Πανω απο ολα, ας πρυτανευσει η λογικη κι ο σεβασμος!
Ας δωσουμε το καλο παραδειγμα, απομονωντας τους καυγατζηδες, η πληρης αδιαφορια θα τους εξαναγκασει ειτε να αποχωρησουν, ειτε να αλλαξουν τροπαριο!
Η κριτικη στα σχολια των αλλων μελων ειναι επικοδομητικη μοναχα οταν χρησιμοποιει το σωστο λογο!

Γιαυτο ανοιξα το θεμα, ας το συζητησουμε κοσμια επικεντρωμενοντας στο θεμα αυτο καθεαυτο.

Διαβαστε εδω καποια πραγματακια (τα απαιτουμενα Αγγλικα ειναι χαμηλοτερου απο Lower).

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά παντού υπάρχουν. Η κοινωνία είναι ίδια, είτε Online, είτε off. Δεν αλλάζει ούτε με ένα κειμενάκι (δυστυχώς), ούτε με το ότι βιολογικά/σωματικά, οριμάζει/μεγαλώνει κάποιος. Και όπως είπαμε αλλού, ΙΣΟΤΗΤΑ, πουθενά δεν υπάρχει. Εδώ θες να βοηθήσεις άλλους μή φάνε φώλα, τρως βρίσιμο, σου διαγράφουν την κριτική με το έτσι θέλω και σε κάνουν μπαν, αφού πρώτα σου πούνε ότι "μισείς τις πουτάνες" (ενώ τις αγαπάς και για χρόνια πηγαίνεις μαζί τους). Στα ραντεβουδάκια θανάτου θα κολλούσαμε; :orchestra:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχοντας περασει απο διαφορα διαδικτυακα στεκια (ξενα & Ελληνικα) τουτο φορουμ εχει μια ιδιαζουσα ατμοσφαιρα: βρισιδια, ραντεβου θανατου, απειλες....
Και το περιεργο ειναι οτι δε εκτοξευονται μεταξυ πιτσιρικαδων, αλλα αρκετα μεγαλυτερων ατομων. Ειδικα στην κατηγορια με τα πολιτικα γινεται πολεμος καθημερινα.

Δε νομιζω οτι εχουμε να χωρισουμε κατι μεταξυ μας. Τα φορουμς ειναι μια κοινωνια, μπορουμε να αποφυγουμε οσους δεν επιθυμουμε, αλλα και να κανουμε παρεα με αντιθετων ιδεων ατομα. Πανω απο ολα, ας πρυτανευσει η λογικη κι ο σεβασμος!
Ας δωσουμε το καλο παραδειγμα, απομονωντας τους καυγατζηδες, η πληρης αδιαφορια θα τους εξαναγκασει ειτε να αποχωρησουν, ειτε να αλλαξουν τροπαριο!
Η κριτικη στα σχολια των αλλων μελων ειναι επικοδομητικη μοναχα οταν χρησιμοποιει το σωστο λογο!

Γιαυτο ανοιξα το θεμα, ας το συζητησουμε κοσμια επικεντρωμενοντας στο θεμα αυτο καθεαυτο.

Διαβαστε εδω καποια πραγματακια (τα απαιτουμενα Αγγλικα ειναι χαμηλοτερου απο Lower).

Διορθώνεται ευκολα αυτο .... αμα οι υπευθυνοι του φορουμ εδω αποφασισουν να κάνουν τη δουλεια τους. Θα δεις αρνακια θα γινουν μερικοι μερικοι

Επισκέπτης
Εκ φυσεως το φορουμ ειναι χαλαρο εξαιτιας του σκοπου του: ο αγοραιος ερωτας.
Το αντιλαμβανομαι οτι δε δυναται παρθεναγωγειο, αλλα δεν εχω διαβασει σε αλλα φορουμς τοσες μαζεμενες βρισιες για οικογενειες, μαναδες. Καπου εκτραχυνεται η κατασταση.

Βoldemort, δεν ξερω, τον τελευταιο καιρο συμφωνουμε σε αρκετα ζητηματα, τι να πω λες κι ειμαστε κλωνοι!
Παντως θα πρεπει να αντιληφθουν οι 'φασαριοζοι' οτι δεν ειναι και της αρεσκειας των Διαχειριστων να γινονται οι χωροφυλακες του καθενος. Τουλαχιστον, ας μην τους κανουμε συνεχως δυσκολη τη ζωη!
Βεβαια, εαν η Διαχειριση 'πατησει ποδι' θα εξαναγκαστουν να ηρεμησουν ειτε να αποχωρησουν οι 'φασαριοζοι'.

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το αντιλαμβανομαι οτι δε δυναται παρθεναγωγειο, αλλα δεν εχω διαβασει σε αλλα φορουμς τοσες μαζεμενες βρισιες για οικογενειες, μαναδες. Καπου εκτραχυνεται η κατασταση.

Αγαπητέ, επιτρέψτε μου να διαφωνήσω. Δεν είναι καθόλου χαλαρό. Για πότε τρως μπαν, με τί ευκολία... Μια ερώτηση να κάνεις του στυλ: "Πού μπορώ να γαμήσω ακάποτα"... Μια πρόταση να κάνεις για βότανα και συμπληρώματα διατροφής... Μια κακή κουβέντα να πεις από αληθινή εμπειρία με διαδικτυακή αγγελία και κακή υπηρεσία από ιερόδουλη... Και έχεις φάει ΠΕΝΤΕ μπαν, όχι τρία (που λέει ο λόγος).

Αν εσύ το αντιλαμβάνεσαι αυτό ως χαλαρό... Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως τρελλή και προκλητική μεροληψία. Οι ανωτέρω περιπτώσεις ποτέ δεν έθιξαν και δεν πρόσβαλαν κάποιον, πόσο μάλλον μανάδες και σπίτια όπως άλλοι, κι όμως σε όλες τις περιπτώσεις, διαγράφηκαν οι σχετικοί με αυτά τα ποστ λογαριασμοί. Με συνοπτικές και φασιστικές διαδικασίες.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.870
Πόντοι
5.975

Θεωρώ ότι οι προθέσεις σου είναι πέρα για πέρα αληθινές, σεβαστές πλην όμως και ρομαντικές... Το πνεύμα των λεγομένων σου με βρίσκει 1.000% σύμφωνο, αλλά η σύγχρονη διαμορφωθείσα πραγματικό0τητα δε δείχνει να έχει μέρος για τέτοιες ανώτερες απόψεις...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Βoldemort, δεν ξερω, τον τελευταιο καιρο συμφωνουμε σε αρκετα ζητηματα, τι να πω λες κι ειμαστε κλωνοι!
Παντως θα πρεπει να αντιληφθουν οι 'φασαριοζοι' οτι δεν ειναι και της αρεσκειας των Διαχειριστων να γινονται οι χωροφυλακες του καθενος. Τουλαχιστον, ας μην τους κανουμε συνεχως δυσκολη τη ζωη!
Βεβαια, εαν η Διαχειριση 'πατησει ποδι' θα εξαναγκαστουν να ηρεμησουν ειτε να αποχωρησουν οι 'φασαριοζοι'.

Και τι σημαινει αυτο? οτι οποιος πηγαινει στον αγοραιο έρωτα πρεπει να ειναι τομάρι? ειναι απλα μια υπηρεσια. Δηλαδη τις γυναικες αυτες θα πρεπει να τις βριζουν? και εκει ετσι φέρονται.

Κανονικα το βρισιμο μανας θα έπρεπε να ειναι μιουτ για 1 εβδομάδα στην 1η περιπτωση ενω στην 2η μπαν για 3 μηνες. Το κανονικο βρισιμο θα ηταν warn την 1η και μιουτ 1 εβδομαδα την δευτερη.

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Και τι σημαινει αυτο? οτι οποιος πηγαινει στον αγοραιο έρωτα πρεπει να ειναι τομάρι? ειναι απλα μια υπηρεσια. Δηλαδη τις γυναικες αυτες θα πρεπει να τις βριζουν? και εκει ετσι φέρονται.

Κανονικα το βρισιμο μανας θα έπρεπε να ειναι μιουτ για 1 εβδομάδα στην 1η περιπτωση ενω στην 2η μπαν για 3 μηνες. Το κανονικο βρισιμο θα ηταν warn την 1η και μιουτ 1 εβδομαδα την δευτερη.

Καλά τα λέγεις. Τί γίνεται όμως όταν τα warn και τα Mute πέφτουν βροχή σε ΜΗ θίξιμα και παρεξηγήσιμα ποστ, ενώ σκληρά σαν τα προαναφερθέντα αιωρούνται καλώς;

Επισκέπτης
matrakas ισως δεν ημουν σαφης: χαλαρο εννοω οτι π.χ. πηγαινε στο Ιnsomnia, ειτε το myphone και γραψε π.χ. ρε μαλακα Κωστα το γαμημενο κινητο δε δουλευει κλπ κλπ κι αν σου το αφησουν το σχολιο εγω θα χασω πασα ιδεα.
Τωρα για τις διαγραφες που γινονται βασει αυτων των περιπτωσεων που ανεφερες, χμ δεν εχω ιδεα και με παραξενευουν ειναι η αληθεια. Ισως υπαρχουν και καποιοι αγραφοι κανονες, τι να πω...

Boldemort σαφως και πρεπει να εισαι ανθρωπος, κι αυτες ανθρωποι ειναι, το αν δεν εκτιμησουν τα χρηματα που τους δινεις απλα ριξε μαυρη πετρα.
Ελπιζω να μη μας χαρακτηρισουν πυρφορους :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κάντε με 1 μήνα συντονιστη και θα κάνω τους τραμπούκους αρνάκια γάλακτος  :grin:

εχω κανει και στην πραγματικη μου ζωη τραμπούκους να μου ζητησουν συγγνωμη αλλιως θα ειχαμε προβληματα.

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ισως δεν ημουν σαφης: χαλαρο εννοω οτι π.χ. πηγαινε στο Ιnsomnia, ειτε το myphone και γραψε π.χ. ρε μαλακα Κωστα το γαμημενο κινητο δε δουλευει κλπ κλπ κι αν σου το αφησουν το σχολιο εγω θα χασω πασα ιδεα.
Τωρα για τις διαγραφες που γινονται βασει αυτων των περιπτωσεων που ανεφερες, χμ δεν εχω ιδεα και με παραξενευουν ειναι η αληθεια. Ισως υπαρχουν και καποιοι αγραφοι κανονες, τι να πω...

Όντως. Τόσο άγραφοι που ούτε στο Site Rules δεν υπάρχουν... Και ναι, δυστυχώς, είναι αληθινότατες περιπτώσεις... :s&m_3:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656

τυπε δεν θελουν να ριξουν ολοι ξυλο.υπαρχει και ο λεγκολας που θελει να τον γαμανε και να τον δερνουν ταυτοχρονα  :gay:

Επισκέπτης
enduro, δεν τον ξερω το Λεγκολα αν και ξοδευω σχετικα αρκετο χρονο εδω μεσα!
Κατι εχουν παρει τα ματια μου, ομως διαβαζω και δραστηριοποιουμαι σε ορισμενες κατηγοριες μονο.
Κρινοντας καποια κακα σχολια που να παρει η ευχη, να μη γινω πικροχολος, το φρασεολογιο που χρησιμοποιειται θυμιζει μυαλο μικρου παιδιου...

Bold στην πολιτικη κατηγορια πιστευω οτι θα με χρειαζοσουν επικουρικα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
enduro, δεν τον ξερω το Λεγκολα αν και ξοδευω σχετικα αρκετο χρονο εδω μεσα!
Κατι εχουν παρει τα ματια μου, ομως διαβαζω και δραστηριοποιουμαι σε ορισμενες κατηγοριες μονο.
Κρινοντας καποια κακα σχολια που να παρει η ευχη, να μη γινω πικροχολος, το φρασεολογιο που χρησιμοποιειται θυμιζει μυαλο μικρου παιδιου...

Bold στην πολιτικη κατηγορια πιστευω οτι θα με χρειαζοσουν επικουρικα!

Ναι ρε. Σε μια εβδομαδα το προβλημα θα ειχε λυθει. Το πρωτο προειδοποιηση το δευτερο μπουμπουνας με mute ή warn και αν συνεχιζεται με ban και τέλος. Οι κανονες θα πρέπει να τηρουνται οπως μας διδάσκουν και μερικοι στο άλλο θρεντ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
δεν φοβιζουν οι ποινες...το πολυ-πολυ να κανεις νεο κλωνο καποιος κ να ξαναμπει να βρισει κτλ
αν καταργηθουν ολα τα πολιτικα θρεντ με την μια,αυτοματα υπολογιστε ενα -80% μισους,βρισιματος,φτυσιματος κ ραντεβου θανατου οφφ με την μια

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.786
Πόντοι
3.656
δεν φοβιζουν οι ποινες...το πολυ-πολυ να κανεις νεο κλωνο καποιος κ να ξαναμπει να βρισει κτλ
αν καταργηθουν ολα τα πολιτικα θρεντ με την μια,αυτοματα υπολογιστε ενα -80% μισους,βρισιματος,φτυσιματος κ ραντεβου θανατου οφφ με την μια

τυπε να μεινει μονο το θρεντ με τα ξυλογλυπτα.μονο εκει δεν βριζονται οι τυποι  :rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Κάντε με 1 μήνα συντονιστη και θα κάνω τους τραμπούκους αρνάκια γάλακτος  :grin:

εχω κανει και στην πραγματικη μου ζωη τραμπούκους να μου ζητησουν συγγνωμη αλλιως θα ειχαμε προβληματα.
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom