Διαγραμμένο μέλος 233561
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2023
- Like
- 782
Καλημέρα! Αγάπη στείλε στο Viber ή WhatsApp να κανονισουμε. Σε φιλώ!Πολύ καλή εβδομάδα να έχουμε. Έχεις και δικό σου χώρο;;;θα ήθελα να σε δω Πέμπτη πρωί αν γίνετε.
Καλημέρα! Αγάπη στείλε στο Viber ή WhatsApp να κανονισουμε. Σε φιλώ!Πολύ καλή εβδομάδα να έχουμε. Έχεις και δικό σου χώρο;;;θα ήθελα να σε δω Πέμπτη πρωί αν γίνετε.
ως σάλια χαρακτήρισα τις υπερβολικές εκφράσεις επιθυμίας για συνάντηση από ανθρώπους που δεν την έχουν συναντησει(;) και που αν εμφανιζόταν ένα κοριτσάκι 22-23 χρόνων με τις ίδιες τιμές θα την είχαν σκίσει.Δηλαδη θεωρείς η κριτική που έγραψα περιέχει σάλια?
....προφανως ανεφερεσαι στην δικη μου κριτικη (δν εννοω τα περι σαλιων αλλα για τις λεπτομερειες), εγω πληρωσα 120 το βασικο +50 το αναλ. Οσα περιγραφω ηταν μεσα σε αυτο το κοστος. Aπ'οσο διαβασα παραπανω κ απ'οτι μου ειπε η κοπελα, εγινε λιγο μπαχαλο με τα κοστη κ τις υπηρεσιες και θα τα διορθωνε. Επισης οντως δν ειναι 32, εγω την εκοψα απο 36 εως 38 χρονων MILF.ως σάλια χαρακτήρισα τις υπερβολικές εκφράσεις επιθυμίας για συνάντηση από ανθρώπους που δεν την έχουν συναντησει(;) και που αν εμφανιζόταν ένα κοριτσάκι 22-23 χρόνων με τις ίδιες τιμές θα την είχαν σκίσει.
Καμία σχέση με τη δική σου κριτικη.
Εσύ έμεινες στην καυλα που βγάζει η cougar Άρτεμις32 και δεν σχολίασα κάτι γι αυτό γιατί δεν αμφισβητειται.
Γενικά δεν αναφέρθηκα στη δική σου κριτική.
Ανέβηκε κ άλλη κριτική που αναφέρει την ηλικία (γύρω στα 40 γιατι το 32 στο ονομα δημιουργει συγχυση ), τη χαλάρωση στο στηθος και ιδιαιτερα στην κοιλιά κλπ.
Προσωπικά δε μ ενδιαφέρει που εχει ξαναδουλεψει και πως έφτασε σ αυτη την τιμολογιακή πολιτική αλλά όσο χρεώνει ξεχωριστά και αθροιστικα cim, dt, swallow και φτανει το τελικο κοστος με anal 250+ την ωρα, καλό είναι να ξέρουν οσοι ενδιαφερονται και 3-4 χαρακτηριστικά που μπορεί να παίξουν ρόλο στην επιλογή τους.
εγώ την έκοψα 40+ cougar αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί.....προφανως ανεφερεσαι στην δικη μου κριτικη (δν εννοω τα περι σαλιων αλλα για τις λεπτομερειες), εγω πληρωσα 120 το βασικο +50 το αναλ. Οσα περιγραφω ηταν μεσα σε αυτο το κοστος. Aπ'οσο διαβασα παραπανω κ απ'οτι μου ειπε η κοπελα, εγινε λιγο μπαχαλο με τα κοστη κ τις υπηρεσιες και θα τα διορθωνε. Επισης οντως δν ειναι 32, εγω την εκοψα απο 36 εως 38 χρονων MILF.
...οχι, δν παρατηρησα κατι και μαλιστα ειχα κ φωτα αναμενα γιατι την τραβηξα και μερικες φωτο με σφηνα. Οτι ειδα τα αναφερα παραπανω!εγώ την έκοψα 40+ cougar αλλά δε θα τα χαλάσουμε εκεί.
Εμένα μου είπε ότι οι τιμές είναι από την έρευνα που είχε κάνει όταν δούλευε παλιότερα.
Μικρή σημασία έχει από που πήρε το τιμολογιο απλως πρέπει να το φτιάξει γιατί είναι μαλακια να χρεώνει ξεχωριστά και αθροιστικα dt cim και swallow στο ίδιο session φτάνοντας με anal 260.
Εκτός από το χαλαρό στήθος και το πολύ χαλαρό υπογαστριο δεν είδες κάποια δυσμορφία στο anal σαν αιμορροΐδες η κατι τετοιο?
Ο τροπος που πλασαρεται μου θυμηζει την Αφροδιτη38Βασικά από ότι ανέφερε εργαζόταν σε γραφείο γνωστό με call girl αλλά όχι ως εκδίδομενη.
Για να πω την αλήθεια εγώ την έκανα γύρω στα 35 με 37.
Την χαλάρωση στο στήθος την είδα. Στην κοιλιά δεν πρόσεξα αλλά λόγω γέννας μάλλον θα ισχύει.
Δύσκολο πολύ. Εχω ρίξει άκυρα γιατί δεν υπήρχε η χημεία μεταξύ τούς. Εάν όμως βρεις ρίξε μια ενημέρωση. Για κάποιο λόγο σε αυτό σου έχω εμπιστοσύνη!!Εσείς που είστε χρόνια στον χώρο βοηθήστε σας παρακαλώ! Πού μπορώ να βρω ανεξάρτητη κοπέλα που να κάνει λεσβιακό και να το απολαμβάνει;; Να κάνουμε ένα δυνατό ντούο!!! Γιατί τόσο δυσεύρετες;; Να ανεβάσω καμία αγγελία άραγε;;
Θες να την κάψεις την κοπέλα?? Για Ιόλη δεν έχω άποψη αλλά για την άλλη...η Ιόλη και η Κατερίνα20
Δεν νομίζω. Καμία σχέση πιστεύωΟ τροπος που πλασαρεται μου θυμηζει την Αφροδιτη38
Καλημέρα! Το ωράριο το έχω ανοιχτό και πάει ανάλογα με το πώς κυλάνε τα ραντεβού και η ημέρα γενικα. Οπότε αν θες κάποια συγκεκριμένη ώρα και επικοινωνήσεις από την προηγούμενη ημέρα, θα είναι πιο εύκολο να το κλείσουμε.Καλημέρα, ποιες ώρες δουλεύεις και εάν κάνεις επισκέψεις σε σπίτια
Αν ξέρεις τα χαρακτηριστικά της κοπέλας που υπεραναλυθηκαν στα προηγούμενα ποστ και εισαι οκ, μπορείς να δώσεις τα χρήματα που ζηταει και σε ενδιαφέρει το τρελό γαμησι που κάνει, προφανώς αξίζει να τη συναντήσεις.Η ερώτηση μου είναι αν αξίζει η συνάντηση ή όχι;
Τύπε τι έγινε, πρόλαβες και το ξεχείλωσες το κορίτσι; Η @Άρτεμις32 είναι καλά, έχουμε νέα από το κορίτσι;...μαγκες σε αναμονη εγκρισης της κριτικης μου στην καρτελα της κοπελας, την αντιγραφω και εδω για να υπαρχει!
Η κυρια, νεα εισοδος στις ανεξαρτητες, αματουρι με χαρακτηριστικα που μου αρεσουν, ειπα λοιπον να το ρισκαρω και να δοκιμασω!
Ευκολη συνεννοηση, και συνεπεστατη στην ωρα της χτυπαει την πορτα του ξενοδοχειου. Ανοιγω και βλεπω μια χαμογελαστη κ ευδιαθετη κοπελα, ευχαριστη στις πρωτες κουβεντες και ανετη! Η Αρτεμις λοιπον ειναι μια συμπαθητικη γυναικα της διπλανης πορτας, γυρω στα 36-38 χρονων, υψος γυρω στο 1.60, προσωπο εμφανισημο (αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο), ξανθο μαλλι, εξυπνα ματια και γενικα βγαζει μια ενδιαφερουσα εικονα. Περιποιημενη, προσεγμενη και καθαρη παντου, με στηθος μικρο (Α+) αλλα πεσμενο λογω γεννας. Οπως λογω γεννας ειχε και ραγαδες-ριτιδες γυρω απο τον αφαλο. Στα υπολοιπα, σωμα καλοσχηματισμενο και petite, με ομορφο σφικτο κωλαρακι! Στα του αγωνα τωρα, μαγκες η γυναικα γεννηθηκε για να μοιραζει ηδονη! Οποιοι ενδοιασμοι μου υπηρχαν, εξαφανιστηκαν μολις ξαπλωσε στο κρεβατι! Πιπα τελεια, υγρη, με φτυσιματα, με χερια, χωρις χερια, deepthroat, με γλειψιμο ατελειωτο τις μπαλες και με τρελο anal rimming! Γενικα σε περναει απο παντου με την γλωσσα της και το σημαντικοτερο γουσταρει που το κανει και καβλωνει! Φιλια με γλωσσα, σε φυλαει παντου, στο γλειφομουνι δεκτικη σε ολα, σε δαχτυλα, σε anal rimming και φτιαχνεται ευκολα, γρηγορα καβλωνει και χυνει δινοντας αλλη διασταση στο πηδημα! Την δοκιμασα σε cow για αρχη, οπου καβαλησε με ορεξη και παρολο που ζοριστικε λιγο απο το μεγεθος, τον επαιρνε ολον βαθεια, δυνατα, με σωστο ρυθμο και εχοντας την ηδονη κ την απολαυση ζωγραφισμενη στο προσωπο της! Ομοίως και στη δευτερη σταση (ιεραποστολικο) οπου παλι τερματιζα μεσα της, ειτε ανοιχτα τα ποδια της, ειτε στους ωμους μου και την καβλα να ειναι στα υψη! Τελικως ομως το καλυτερο ειναι το κωλαρακι της! Εχοντας την ανασκελα και παιζοντας το μουνι της οπου ειχε πλημμυρισει τα παντα, αρχισα να μπαινω στο κωλαρακι της, το οποιο ανοιξε αμεσως και ζοριζομενη λιγο τερματισα οσο πηγαινε! Εκει μςτα απο σφυροκοπημα αγριο, το οποιο το γουσταρε τρελα, ηρθε ενα επικο χυσιμο και απο τους δυο μας! (ειχε ηδη χυσει ομως αλλες 1-2 φορες). Στο δευτερο γυρο ειχαμε επαναληψη ολων των παραπανω με την διαφορα οτι στο τελος την αφησα να κανει παιχνιδι μονη της με analrimming, μασαζ προστατη και πιπα οπου και τελειωσα στο στομα της!
Μαγκες εαν ειναι του τυπου σας τα παραπανω χαρακτηριστικα (και προσπερασετε τα 2-3 αρνητικα κατ'εμε που προανεφερα) , η γυναικα ειναι γενημενη και φτιαγμενη για σεξ και να δινει-παιρνει απιστευτη καβλα και ηδονη!
Αυτα απο μενα μαγκες, γαματε ομορφα και βγαλτε γουστα !!!
Αν ξέρεις τα χαρακτηριστικά της κοπέλας που υπεραναλυθηκαν στα προηγούμενα ποστ και εισαι οκ, μπορείς να δώσεις τα χρήματα που ζηταει και σε ενδιαφέρει το τρελό γαμησι που κάνει, προφανώς αξίζει να τη συναντήσεις.
το βασικό (για να μην ερθεις σε δυσκολη θεση κ εσυ και η κοπέλα) ειναι να διαβάσεις προσεκτικά αυτά που γράφει η τελευταία κριτικη between the lines προσπαθώντας να είναι ευγενικός όσο γίνεται στο bou.
Μια χαρά ειμαι αγάπη! Όταν ο άντρας αντιμετωπίζει την γυναίκα με σεβασμό προς το σώμα της και την ίδια, τότε η απόλαυση είναι μονόδρομος... Και ο φίλος μας ο Odin είναι ένας από αυτούς...Τύπε τι έγινε, πρόλαβες και το ξεχείλωσες το κορίτσι; Η @Άρτεμις32 είναι καλά, έχουμε νέα από το κορίτσι;
το πολλά είναι σχετικό με την οικονομική άνεση του καθενός.συμφωνώ είναι πολλά σε σχέση με εμφάνιση και υπηρεσίες
Διαφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ και κακώς συνδέεται η οικονομική άνεση κάποιου με κάποια κοπέλα. Είναι κατά πόσο θεωρεί κάποιος ότι αξίζει να δώσει ένα Χ ποσό για της υπηρεσίας κάποια κοπέλας. Είναι σαν να μπορείς να πληρώσει αστακό αλλά να είναι κακο μαγειρεμένος. Πλήρωσες αλλά δεν το χάρηκες για την τιμή του.το πολλά είναι σχετικό με την οικονομική άνεση του καθενός.
Εξάλλου όπως είπαμε η απόδοση της είναι πολύ υψηλή. Εξαιρετικό σεξ που δύσκολα θα βρεις καλύτερο.
Άσχετα με το πόσα χρήματα χρεώνει αυτό που είπα είναι ότι δεν είναι σωστό να αθροιζει dt cim και swallow. Να χρεώσει ξεχωριστά το swallow αντε να πεις οκ αλλα δε λειτουργεί έτσι καμια ανεξάρτητη.
Αρα δεν ήταν η παρατήρηση μου τόσο για το πόσο ακριβά χρεώνει αλλα για το cost structure.
οκ μεγάλοι άνθρωποι είμαστε έχει ο καθένας την οπτική του.Διαφωνώ ΑΠΌΛΥΤΑ και κακώς συνδέεται η οικονομική άνεση κάποιου με κάποια κοπέλα. Είναι κατά πόσο θεωρεί κάποιος ότι αξίζει να δώσει ένα Χ ποσό για της υπηρεσίας κάποια κοπέλας. Είναι σαν να μπορείς να πληρώσει αστακό αλλά να είναι κακο μαγειρεμένος. Πλήρωσες αλλά δεν το χάρηκες για την τιμή του.