Διαγραμμένο μέλος 233561
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2023
- Like
- 782
Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εδώ μέσα για να ανοίξω νήμα ως ανεξάρτητη? Ευχαριστώ έκτον προτέρων.
Αν μπορείς το στέλνεις κ σε μένα…;Μύστη μια Μέι ήταν στο AGN κινέζα ναι αλλά όχι ψηλή.. μιλάμε για πολύ μεγάλο τρελοκομείο..35άρα περίπου, 40άρα μαξ. Στα 100 ήταν. έχω κ το τηλ της για όποιον ενδιαφέρεται
δώσε πληροφορίες για το πρόγραμά σου....Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εδώ μέσα για να ανοίξω νήμα ως ανεξάρτητη? Ευχαριστώ έκτον προτέρων.
Καλησπέρα Άρτεμης. Δεν μπορούμε ακόμη να σου στείλουμε προσωπικά μηνύματα. Πρέπει να κάνεις μερικά ποστς ακόμη πριν μπορείς και μπορούμε κι εμείς να σου στείλουμε. Εναλλακτική να βάλεις το viber σου στην υπογραφή σου και να σου στείλουν εκεί όλοι.Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εδώ μέσα για να ανοίξω νήμα ως ανεξάρτητη? Ευχαριστώ έκτον προτέρων.
Καλησπέρα στείλε μου viber, ευχαριστώ πολύ.
Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εδώ μέσα για να ανοίξω νήμα ως ανεξάρτητη? Ευχαριστώ έκτον προτέρων.
Στειλε μου μνμΚαλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εδώ μέσα για να ανοίξω νήμα ως ανεξάρτητη? Ευχαριστώ έκτον προτέρων.
Στειλε μου μνμ
καλησπερα και ποιος ειναι ο αριθμος του viber σου?Καλησπέρα στείλε μου viber, ευχαριστώ πολύ.
...καλως την κουκλα! Κατ'αρχην με το παραπανω εχεις ανοιξει ηδη το νημα σου!Καλησπέρα σε όλους, ήθελα να ρωτήσω με ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εδώ μέσα για να ανοίξω νήμα ως ανεξάρτητη? Ευχαριστώ έκτον προτέρων.
Είσαι αδιόρθωτος κωλακιας τέλος.Εχει κωλο το μενου;
Καλημέρα .Αν μπορείς το στέλνεις κ σε μένα…;
Ευχαριστώ
δώσε πληροφορίες για το πρόγραμά σου....
τιμές, υπηρεσίες ... κτλ
Καλημέρα θα φτιάξω λίγο το προφίλ μου.Εχει κωλο το μενου;
Καλώς σας βρήκα....καλως την κουκλα! Κατ'αρχην με το παραπανω εχεις ανοιξει ηδη το νημα σου!
Κατα δευτερον, γραψε μερικα ποστ ακομη (καλημερες, καλησπερες κτλ) ωστε να φτασεις τα 5 ποστ για να εχεις το δικαιωμα να στελνεις κ να δεχεσαι μνμ προσωπικα.
Επισης φτιαξε λιγο το προφιλ σου με πληροφοριες, υπηρεσιες που παρεχεις, κοστη, επικοινωνια κτλ.
Και τελος ανεβασε και καμμια αντιπροσωπευτικη φωτογραφια σου!
Καλως ηρθες και παλι κ καλη αρχη!
Πιο πολύ φωτό θα έλεγα, ώστε να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον πιο πολύ....καλως την κουκλα! Κατ'αρχην με το παραπανω εχεις ανοιξει ηδη το νημα σου!
Κατα δευτερον, γραψε μερικα ποστ ακομη (καλημερες, καλησπερες κτλ) ωστε να φτασεις τα 5 ποστ για να εχεις το δικαιωμα να στελνεις κ να δεχεσαι μνμ προσωπικα.
Επισης φτιαξε λιγο το προφιλ σου με πληροφοριες, υπηρεσιες που παρεχεις, κοστη, επικοινωνια κτλ.
Και τελος ανεβασε και καμμια αντιπροσωπευτικη φωτογραφια σου!
Καλως ηρθες και παλι κ καλη αρχη!
Ευχαριστω. Τιμη μου.Είσαι αδιόρθωτος κωλακιας τέλος.
Πρωκτικο αναλογα το μεγεθος;Yψηλές τιμές για πρωτοεμφανιζόμενη.Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.Παρ΄όλα αυτά καλή επιτυχία.
Πρόγραμμα μίας ώρα στα 120€ με ποδολαγνεία με τελείωμα στο σώμα η πρόσωπο με δύο εκτόνωσεις.
Τελείωμα στόμα +20€
Καταπίνω +20€
Αυταρχικό με δικά μου sex toys +30€
Golden showers ενεργητικό +20€
Πρωκτικό +50€ ανάλογα μέγεθος.
Αλλαγή ρόλους +30€
Strip +30€
Squirting +30€
Παρτούζα +60
Ζευγάρι, λεσβιακό +50€
Deep throat +50€
Party client,bachelor κατόπιν συνεννόησης.