Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.094
- Πόντοι
- 11.146
...δν ειπε ρε μαγκα οτι ειναι λεσβια η κοπελα! Bisexual ειναι, παει και με γυναικες κ με ανδρες!@Άρτεμις32 Είσαι πραγματικά λεσβία ή αστειεύεσαι;
...δν ειπε ρε μαγκα οτι ειναι λεσβια η κοπελα! Bisexual ειναι, παει και με γυναικες κ με ανδρες!@Άρτεμις32 Είσαι πραγματικά λεσβία ή αστειεύεσαι;
Καλησπέρα Άρτεμις, αν κάποιος δεν έχει whatsapp δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου με κάποιον άλλον τρόπο;;;Καλημέρα και Καλή Κυριακή .
Καλησπέρα φυσικά και μπορείς Παρέμε τηλέφωνο.Καλησπέρα Άρτεμις, αν κάποιος δεν έχει whatsapp δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σου με κάποιον άλλον τρόπο;;;
Ροζακι ε;Καλημέρα και Καλή Κυριακή .
Καλημέρα να έχετε μία όμορφη εβδομάδα.
Μεχρι τι ωρα δουλευεις το βραδυ για να σε καλεσω να κανονισουμε ραντεβου?Καλησπέρα φυσικά και μπορείς Παρέμε τηλέφωνο.
Καρδιά μου δουλεύω μέχρι αργά, οπότε παρέμε οπότε θες να κανονίσουμε.Μεχρι τι ωρα δουλευεις το βραδυ για να σε καλεσω να κανονισουμε ραντεβου?
Ευχαριστω κουκλα μου, θα σε παρω τηλ!Καρδιά μου δουλεύω μέχρι αργά, οπότε παρέμε οπότε θες να κανονίσουμε.
Καρδιά μου δουλεύω μέχρι αργά, οπότε παρέμε οπότε θες να κανονίσουμε.
...μια απορια ρε μαγκα (μαγκιτισσα?)Μια απορία ρε παιδιά ....
Κάθε μέρα 9-11 το πρωί και μια φώτο ...
Ανεξάρτητη ? η Βαριεστημένη δημόσια υπάλληλος ?
Θα περιμένεις μια 5ετια να σου απαντήσει...μια απορια ρε μαγκα (μαγκιτισσα?)
Καθε 2 χρονια το πρωι και ενα μηνυμα...
Νταβα? η ενοχλημενη "συναδελφος"?
Καλο μηνα, baby!!Καλημέρα και καλό μήνα.
Και μενα αυτο με χαλαει!!Φαινεται πολυ ομορφη!το μονο μειον τα πολλα +++ στις υπηρεσιες
Κι εμένα…Και μενα αυτο με χαλαει!!