dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.996
- Πόντοι
- 22.886
Αουτσ !!...επιβαλλεται, μ΄σες δ΄λιες θα κανουμε τωρα???
Αουτσ !!...επιβαλλεται, μ΄σες δ΄λιες θα κανουμε τωρα???
Black list με το καλημέρα λοιπόν. Ταβάνι 80 κομπλέ.Yψηλές τιμές για πρωτοεμφανιζόμενη.Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.Παρ΄όλα αυτά καλή επιτυχία.
Πρόγραμμα μίας ώρα στα 120€ με ποδολαγνεία με τελείωμα στο σώμα η πρόσωπο με δύο εκτόνωσεις.
Τελείωμα στόμα +20€
Καταπίνω +20€
Αυταρχικό με δικά μου sex toys +30€
Golden showers ενεργητικό +20€
Πρωκτικό +50€ ανάλογα μέγεθος.
Αλλαγή ρόλους +30€
Strip +30€
Squirting +30€
Παρτούζα +60
Ζευγάρι, λεσβιακό +50€
Deep throat +50€
Party client,bachelor κατόπιν συνεννόησης.
Συγνώμη αλλά τί ακριβώς βλέπουμε στην συγκεκριμένη φωτογραφία;Όμορφο σαββατοκύριακο, Καλημέρα.
...και μια υποψια προσωπου, που φαινεται πολλα υποσχομενο!!! Βρε λες?!?!?Συγνώμη αλλά τί ακριβώς βλέπουμε στην συγκεκριμένη φωτογραφία;
Ωραία ή πλάτη σού αλλά......
Καπου την εχω ξανα δει......! Επαιζε παλιοτερα και εμφανιστηκε ξανα?...και μια υποψια προσωπου, που φαινεται πολλα υποσχομενο!!! Βρε λες?!?!?
Καπου την εχω ξανα δει......! Επαιζε παλιοτερα και εμφανιστηκε ξανα?
Λες να βρεθούμε πρό εκπλήξεως;...και μια υποψια προσωπου, που φαινεται πολλα υποσχομενο!!! Βρε λες?!?!?
...δεν ξερω ρε μαγκα μου, κ εμενα γνωστο φατσονι μου κανει! Βεβαια μπορει να κανω κ λαθος γιατι μετα τοσο καιρο τα μπερδευω κ λιγο κ μου μοιαζουν ιδιες πολλεςΚαπου την εχω ξανα δει......! Επαιζε παλιοτερα και εμφανιστηκε ξανα?
...και να μας βγει αστερι?!?!? Ναι μπορει, δν αποκλειεται! Σε αναμονη κριτικης για ποιο σιγουραΛες να βρεθούμε πρό εκπλήξεως;
Και κατα ποσο ειναι αντικειμενικη η Κριτικη?...και να μας βγει αστερι?!?!? Ναι μπορει, δν αποκλειεται! Σε αναμονη κριτικης για ποιο σιγουρα
Δεν ξερω..προσπαθω να θυμηθω αλλα...! ΓΙα αυτο ρωτησα εαν ηταν και παλιοτερα στον αγωναΠοια σου θυμίζει;
μεχρι εδω ειναι δωρεαν.Συγνώμη αλλά τί ακριβώς βλέπουμε στην συγκεκριμένη φωτογραφία;
Ωραία ή πλάτη σού αλλά......
τα +20 ειναι αποτρεπτικα για κασκαντερ......και να μας βγει αστερι?!?!? Ναι μπορει, δν αποκλειεται! Σε αναμονη κριτικης για ποιο σιγουρα
Εξαρτάται καί την προέλευση τής κριτική βεβαίως βεβαίως...και να μας βγει αστερι?!?!? Ναι μπορει, δν αποκλειεται! Σε αναμονη κριτικης για ποιο σιγουρα
Καλα σιγουρα...αλλα ξανα λεω τα +20ειναι αποτρεπτικα και πρεπει να λειτουργήσει ετσι ωστε να την συναντήσει κάποιος.Εξαρτάται καί την προέλευση τής κριτική βεβαίως βεβαίως
Σωστά, αν καί όπου βλέπω αρκετά+20 κρατάω μικρό καλάθι σέ θέμα καλών υπηρεσιών.Καλα σιγουρα...αλλα ξανα λεω τα +20ειναι αποτρεπτικα και πρεπει να λειτουργήσει ετσι ωστε να την συναντήσει κάποιος.
Noμιζω πως ειτε με η χωρις +20 εαν ειναι μουφα δεν αλλαζει κατι. Εκτος παο την χασουρα μας.Σωστά, αν καί όπου βλέπω αρκετά+20 κρατάω μικρό καλάθι σέ θέμα καλών υπηρεσιών.