TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
sto γνωστο νημα ;)Που να απευθυνθώ για την αγορά του;
sto γνωστο νημα ;)Που να απευθυνθώ για την αγορά του;
Δεν θέλω να ενοχλώ τον κόσμο.Εξαλου μπορεί να έχει ανοιχτει μεσοπελαγα.....παρε τον ντεντεκτιβ του σαιτ ρωτα τον αμτζικ ;) δεν μου λες βιβλιο αγορασες > η ακομη κανεις τον κινεζο
sto γνωστο νημα ;)
Καλημέρα. Δε βρίσκω το λόγο να μην σηκώνει το τηλ μια κοπέλα που κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς να σε ξέρει και να έχει προηγηθεί κάτι. εκτός και αν της έχεις κάνει κάτι π.χ να είχες κλείσει ραντεβού μαζί τής και να την εστησες ή μπορεί να δίνει ακόμη και γνωστή σου και βλέπει τον αριθμό και δε το σηκώνει ή να ήταν σε ραντεβού. Πάντως εγώ χωρίς να την έχω συναντήσει έχω μιλήσει μαζί τής αλλά δεν τεριαξανε τα ωράρια μας
φιλε μου εχω προσπαθησει 2-3 μερες για να την πετυχω..πιστευω αν ηταν σωστη επαγγελματιας θα επαιρνε πισω τηλεφωνο ή εστω θα εστελνε ενα μνμ και θα ελεγε δεν μπορω για ραντεβου αυτες τις μερες...αν ειναι φουυλ μπουκντ οπως λες,ας γραψει στην τελικη το καταστημα θα παραμεινει κλειστο για τις επομενες μερες..τεσπα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες και με πιο ωραια πορτοκαλια..εμεις να ειμαστε καλα και η τσεπη μαςΜπορει να ειναι full booked.
Δεν δοκιμαζεις αργοτερα ;
οι πιο πολλες επαγγελματιες του χωρου απαντουν και λενε δεν μπορω για την ημερα/ωρα που τους προτεινεις..ετσι στην τελικη ειναι το σωστο..βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως της κοπελιας εδωΠροφανως υπαρχει μεγαλη ζητηση και μολις κλεισει τα ραντεβου της ημερας οι υπολοποι γειωνονται.
Σωστο η λαθος...αρκετες δουλεουν ετσι
Για όσους μου το ζήτησαν......
φιλε μου εχω προσπαθησει 2-3 μερες για να την πετυχω..πιστευω αν ηταν σωστη επαγγελματιας θα επαιρνε πισω τηλεφωνο ή εστω θα εστελνε ενα μνμ και θα ελεγε δεν μπορω για ραντεβου αυτες τις μερες...αν ειναι φουυλ μπουκντ οπως λες,ας γραψει στην τελικη το καταστημα θα παραμεινει κλειστο για τις επομενες μερες..τεσπα υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες και με πιο ωραια πορτοκαλια..εμεις να ειμαστε καλα και η τσεπη μας
βαζε μεγαλυτερα κλιπ
δεν μου ανεβαίνουν μεγαλύτερα βίντεο για αυτό αναγκάζομαι να τα κόβω..δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος, αν γνωρίζει κάποιος ας μου το πειΣυνυπογραφω!
δεν μου ανεβαίνουν μεγαλύτερα βίντεο για αυτό αναγκάζομαι να τα κόβω..δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος, αν γνωρίζει κάποιος ας μου το πει
δεν μου ανεβαίνουν μεγαλύτερα βίντεο για αυτό αναγκάζομαι να τα κόβω..δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος, αν γνωρίζει κάποιος ας μου το πει
Ναι δεν βλεπεις? Τοση ζητησει που ουτε ενα συγνωμη δεν γραφει επειδη δεν απανταει σε μερικου. Επισης γινεται χαμος απο κριτικες..! Παλια τα κολπα αυτα....Προφανως υπαρχει μεγαλη ζητηση και μολις κλεισει τα ραντεβου της ημερας οι υπολοποι γειωνονται.
Σωστο η λαθος...αρκετες δουλεουν ετσι
Δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση του βίντεο, κρατώντας τις σωστές αναλογίες χωρίς να παραμορφώσεις την εικόνα. Το μέγεθος αρχειου θα κατέβει στον χρόνο που το έχεις τραβήξει.δεν μου ανεβαίνουν μεγαλύτερα βίντεο για αυτό αναγκάζομαι να τα κόβω..δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος τρόπος, αν γνωρίζει κάποιος ας μου το πει
σ ευχαριστώ πολύ!Δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση του βίντεο, κρατώντας τις σωστές αναλογίες χωρίς να παραμορφώσεις την εικόνα. Το μέγεθος αρχειου θα κατέβει στον χρόνο που το έχεις τραβήξει.
Η μικρότερη ανάλυση βεβαια, προτείνεται για οθόνη smartphone άντε tablet.