pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.791
- Πόντοι
- 4.655
Τριποντάκι
Π
Π
Αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα.....να την συναντησω...αλλα κριτικες δεν βλεπω...μονο φωτο.
Καλησπέρα :-*
καλημερα στους συναγωνιστες, παιρνω τηλ την κοπελια αλλα αφαντη...θα ελεγα οτι δεν δουλευει, αλλα αφου ανεβαζει φωτο κτλ,φαινεται μια χαρα δουλευει..οποτε μου δινει την εντυπωση οτι δουλευει με συγκρεκριμενο κυκλο ατομων..αφου της αρεσει,ας δουλευει ετσι..απλως να ξερετε και σεις με τι εχετε να κανετε..και κατι τελευταιο,δεν μου κανει εντυπωση οτι ακομα δεν εχει γραψει καποιος κριτικη για αυτην..
Καλημέρα. Δε βρίσκω το λόγο να μην σηκώνει το τηλ μια κοπέλα που κάνει αυτή τη δουλειά χωρίς να σε ξέρει και να έχει προηγηθεί κάτι. εκτός και αν της έχεις κάνει κάτι π.χ να είχες κλείσει ραντεβού μαζί τής και να την εστησες ή μπορεί να δίνει ακόμη και γνωστή σου και βλέπει τον αριθμό και δε το σηκώνει ή να ήταν σε ραντεβού. Πάντως εγώ χωρίς να την έχω συναντήσει έχω μιλήσει μαζί τής αλλά δεν τεριαξανε τα ωράρια μαςκαλημερα στους συναγωνιστες, παιρνω τηλ την κοπελια αλλα αφαντη...θα ελεγα οτι δεν δουλευει, αλλα αφου ανεβαζει φωτο κτλ,φαινεται μια χαρα δουλευει..οποτε μου δινει την εντυπωση οτι δουλευει με συγκρεκριμενο κυκλο ατομων..αφου της αρεσει,ας δουλευει ετσι..απλως να ξερετε και σεις με τι εχετε να κανετε..και κατι τελευταιο,δεν μου κανει εντυπωση οτι ακομα δεν εχει γραψει καποιος κριτικη για αυτην..
καλημερα στους συναγωνιστες, παιρνω τηλ την κοπελια αλλα αφαντη...θα ελεγα οτι δεν δουλευει, αλλα αφου ανεβαζει φωτο κτλ,φαινεται μια χαρα δουλευει..οποτε μου δινει την εντυπωση οτι δουλευει με συγκρεκριμενο κυκλο ατομων..αφου της αρεσει,ας δουλευει ετσι..απλως να ξερετε και σεις με τι εχετε να κανετε..και κατι τελευταιο,δεν μου κανει εντυπωση οτι ακομα δεν εχει γραψει καποιος κριτικη για αυτην..
μια παραμετρο σας διαφευγει ολονων οτι οι περισσοτερες διαβαζουν ;) οποτε επειδη κάποιοι συστηνονται με τα νικ νειμ τους ισως να εχει δει κατιΕμ, ετσι ειναι φιλε!! Πατησαν στο αυγο και ανεβηκαν στον ουρανο!!
Ωραία φωτογραφία διεγείρει την φαντασία του καθενός.....
κοτυρτινα μπανιου θες με ελεφαντακιαΣτην επόμενη τραβά και καμιά κουρτίνα Άρτεμης...
Ναι γεμάτο προβοσκιδες.....κοτυρτινα μπανιου θες με ελεφαντακια
Ε έλεγα μπας και ριξει λίγο φως στην υπόθεση το κορίτσι.....Ναι γεμάτο προβοσκιδες.....
παρε τον ντεντεκτιβ του σαιτ ρωτα τον αμτζικ ;) δεν μου λες βιβλιο αγορασες > η ακομη κανεις τον κινεζοΕ έλεγα μπας και ριξει λίγο φως στην υπόθεση το κορίτσι.....
Που να απευθυνθώ για την αγορά του;παρε τον ντεντεκτιβ του σαιτ ρωτα τον αμτζικ ;) δεν μου λες βιβλιο αγορασες > η ακομη κανεις τον κινεζο