Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.225
Εννοείται, και ο κόλπος πολύ πιο υγρόςΣτην ωορρηξία δεν είσαι φουλ στις καύλες;
Εννοείται, και ο κόλπος πολύ πιο υγρόςΣτην ωορρηξία δεν είσαι φουλ στις καύλες;
Τότε είναι κατάλληλη στιγμή για ραντεβού…Εννοείται, και ο κόλπος πολύ πιο υγρός
Αυτό θέλω... Τα υγρά του κόλπου στην φάση ωορρηξίας... Είναι πολλά και με απίστευτη γεύση... Στείλε μου σε παρακαλώ ένα pmΕννοείται, και ο κόλπος πολύ πιο υγρός
Δεν χρειάζομαι τις γόνιμες και την ωορρηξία για να υγρανθω κολπικά.....Τότε είναι κατάλληλη στιγμή για ραντεβού…
Επιβεβαιωνω πανηγυρικα!!!Δεν χρειάζομαι τις γόνιμες και την ωορρηξία για να υγρανθω κολπικά.....
Επιβεβαιωνω πανηγυρικα!!!
Ναι αλλά πόσο μάλλον....Δεν χρειάζομαι τις γόνιμες και την ωορρηξία για να υγρανθω κολπικά.....
Μωράκι μου...ανυπομονώ να το ξανακαταλάβωΒρε τι τραβάμε
Κάντο και αν είσαι καλός σε αυτο θα το καταλάβεις
Επιτέλους!!!!!!!
Δεν το χω ξεχάσει αυτό που έχουμε συζητήσει παλιότερα πάνω σε αυτό για την περίοδο που είσαι στις ημέρες σου . Ελπίζω να το θυμάσαι.Καλησπέρα, είμαι στις μέρες μου και δεν είμαι διαθέσιμη αυτή την εβδομάδα.
Εννοείται πως το θυμάμαι και ήμουν σίγουρη ότι θα το θυμοσουν και εσυΔεν το χω ξεχάσει αυτό που έχουμε συζητήσει παλιότερα πάνω σε αυτό για την περίοδο που είσαι στις ημέρες σου . Ελπίζω να το θυμάσαι.
Βασικά το γράφω τώρα και μου σηκώνεται
Απλωσ δεν συμπίπτει εύκολα το timing των επισκέψεων μου Αθήνα λόγω δουλειάς μωράκι μου
Αλλά θα γίνει. Να σαι σίγουρη. Καβλα σκέτη μόνο στη σκέψη.
Δουλεύεις αυτές τις μέρες;;Εννοείται πως το θυμάμαι και ήμουν σίγουρη ότι θα το θυμοσουν και εσυ
Από τη Δευτέρα, ναι !Δουλεύεις αυτές τις μέρες;;
Είσαι εδώ Αθήνα;;
Φτιάχνεις tan lines για να μας καυλώσεις ακόμα πιο πολύ όταν σε συναντήσουμε.
Μπορώ να έχω σε pm το κινητό σ?Από τη Δευτέρα, ναι !