gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.642
- Πόντοι
- 4.696
καθολου κακο!!! αλλαι το μαυρο ειναι προστυχο πως να το κανουμε το ελεγε και ο καρβελας!!! χαχαχχαχΛευκό λοιπόν ..... της αγνότητας και της αθωότητας
καθολου κακο!!! αλλαι το μαυρο ειναι προστυχο πως να το κανουμε το ελεγε και ο καρβελας!!! χαχαχχαχΛευκό λοιπόν ..... της αγνότητας και της αθωότητας
Και με κόκκινο ίσωςΛευκό λοιπόν ..... της αγνότητας και της αθωότητας
Σου ταιριάζει γάντι σαν να λέμε δηλαδή;;;Λευκό λοιπόν ..... της αγνότητας και της αθωότητας
Λέω τι αντιπροσωπεύει το χρώμα, επειδή πιο πίσω λέγαμε για μαύρο κ κόκκινο.....Σου ταιριάζει γάντι σαν να λέμε δηλαδή;;;
Και δυναμική ....απαντώ με πράξεις ΠΑΝΤΑ, όχι με σποντες....αυτά είναι για τους αδύναμους .....Φλογερή αλλά δραματική και με πονοκεφάλους συχνούς και νεύρα.
Θα το έχω στα υπόψιν αυτό... Ελπίζω να μην σε πειράζει το sex γιατί αυτό έχω σκοπό να το κάνω μαζί σουΛέω τι αντιπροσωπεύει το χρώμα, επειδή πιο πίσω λέγαμε για μαύρο κ κόκκινο.....
Εγώ άσε....είμαι μεγάλος διάολος ειδικά όταν με πειράξουν .....
Μας τον σήκωσες για άλλη μια φοραΛευκό λοιπόν ..... της αγνότητας και της αθωότητας
Ουαου κορμάκι σούπερ........Λευκό λοιπόν ..... της αγνότητας και της αθωότητας
Άρα κόκκινο.Λέω τι αντιπροσωπεύει το χρώμα, επειδή πιο πίσω λέγαμε για μαύρο κ κόκκινο.....
Λέω τι αντιπροσωπεύει το χρώμα, επειδή πιο πίσω λέγαμε για μαύρο κ κόκκινο.....
Κόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλα!Άρα κόκκινο.
Είναι πάντως βάσανο να βλέπεις αυτά τα υπέροχα χειλάκια και να μην μπορείς να τα φιλήσεις!Κόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλα!
πω πω ! τι ωραία κωλάρα είναι αυτή!! Αμα ξέρεις και να μαγειρεύεις σε παντρεύομαι!Καλοκαιρινές.....καινούριες από βδομάδα!
Χειλαρες για δαγκωμαΚόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλα!
Προικα ???πω πω ! τι ωραία κωλάρα είναι αυτή!! Αμα ξέρεις και να μαγειρεύεις σε παντρεύομαι!
τι? δίνεις και προίκα! φύγαμε!!Προικα ???
Οχι εγω φιλε μου.Τι ειναι αδελφη μου?τι? δίνεις και προίκα! φύγαμε!!
σόρυ , αν δίνει εννοούσα , το "ς" εκ παραδρομήςΟχι εγω φιλε μου.Τι ειναι αδελφη μου?
Εσυ αν θες και προικα απο την μικρη?
Φωτιααααα λεμεΚόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλα!
Χειλαρες για γλυψιμο...Και οι πάνω και οι κάτω. ..!!!Κόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλα!