Peterthegreat1st
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.650
- Πόντοι
- 736
Τώρα μάλιστα.!!! Έβαλες τα πράγματα σε μια σειρά.!!???Κόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλα!
Τώρα μάλιστα.!!! Έβαλες τα πράγματα σε μια σειρά.!!???Κόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλα!
Κόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλ
Εύγε κυρία ΑρτεμιςΚόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλα!
Αχ αυτό το...κραγιόν. Ζημιές θα κάνει. ???Κόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλα!
Κόκκινο......Άρα κόκκινο.
Σατανα......Κόκκινο......
Και κόκκινο και με καρδούλες.!!! Άρτεμις 100%Κόκκινο......
Καλά είναι τα string αλλά για τις γυναίκες με γεμάτους γοφούς τα boyshort δαντέλα δείχνουν ακόμα πιο sexy!..Κόκκινο......
Επειδή μου αρέσει ο βραζιλιάνικος σωματότυπος στις γυναίκες , τον θεωρώ πιο ελκυστικό και σεξουαλικό, θα σου έλεγα ότι σε γυναίκες με γεμάτους γλουτούς , ταιριάζει ΚΑΙ αυτό ! Όσον αφορά τον δικό μου σωματότυπο θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτό και με τα δύο εσώρουχα φορεμένα από εμένα , να μου πείτε εσείς ποιο προτιμάτε πάνω μου .Καλά είναι τα string αλλά για τις γυναίκες με γεμάτους γοφούς τα boyshort δαντέλα δείχνουν ακόμα πιο sexy!..
κάτι τέτοιο δηλαδή...
Αρτεμις, συμφωνείς?..
Τεράστια θα έλεγα!!Είναι πάντως βάσανο να βλέπεις αυτά τα υπέροχα χειλάκια και να μην μπορείς να τα φιλήσεις!
Όχι ότι με χαλάει να τα βλέπω να σφίγγουν ανάμεσα τους τον πούτσο μου, ή να φιλάω τα κάτω εξίσου υπέροχα χειλάκια σου, αλλά μια μικρή αίσθηση ανικανοποίητου μου μένει!
Κόκκινο! Όλα κόκκινα , φωτιά πάθος αμαρτία , όλα!
Εγω θελω χωρις!!!!!!!!!Επειδή μου αρέσει ο βραζιλιάνικος σωματότυπος στις γυναίκες , τον θεωρώ πιο ελκυστικό και σεξουαλικό, θα σου έλεγα ότι σε γυναίκες με γεμάτους γλουτούς , ταιριάζει ΚΑΙ αυτό ! Όσον αφορά τον δικό μου σωματότυπο θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτό και με τα δύο εσώρουχα φορεμένα από εμένα , να μου πείτε εσείς ποιο προτιμάτε πάνω μου .
Ότι και να βάλεις η ΚΩΛΑΡΑ σου θα παραμείνει ΚΩΛΑΡΑ!!!!Γουστάρουμε με κόκκινα να βάλεις φωτοΕπειδή μου αρέσει ο βραζιλιάνικος σωματότυπος στις γυναίκες , τον θεωρώ πιο ελκυστικό και σεξουαλικό, θα σου έλεγα ότι σε γυναίκες με γεμάτους γλουτούς , ταιριάζει ΚΑΙ αυτό ! Όσον αφορά τον δικό μου σωματότυπο θα ανεβάσω κάποια στιγμή φωτό και με τα δύο εσώρουχα φορεμένα από εμένα , να μου πείτε εσείς ποιο προτιμάτε πάνω μου .
Απίστευτη ΚΩΛΑΡΑ τι μας κάνεις μεσημεριατικα διαολεΚόκκινο......
Έχω ανεβάσει πολλές φωτό χωρίς εσώρουχο.............Εγω θελω χωρις!!!!!!!!!
Όχι ρε φίλε........Κόκκινο......
Κωλος Τσάμπιονς Λιγκ, όχι μαλακίες + κόκκινο ωραίο νύχι!Κόκκινο......
Πω πω πω χαμός θα γίνει ...?????Κόκκινο......