gmox_gamao
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Η κοπέλα πρέπει να είναι ωραία αλλά οι φωτογραφίες από κοντά δεν πετυχαίνουν .
Έλα κάτσε πάνω μου λίγο να δω κάτιΚαλό βράδυ!
Καλημέρα, ναι εκτίμησα αυτό που έκανε γιατι έχω δει κυρίως κοπέλες εκτός χώρου , να μας κοιτάνε με μισό μάτι , ειδικά όταν συνοδεύονται και στραβοκοιτανε και τον άντρα τους μη τολμήσει να κρατήσει τη πόρτα ....ιδανικά θα ήθελαν να μας φέρουν την πόρτα στη μούρη κλείνοντας τη. Εγώ πάντα την κρατάω , είναι στα πλαίσια της στοιχειώδους ευγένειας και παιδείας, και όταν το είδα και από την Αντριάννα το χάρηκα.Για να μη γραψω σε αλλο νημα , μου εκανε εντυπωση που εκτιμησες την κινηση της κοπελας να σου κρατησει την πορτα οταν συναντηθηατε στο ασανσερ ....respect και στις δυο σας !
Αληθεια υπαρει καποιος τροπος επικοινωνιας μαζι σου Αρτεμις ? ευχαριστω
μου χει συμβει κατι παρομοιο με πρωην μου σε ξενοδοχειο ! φερθηκα ετσι κυριος σε μια κοπελα και μετα ακουσα γκρινια γιατι τοση ευγενεια απο μερους μου !Καλημέρα, ναι εκτίμησα αυτό που έκανε γιατι έχω δει κυρίως κοπέλες εκτός χώρου , να μας κοιτάνε με μισό μάτι , ειδικά όταν συνοδεύονται και στραβοκοιτανε και τον άντρα τους μη τολμήσει να κρατήσει τη πόρτα ....ιδανικά θα ήθελαν να μας φέρουν την πόρτα στη μούρη κλείνοντας τη. Εγώ πάντα την κρατάω , είναι στα πλαίσια της στοιχειώδους ευγένειας και παιδείας, και όταν το είδα και από την Αντριάννα το χάρηκα.
Μια δυο σελίδες πίσω υπάρχει το τηλ
Αυτό τώρα δηλαδή με τη πόρτα του ανσανσέρ δεν είναι ρατσισμός;Καλημέρα, ναι εκτίμησα αυτό που έκανε γιατι έχω δει κυρίως κοπέλες εκτός χώρου , να μας κοιτάνε με μισό μάτι , ειδικά όταν συνοδεύονται και στραβοκοιτανε και τον άντρα τους μη τολμήσει να κρατήσει τη πόρτα ....ιδανικά θα ήθελαν να μας φέρουν την πόρτα στη μούρη κλείνοντας τη. Εγώ πάντα την κρατάω , είναι στα πλαίσια της στοιχειώδους ευγένειας και παιδείας, και όταν το είδα και από την Αντριάννα το χάρηκα.
Σε ευχαριστώ πολύ. Δε γράφω συχνά πλέον και ίσως οφείλεται εκεί αυτό που λες.Καλημέρα. Σε παρακολουθώ αρκετό καιρό. Μου έχει κάνει πραγματικά θετική εντύπωση ο χειρισμός σου. Έχεις σταθερή ροή post χωρίς υπερβολές και χαζές συζητήσεις....
Κοίταξε να δεις πέρα απ'την ιδιότητα του call girl με μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ σας μην ξεχνάς ότι πάνω απ'όλα είστε άνθρωποι. Και αν δε φερόμαστε με την κατάλληλη ανθρωπιά απέναντι στο συνάνθρωπό μας για οτιδήποτε κι αν είναι αυτό τότε πάμε κατά διαόλου σαν κοινωνία. Την καλησπέρα μου!!Καλημέρα, ναι εκτίμησα αυτό που έκανε γιατι έχω δει κυρίως κοπέλες εκτός χώρου , να μας κοιτάνε με μισό μάτι , ειδικά όταν συνοδεύονται και στραβοκοιτανε και τον άντρα τους μη τολμήσει να κρατήσει τη πόρτα ....ιδανικά θα ήθελαν να μας φέρουν την πόρτα στη μούρη κλείνοντας τη. Εγώ πάντα την κρατάω , είναι στα πλαίσια της στοιχειώδους ευγένειας και παιδείας, και όταν το είδα και από την Αντριάννα το χάρηκα.
Όλα στρογγυλά, όλα σφιχτά.Καλό βράδυ!
Αχ, τι ωραία!!!Καλησπέρα! Σύντομα για πίπα κώλο! Στα προσεχώς.
Κουκλί το άτιμο !
Θα είναι σιγουρα!Αχ, τι ωραία!!!
Και τα 2...εκτός συναγωνισμούΑχ, τι ωραία!!!
Καλά Χριστούγεννα και για σενα κοριτσάρα!!!Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν αυτές τις μέρες, εύχομαι υγεία ( το πιο πολύτιμο αγαθό ) και ζήστε όπως θέλετε γιατί ζούμε μόνο μια φορά!
Καλά Χριστούγεννα και σε εσένα! Να είσαι πάντα υγιής!Καλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν αυτές τις μέρες, εύχομαι υγεία ( το πιο πολύτιμο αγαθό ) και ζήστε όπως θέλετε γιατί ζούμε μόνο μια φορά!
Καλά Χριστούγεννα Άρτεμις με υγεία, καύλες και δυνατά γαμήσιαΚαλά Χριστούγεννα, χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν αυτές τις μέρες, εύχομαι υγεία ( το πιο πολύτιμο αγαθό ) και ζήστε όπως θέλετε γιατί ζούμε μόνο μια φορά!