PanthersG3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2024
- Like
- 1.739
- Πόντοι
- 200
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΜΑΤΑΟτι θέλω θα κανω,δεν ηξερα να παρω αδεια κανενος,και τόσοι γραφουν,εγω σε πείραξα; Τι; Θα σε ρωτήσω;
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΜΑΤΑΟτι θέλω θα κανω,δεν ηξερα να παρω αδεια κανενος,και τόσοι γραφουν,εγω σε πείραξα; Τι; Θα σε ρωτήσω;
Ναι,γιατι υπάρχει νόμος εδω να γράφουν μονο άντρες,το μάθαμε και αυτόΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΜΑΤΑ
Φυγε
Πολυβόλο η Αγγελικάρα
αφησες απ'εξω τα πιο χρησιμα μηνυματα που θα δεχοσουν...dickpicsΑν είχαμε το τηλ μας στον χρυσό οδηγό, θα είχαμε πήξει από μηνύματα του στυλ " γεια σο κοκλα, είμαι πλοκ, κάνε με αδδ", με λίγα λόγια θα είχαμε πληθώρα ανούσιων μηνυμάτων - μιναρισματος .
Μέσα στο μιναρισμα είναι και αυτά , είναι μεγάλη η λίστααφησες απ'εξω τα πιο χρησιμα μηνυματα που θα δεχοσουν...dickpics
Αγγελική μου , μπορείς εννοείται ελεύθερα να γράφεις την άποψη σου εδώ στο νήμα , εφόσον είσαι κόσμια , απλως θα σε παρακαλούσα να μην υπάρξουν καβγάδες και μαλλιοτραβηγματα.Γιατι σε ποιο δεν απάντησα;
ΣΥΝΤΟΜΑ ....ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
Εγω πάντα ειμαι κόσμια,απλά ο αλλος θέλει να μου απαγορέψει να μιλήσωΑγγελική μου , μπορείς εννοείται ελεύθερα να γράφεις την άποψη σου εδώ στο νήμα , εφόσον είσαι κόσμια , απλως θα σε παρακαλούσα να μην υπάρξουν καβγάδες και μαλλιοτραβηγματα.
ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΦΥΓΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ @ΑγγελικήΑγγελική μου , μπορείς εννοείται ελεύθερα να γράφεις την άποψη σου εδώ στο νήμα , εφόσον είσαι κόσμια , απλως θα σε παρακαλούσα να μην υπάρξουν καβγάδες και μαλλιοτραβηγματα.
Είσαι ευπρόσδεκτη από εμένα να γράφεις εδώ , απλως μην μπαίνεις σε ανούσιες αντιπαραθέσειςΕγω πάντα ειμαι κόσμια,απλά ο αλλος θέλει να μου απαγορέψει να μιλήσω
Για φίλημα
Αχχχχ αυτός ο κώλος ποίημα..!!!
Κωλαρα απίστευτη!!
Καλημερα τροπος επικοινωνιας?
Γιατί δεν την ρωτάς σε πμ; ψάξε μια σελίδα πίσω, υπάρχει σχετική ανάρτηση από μέλος.Καλημερα τροπος επικοινωνιας?
.....αρχοντα προσοχη στην ορθογραφια, ή Άρτεμη ή Άρτεμις!Τελικά πως την βρίσκουμε την Αρτεμης?
Ωχχχχ.....αρχοντα προσοχη στην ορθογραφια, ή Άρτεμη ή Άρτεμις!
Οπως το ρωτας το κοβω να σου 'ρχεται αυτος