Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20.805
Γιατι σε ποιο δεν απάντησα;Εσεις κυρία μου καλό είναι να απαντάτε στα μηνύματα είτε θετικά είτε αρνητικά.!!!!
Γιατι σε ποιο δεν απάντησα;Εσεις κυρία μου καλό είναι να απαντάτε στα μηνύματα είτε θετικά είτε αρνητικά.!!!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΜΑΤΑΟτι θέλω θα κανω,δεν ηξερα να παρω αδεια κανενος,και τόσοι γραφουν,εγω σε πείραξα; Τι; Θα σε ρωτήσω;
Ναι,γιατι υπάρχει νόμος εδω να γράφουν μονο άντρες,το μάθαμε και αυτόΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΛΛΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΝΗΜΑΤΑ
Φυγε
Πολυβόλο η Αγγελικάρα
αφησες απ'εξω τα πιο χρησιμα μηνυματα που θα δεχοσουν...dickpicsΑν είχαμε το τηλ μας στον χρυσό οδηγό, θα είχαμε πήξει από μηνύματα του στυλ " γεια σο κοκλα, είμαι πλοκ, κάνε με αδδ", με λίγα λόγια θα είχαμε πληθώρα ανούσιων μηνυμάτων - μιναρισματος .
Μέσα στο μιναρισμα είναι και αυτά , είναι μεγάλη η λίστααφησες απ'εξω τα πιο χρησιμα μηνυματα που θα δεχοσουν...dickpics
Αγγελική μου , μπορείς εννοείται ελεύθερα να γράφεις την άποψη σου εδώ στο νήμα , εφόσον είσαι κόσμια , απλως θα σε παρακαλούσα να μην υπάρξουν καβγάδες και μαλλιοτραβηγματα.Γιατι σε ποιο δεν απάντησα;
ΣΥΝΤΟΜΑ ....ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
Εγω πάντα ειμαι κόσμια,απλά ο αλλος θέλει να μου απαγορέψει να μιλήσωΑγγελική μου , μπορείς εννοείται ελεύθερα να γράφεις την άποψη σου εδώ στο νήμα , εφόσον είσαι κόσμια , απλως θα σε παρακαλούσα να μην υπάρξουν καβγάδες και μαλλιοτραβηγματα.
ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΦΥΓΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ @ΑγγελικήΑγγελική μου , μπορείς εννοείται ελεύθερα να γράφεις την άποψη σου εδώ στο νήμα , εφόσον είσαι κόσμια , απλως θα σε παρακαλούσα να μην υπάρξουν καβγάδες και μαλλιοτραβηγματα.
Είσαι ευπρόσδεκτη από εμένα να γράφεις εδώ , απλως μην μπαίνεις σε ανούσιες αντιπαραθέσειςΕγω πάντα ειμαι κόσμια,απλά ο αλλος θέλει να μου απαγορέψει να μιλήσω
Για φίλημα
Αχχχχ αυτός ο κώλος ποίημα..!!!
Κωλαρα απίστευτη!!
Καλημερα τροπος επικοινωνιας?
Γιατί δεν την ρωτάς σε πμ; ψάξε μια σελίδα πίσω, υπάρχει σχετική ανάρτηση από μέλος.Καλημερα τροπος επικοινωνιας?
.....αρχοντα προσοχη στην ορθογραφια, ή Άρτεμη ή Άρτεμις!Τελικά πως την βρίσκουμε την Αρτεμης?