brahami2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Άρτεμις μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνό σου σε pm;
καλησπέρα!Θα σας βάλω τιμωρία γιατί έχω ανεβάσει και δεν τα έχετε δει
Τα ανεβάζω ξανά λοιπόν (39 φοράω)
ΠαταροοοοοςΘα σας βάλω τιμωρία γιατί έχω ανεβάσει και δεν τα έχετε δει
Τα ανεβάζω ξανά λοιπόν (39 φοράω)
Καλημέρα όμορφη θα μπορούσα να έχω το τηλ σου ???
Καλημέρα ομορφιά! Μπορούμε να επικοινωνήσουμε για συνάντηση παρακαλώ;
Καλησπέρα ξανά Άρτεμης είμαι καινούριος εδώ και δυσκολεύομαι δεν έχω βρει το τηλέφωνο σου κάπου εδώ
Γεια σου Αρτέμης τηλέφωνο Επικοινωνίας μπορώ να έχω
Αγαπημένη, στείλε μας έναν αριθμό να σε προσεγγίσουμε ️
Καλέ Άρτεμις ... γιατί τα βασανίζεις τα παιδιά...Καλημέρα artemis. Μπορώ να έχω το τηλέφωνο σου ?? Θα ήθελα να ξαναβρεθούμε και σήμερα αν μπορουσες
Να το δώσει ο @adakos και να σε βγάλει από τον κόπο;Καλησπέρα Αρτεμις , εγώ το έχω το τηλέφωνό σου.
Είναι εύκολο να το βρει όποιος ενδιαφέρεται, έχω τους λόγους μου που δουλεύω έτσιΚαλέ Άρτεμις ... γιατί τα βασανίζεις τα παιδιά...
Να το δώσει ο @adakos και να σε βγάλει από τον κόπο;
Είναι οι δύσκολες μέρες που έχουμε οι γυναίκες κάθε μήνα , οπότε μια βδομάδα εκτός σίγουρα. Γενικά όμως κάνω λίγα ραντεβού, αφενός γιατί θέλω ποιότητα και αντοχές , αφετέρου διότι ασχολούμαι και με άλλα πραγματακια.Εξαφανισμένη σαν να κάνει διάλειμμα από την δουλειά.
Ελπίζω Άρτεμις να δίνεις ευκαιρίες και σε νέα άτομα να σε γνωρίσουν!Είναι εύκολο να το βρει όποιος ενδιαφέρεται, έχω τους λόγους μου που δουλεύω έτσι
Είναι οι δύσκολες μέρες που έχουμε οι γυναίκες κάθε μήνα , οπότε μια βδομάδα εκτός σίγουρα. Γενικά όμως κάνω λίγα ραντεβού, αφενός γιατί θέλω ποιότητα και αντοχές , αφετέρου διότι ασχολούμαι και με άλλα πραγματακια.
Είναι εύκολο να το βρει όποιος ενδιαφέρεται, έχω τους λόγους μου που δουλεύω έτσι
Ναι, αρκεί να είναι ευγενικοί, να σέβονται και να μην δείχνουν εμμονικη ή πιεστική στάση ή νοοτροπία "πληρώνω και θα απαντάς ο,τι και αν κάνεις , όπου και αν είσαι".Ελπιζω
Ελπίζω Άρτεμις να δίνεις ευκαιρίες και σε νέα άτομα να σε γνωρίσουν!
Ποτε επιστρέφεις στις επαλξεις κορίτσι;
Την Παρασκευή επανέρχομαι!Είσαι στις επάλξεις ή ακόμα Ρώσοι?
πλεον θα πρεπει να λεμε κατεβαινει ο Ολυμπιακος για ευρωπα'ι'κοΕίσαι στις επάλξεις ή ακόμα Ρώσοι?
Εσενα στα τεσσερα ψηφιζουμεΨηφίσαμε;;;;