Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.759
- Πόντοι
- 7.636
Καλημέρα όμορφηΚαλημέρα!
Καλημέρα όμορφηΚαλημέρα!
Θελκτικά και όμορφα χείλη, καλούν και υπόσχονται ! Καλημέρα !❤Καλημέρα!
...τα γυαλάκια !! Ενδιαφέρον σε συνδυασμό με όμορφα μάτια και χείλη Artemis ❤Σεναριο και φαντασία .... Άλλος θέλει με ρούχο και χωρίς εσώρουχα, άλλος με διχτυωτα, άλλος μόνο με γόβες , άλλος με τα γυαλακια μου.....
Πράγματι ,ωραία θα ήταν !! Ζήτησε την " βοήθεια του κοινού " ! Όλο και κάποιος ειδικός θα σε βοηθήσει...Μακάρι να μου ανέβαιναν και μεγαλύτερα βιντεάκια που έχω βγάλει
Να και ένα θετικό της μυωπίας ... Τα γυαλακια!...τα γυαλάκια !! Ενδιαφέρον σε συνδυασμό με όμορφα μάτια και χείλη Artemis ❤
Είναι και αυτό ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τους έχοντας μυωπία που για εσάς δίνει άλλη εικόνα Artemis ! Εκτός σοφιστικέ και αρκετα αισθησιασμόΝα και ένα θετικό της μυωπίας ... Τα γυαλακια!
Κανενα παραπονο κουκλα μου.Ολα έχουν ανέβει ....με φωτό και βίντεο ! Λίγες σελίδες πίσω ....Και στο προφίλ μου τα έχω συγκεντρωμένα......δεν γίνεται να έχετε παράπονο !
Να και ένα θετικό της μυωπίας ... Τα γυαλακια!
Ωραία εικόνα , αλλά τα μάτια θέλουν προσοχή.Σε προστατευουν και απο τα φλοκια μην μπουν στο ματι..χαχα
Εννοειται!Ωραία εικόνα , αλλά τα μάτια θέλουν προσοχή.
Πρέπει να έχεις απίστευτο πρόσωπο!!!Καλημέρα!
Πρέπει να έχεις απίστευτο πρόσωπο!!!
Μόνο σε ρεπό μου θα μπορούσα στις 12 , αλλά δυστυχώς δεν μπορώ πιο νωρίςΟλα σου καλα Αρτεμις αλλα εαν εκανες κ κανενα πρωινο ραντεβου μεσα στην εβδομαδα κ για εμας που δεν μπορουμε απογευματα θα ηταν τελεια.
Να μου κλειδωνες τη γλωσσα και να ουρλιαζες απο καυλα!!!.καλή εβδομάδα!
Καλη βδομάδα..καλή εβδομάδα!
Καλώς τον ! ζεματαει , δεν κρυώνει...Καλη βδομάδα.
Σκεπασε το θα κρυώσει.