Διαγραμμένο μέλος 197662
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.167
- Πόντοι
- 361
Συμφωνώ απόλυτα!
Έτσι είναι οι γυναίκες που αγαπάνε τους πελάτες τουςΘα βάλω όταν βρω χρόνο δεν σας αφήνω ποτέ έτσι ?
Συμφωνώ απόλυτα!
Έτσι είναι οι γυναίκες που αγαπάνε τους πελάτες τουςΘα βάλω όταν βρω χρόνο δεν σας αφήνω ποτέ έτσι ?
Γιατι δεν τη ρωτας; Εδω ειναι.Μάγκες το κορίτσι κάνει ραντεβού κανονικά ή απέχει τώρα τελευταία?
Της έστειλα αλλά δεν απαντάει... Είδα και στη τελευταία κριτική έγινε πριν μέρες η συνάντηση γι αυτό ρωτάω...Γιατι δεν τη ρωτας; Εδω ειναι.
Έτσι είναι οι γυναίκες που αγαπάνε τους πελάτες τους
Μωρακι μου πανεμορφο????
? ?Μωρακι μου πανεμορφο????
Μου αρεσει στον τοίχο έτσι όρθια να σου προσφέρω ηδονή και καύλα όσο δεν φαντάζεσαι γυναικάρα μου ατέλειωτη ??
Μου αρέσει ο άντρας που έχει φαντασία .....(σαν αυτό που είχαμε πει ) ??Μου αρεσει στον τοίχο έτσι όρθια να σου προσφέρω ηδονή και καύλα όσο δεν φαντάζεσαι γυναικάρα μου ατέλειωτη ??
Πωπω μόνο που το θυμάσαι , φούσκωσε το παντελόνι μου μωρό μου.Μου αρέσει ο άντρας που έχει φαντασία .....(σαν αυτό που είχαμε πει ) ??
Να με περιμένεις για ταχύρυθμα μαθήματα τότε.!!?Συμφωνώ απόλυτα!
Ναι ακριβώς έτσι, με μαύρα εσώρουχα και γεμάτη υποσχέσεις
Όλα τα θυμάμαι εγώ.....ειδικά όσα με εξιταρουν....??Πωπω μόνο που το θυμάσαι , φούσκωσε το παντελόνι μου μωρό μου.
Γαμωτο έχω κατέβει δύο φορές από τότε αλλά και τις 2 όχι μόνος. Θα κάτσειονως, που θα πάει. Είπαμε , είσαι απωθημένο μανάρι μου. ?????
Εσυ θα παραδίδεις ή εγώ ;;;;;Να με περιμένεις για ταχύρυθμα μαθήματα τότε.!!?
Εσενα σου ετοιμάζω σπέσιαλ σενάριο την επόμενη φορά και μεγαλύτερο βίντεο ?Ναι ακριβώς έτσι, με μαύρα εσώρουχα και γεμάτη υποσχέσεις
Εσενα σου ετοιμάζω σπέσιαλ σενάριο την επόμενη φορά και μεγαλύτερο βίντεο ?
Όσο με αφήνεις να χώνω τη γλώσσα μου στο αγαπημένο μου σημείο, θα κάνω ότι με διατάξειςΕσενα σου ετοιμάζω σπέσιαλ σενάριο την επόμενη φορά και μεγαλύτερο βίντεο ?
Τα μαύρα εσώρουχα είναι σκέτη καύλα.Ναι ακριβώς έτσι, με μαύρα εσώρουχα και γεμάτη υποσχέσεις
Χμ....λες;;;;;Μόνο ένα βίντεο; εσύ πρέπει να γυρίσεις κανονική ταινία