Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 37.229
Δεν μας τα έχεις πει αυτά.!!!!
Ααααααααα έχω ανεβάσει και βίντεο και φώτο από παρτούζες ......τιμωρία και οι δύο !Έτσι τέτοια να μας λες...
Δεν μας τα έχεις πει αυτά.!!!!
Ααααααααα έχω ανεβάσει και βίντεο και φώτο από παρτούζες ......τιμωρία και οι δύο !Έτσι τέτοια να μας λες...
Να είσαι επιεικής σε παρακαλώ πολύ...?Ααααααααα έχω ανεβάσει και βίντεο και φώτο από παρτούζες ......τιμωρία και οι δύο !
Χμ......αχ και να ξερεςΝα είσαι επιεικής σε παρακαλώ πολύ...?
ξυλο που θα το φας!!!! μεσα σε ξενο hotelaki ποζες γιατι τραβας!!!Αχ κουνελάκι......
Πες μου να μάθω.... Μη με κρατάς σε αγωνίαΧμ......αχ και να ξερες
πρεπει να σου πει γιατι το αλλο σαββατο δεν θα εισαι εδω.... αλλα σε καποιον φουρνο ξεροψημενοςΠες μου να μάθω.... Μη με κρατάς σε αγωνία
Νάτα μαααας....
Και πολύ καλά έχεις κανειΑαααααααα έχω ανεβάσει και βίντεο και φώτο από παρτούζες ......τιμωρία και οι δύο !
Εχω βγάλει πολύ υλικό αλλά φαίνονται πρόσωπα και τατουάζ των συμμετεχόντων...Και πολύ καλά έχεις κανει
Και άλλα θέλουμε...
Αναμένουμε νέο υλικό...Εχω βγάλει πολύ υλικό αλλά φαίνονται πρόσωπα και τατουάζ των συμμετεχόντων...
Δε πειράζει θα γίνουν διάσημοι ?Εχω βγάλει πολύ υλικό αλλά φαίνονται πρόσωπα και τατουάζ των συμμετεχόντων...
Δε νομίζω πως επιδιώκουν κάτι τέτοιοΔε πειράζει θα γίνουν διάσημοι ?
Άρα χάνουμε επεισόδιαΕχω βγάλει πολύ υλικό αλλά φαίνονται πρόσωπα και τατουάζ των συμμετεχόντων...
Προτιμας να στο γράψω ή να στο δείξω;;;Εμένα να φανταστώ θα με αφήσεις στο σκοτάδι εεε;;;
Τα καλύτερα..Άρα χάνουμε επεισόδια
Η πρακτική είναι καλύτερη μέθοδος εκμάθησης απο την ανάγνωση...?Προτιμας να στο γράψω ή να στο δείξω;;;
Συμφωνώ απόλυτα!Η πρακτική είναι καλύτερη μέθοδος εκμάθησης απο την ανάγνωση...?
Βάλε τίποτα…Μην μας αφήνεις έτσιΤα καλύτερα..
Θα βάλω όταν βρω χρόνο δεν σας αφήνω ποτέ έτσι ?Βάλε τίποτα…Μην μας αφήνεις έτσι