Να απαντησει την ωρα του ραντεβου να παρουν και ματιχαχα, υπάρχουν και αυτοί που ελπίζουν θα απαντήσει στη βιντεοκλήση καταλάθος... συμβαίνει!

Να απαντησει την ωρα του ραντεβου να παρουν και ματιχαχα, υπάρχουν και αυτοί που ελπίζουν θα απαντήσει στη βιντεοκλήση καταλάθος... συμβαίνει!
Ναι ρε τυπε, κατι θα εχει να κρυψει στην ιδιωτικη της ζωη, στον ιδιωτικο της χωρο με φιλους και συγγενεις, μαλακια που δεν απανταει με τον δονητη στον κωλο να παρετε και λιγο ματι κι ας ειναι και σε οικογενειακο τραπεζι.Δεν βρίσκω κάτι κακό σε μια βιντεοκλήση...εκτός αν κάποιος έχει να κρύψει κάτι.
Προσωπικά μόνο έτσι συναντω κοπέλες.
??Την επόμενη φορά θα φέρω να πετάξω και εγώ 2-3 υπογλώσια να μην τα ψάχνω γιατί προβλέπω να μου χρειαστούν...
Σε ευχαριστώ πολύ!Καλησπέρα, χθεσινή συνάντηση με το αστέρι, εύκολη συννενόηση με δύο μηνύματα. Συνεπής στο ραντεβού το απόγευμα στο priamos cinema, έφτασε με το στενό μαύρο φόρεμα των πιο πάνω φωτό, σειρά πήρε ένα μαύρο κορμάκι...Δεν περιγράφω άλλο, θα ανεβάσω κριτική μόλις μπορέσω. Άρτεμις με την πρώτη ευκαιρία θα το επαναλάβουμε.
το video γράφει file not found
Τώρα όλα ΟΚ?
τρελή τρελή κάβλα
τι ωραίο ζουμερό μουνάκι!!
Στειλε πμ στον αντισθενηΝα ρωτήσω κάτι....η υπογραφή με τις πληροφορίες γιατί είναι ορατή μόνο στα μέλη κ όχι κ στους επισκέπτες; Υπάρχει κάποια ρύθμιση να το αλλάξω ή είναι θέμα του σάιτ;;
μονο αυτους που μας εχουν γραμμενους βλεπουμεΝα ρωτήσω κάτι....η υπογραφή με τις πληροφορίες γιατί είναι ορατή μόνο στα μέλη κ όχι κ στους επισκέπτες; Υπάρχει κάποια ρύθμιση να το αλλάξω ή είναι θέμα του σάιτ;;
Γλωσσοφιλα δινεις καυλιαρα?εχεις πανεμορφο μουνακι κανεις μηπως squirting;
Αγαπημένο κ όχι μόνο!!!!!Αυτη η κωλαρα μοιαζει σαν
Σωστά...λίγες και καλέςούτε καν!
Σιγά μην εκτεθεί ή άλλη με αυτόν τον τρόπο!
Μάλλον θα συναντάς ελάχιστες!
μπράβο τύπε!Σωστά...λίγες και καλές
Είπα κάτι και σε πείραξε; Έλεος... Είναι κακό δηλαδή που δεν θέλω να ρισκάρω;μπράβο τύπε!
Εμείς που δεν κάνουμε βιντεοκλήσεις πέρνουμε την χλέπα, ενώ εσύ τα εκλεκτά!